לקראת נסיעה לארה"ב

e-magine

New member
לקראת נסיעה לארה"ב

(ניו יורק, וושינגטון, אורלנדו) יש לי כמה שאלות: א. האם יש לכם המלצות על חנויות בהן אפשר לרכוש בהן מחשבי כף יד במחירים זולים? ב. האם יש למישהו בפורום ניסיון ברכישת מחשבי כף יד בארה"ב ואם כן, האם החיסכון בעלות שקול כנגד בעיית האחריות והשרות? ג. האם יש מחשבי כף יד עם אחריות בינלאומית הניתנת למימוש בארץ?

erezstr

New member
ל- HP יש שרות

הי אני רכשתי דרך AMAZON מכשיר HP5915, יש לו שירות נהדר בארץ למרות שנקנה בחו"ל. אני לא מכיר חנויות אבל דרך האינטרנט המכשיר יישלח אליך למלון תוך 2 ימי עסקים. ההבדל במחיר די משמעותי. בארץ הוא עולה כ- 2600 ש"ח ובארה"ב כ- 2000 ש"ח. ההבדל בין המכשירים הוא במפות. בארץ מגיע עם מפות אירופה ובארה"ב עם מפות ארה"ב וקנדה. ארז

AYELET1

New member
שוב פעם: אתה משלם מע"מ

בנוסף נדמה לי שאמאזון לא שולחים מוצרים כאלו לארץ בנוסף כדאי לברר כמה תעלה עברית במסגרת עסקת חבילה.

e-magine

New member
זהו

כלומר, אם כל מה שניתן להשיג בארה"ב זה מחיר של 2000 על פוקט כזה, כנראה לא שווה לקנות שם, לפחות למי שרשאי לקזז מע"מ. בזמנו, בדקתי את העניין הזה על פאלמים והגעתי למסכנה שלא כדאי בכלל לקנות פאלם בחו"ל, כי מי שקנה בחו"ל ויבא היה צריך לקנות עברית, בעוד מי שקנה פאלם בארץ קיבל את העברית בפועל, במחיר 0 ולזה נוספו הדאגה של השרות והיכולת לקזז מע"מ. השאלה אם ניתן למצוא בארה"ב אאוטלטים שמוכרים פוקט כזה הרבה מתחת ל 2,000, נגיד ב 1,500 אז העניין מתחיל להיות מעניין. כנראה שאני צריך לחרוש קצת את ebay. יתכן שלא כדאי לקנות מחשבים בארה"ב אבל כן כדאי לקנות גאדג'טים שהם לא עיסקיים, כמו נגנים ונניח מצלמות למי שלא צריך מצלמה לעבודה. תודה על התגובות וכמובן אם מישהו מכיר בכל זאת חנויות אמינות בעיקר בניו יורק או בסביבתה, בהן ניתן למצוא "מציאות", חיסולים, מוצרים חדשים בחבילות פתוחות וכד', אודה לכל מידע.

AYELET1

New member
חיסולים לא שייכים לפורום זה ../images/Emo3.gif

אגב אימג'ין, לא שמתי לב. הגם אתה ברוטוס/בלוטוס?

paqpaq

New member
וואו. הזכרונות...

כמה אהבתי את הזייר שלי.... (שהוחלף בפוקט לפני כמעט שנתיים. הזמן רץ. והאמת? אין שום חרטה... מתה על פוקט.).

הכדאיות תלויה במכשיר.

בזמנו אישתי (אז עדיין חברה שלי) רכשה עבורי בוושינגטון את הHX4700 הפרש המחירים עמד על כ900 ש"ח. מע"מ לא שילמנו (עבריינים שכמותנו) ועברית היא הוצאה נילווית גם למכשיר שנרכש בישראל (התוכנה נמכרת בנפרד). הנחת היסוד התבססה על כך שיש לHP אחריות בינ"ל שאם לא כן בקיזוז המע"מ ההפרש גבולי (כ500 ש"ח). מכשירים זולים יותר מציגים פערי מחיר נמוכים יותר. את הכדאיות של הרכישה ניתן לבחון בקלות יחסית ע"י השוואת המחיר ב"זאפ" למחיר בwww.pricegrebber.com

e-magine

New member
../images/Emo51.gif

ואגב, אני בודק את העניין בצורה יסודית כי אני אסע רק בעוד כמה חדשים ובהזדמנות זו, הכתבה שלך על יד שניה מעניינת.
יש לי הערה קטנה, לגבי זה שמחירי הפאלם יד שניה הם על הרצפה. לדעתי, חלק מ"האשמה" אם אפשר להגיד ככה, מוטל על היבואנית היחידה. היא לא מפרסמת את המותג, לא מבליטה אותו ברשתות, היום אם אתה מחפש באינטרנט, אתה כמעט לא מוצא פאלם לרכישה, כמעט הכל פוקט. מי שלא מכיר את התחום ומחפש מכשיר ראשון, מגיע לפוקט, אנשים מעולם העסקים נולדו עם ווינדוס ביד ורוצים שמה שיש בכיס יהיה דומה למה שבמחשב השולחני בעבודה. לא שיש לי בעיה עם זה, בסה"כ מי שמחפש יד שניה, מרוויח מהמצב, מי שמפסיד הוא כמובן מי שרוצה למכור.

למעלה