לקראת ניתוח טבעת

ushik1

New member
לקראת ניתוח טבעת

שלום לכולם עוד כשבוע (כנראה) עובר ניתוח טבעת כמה שאלות למנוסים ממני א. לגבי שתיה: אני טיפוס ששותה בקיץ הרבה, אני מסוגל לגמור 2 ליטר בארוחה בלי שום בעיה. רציתי לדעת איך משפיעה הטבעת על שתיה? אינני מדבר על שתיה ואוכל יחד, שמעתי שזה לא טוב (חצי שעה לפני וחצי שעה אחרי) אני מדבר על שתיה נטו. ב. לגבי עודפי העור: התיאוריה שלי גורסת שאם הירידה תהיה יותר מתונה (על אף התאווה הגדולה כבר להסיר את עומס המשקל ומהר) יש סיכוי להפחתת התופעה מה דעתכם?

שתיה אחרי טבעת

לפני שתיתי כ-4 ליטר ביום. יכולתי במכה לשתות ליטר. היום אין מצב, לצערי, ומשק המים בגופי השתנה... אחרי טבעת תצטרך לזכור שיש לשתות, ולהקפיד על כך. אני מסתובבת קבוע עם בקבוק, על השולחן בעבודה, ליד המיטה - בקבוקים. ולומשנה איפה אני יושבת - כוס שתיה על ידי. יש ימים שאני בסוף יום העבודה נזכרת שלא שתיתי...

אופירA

New member
מנהל
טבעת ושתיה

להבדיל משרוול ומעקף - בטבעת בד"כ אפשר לשתות ללא הגבלה. לי אין בעיה לשתות ליטר וחצי לפני הארוחה (מלבד העניין שלשתות הרבה ליטרים ביום מזיק לכליות ואינו בריא). למעשה, בשיטת האכילה הנכונה, יש לשתות כמה כוסות מים לפני אכילת מוצקים, כלומר לפני כל ארוחה. למנותחי טבעת אין איסור לצום, בגלל שהם יכולים לשתות הרבה בבת אחת (ולכן לאגור מספיק נוזלים לפני הצום, ולשבור את הצום בקלות לאחריו). יש מנותחים שנתקלו בקושי לשתות הרבה בבת אחת בבוקר, אז הם ישתו יותר החל מהצהרים. יש מיעוט מנותחים שמתקשים בשתיה ולא מתקשים באכילה. מנותחים אלו יכולים לשתות עם קש, לשתות לאט וכל הזמן, או לפתוח את הטבעת כמה שצריך כדי לאפשר שתייה ללא הגבלה.

אופירA

New member
מנהל
עודפי עור

התיאוריה שלך נכונה תיאורטית. הלכה למעשה אין לדעת מה יקרה עם עודפי העור, היות שזה תלוי גם בכמות הירידה במשקל, בגנטיקה, בסוג העור, בגיל, במין, במבנה הגוף, כלומר בהרבה גורמים שאין לך השפעה עליהם. כעיקרון, מבחינה זו, ירידה בקצב הדרגתי ומתון מבורכת ועדיפה הרבה יותר לעור.

למעלה