לקראת מחר..

לקראת מחר..

בין שברי זכוכיות רואה את העולם מזווית העין רק להיזהר ללכת לאט לא לדרוך לא להיפצע מרוכזת ברווחים בין חוד לחוד כף רגל אחת אחר רעותה רק להיזהר.. והכל מטושטש סביב הכל זורם בערפל בזווית העין כל כך רוצה להציץ רק לרגע שהמראות יציפו שהריחות ימלאו שהתחושות יפלסו דרך החוצה רק להיזהר לא לדרוך צעד אחר צעד.. הקולות מפתים ולא מפנה את הראש מרוכזת ברווחים אסור להציץ כפות הרגליים מצולקות כל כך.. רק להיזהר לא להציץ צעד אחר צעד.. <לא מחייב התייחסות.. רציתי לפרוק את זה.. בינכם..>

האלי

New member
פסיפלורה

אם היה לי זוג כנפיים נוסף הייתי נותן אותו לך... שתוכלי לעוף! שלך, האלי.

לא רוצה כנפיים, האלי

זו דרך שאני חייבת לעבור. כנפיים לא יעזרו כאן, רק ירחיקו אותי מהמטרה.
תודה איש.

../images/Emo25.gif תצטרך לחכות קצת..

יש שם תור
ואני בטח אהייה עסוקה בריקודים אינידיאניים וירידה על איזה בקבוק טקילה בשביל המסיבה

אולי זו לא תקופה משהו בשבילך

אבל תכתבי הרבה. יוצאים דברים יפים. דניאל בעדינות. שברתי משהו?

../images/Emo25.gif ../images/Emo6.gif.. בוא רגע. משהו בסוד..

עוד לא עלית על כלום, אז איך תשבור???? סתם.. תודה

אטיוד5

Active member
התיחסות ב´

בינינו, שברי הזכוכית האלה כבר די רחוקים מהדרך הראשית. לא צריך אפילו מטאטא כדי להסיר אותם מהדרך. ובכלל כל הזכוכיות כבר הפכו לקונפטי. וד"ש למטפל. יהיה בסדר.

...Blue

New member
ריחו של סחלב..

כסי מרחבים בדברי הבל פיך הדולקים צעדיו בריחו של סחלב ולבו לא חש בריח חריף המרחף מעליו.. וכמו די לה בנגיעה לעוור את חושיו כסומא יהלך ויתמרן עקבותיו אל העוטה דמות אנוש במסכת תוגה ובכליו רק ערגה בדמעה לכודה.. המתיקי נשיקה במגע שפתייך מול תריסים מוגפים בדמעות מעינייך ולא יכאב מצפונך, לא יורגש כאבך כי קרסו החומות לרגלייך.. <לא מחייב התייחסות.. רציתי לפרוק את זה.. עלייך..>
blue

אורמור

New member
בכלל לא מתיחסת...בלו

רק נישפכת.... רק טובעת בכחול ברוגע ובסער בעצב ובאור ובין החומות שקרסו.. אתה גדול הכתיבה שלך.. מעדנים אור

...Blue

New member
../images/Emo140.gif תודה על הערכה..גם לך לא חסר ../images/Emo13.gif

און&און

New member
קטן עלייך..

כל כך חכמה וכל כך מתוחכמת.. כל כך מבינה וכל כך בוגרת מחנכת מופלאה ואישה מקסימה... מי יכול עלייך??? מי? מי?..
אחזיק לך אצבעות, תהיי חזקה..

אורמור

New member
פסוש...חיבוק, חיזוק ונישוק...

עברנו את פרעה... תעברי גם את זה.. יהיה מה שזה יהיה.. מחזקת ושותקת והכתיבה שלך נהדרת כרגיל אור

למעלה