לקראת ליל הסדר...

ali052

New member
לקראת ליל הסדר...

אני מבקש להעלות כאן דבר חשוב הקשור לליל הסדר - במשפחות רבות מייחסים חשיבות רבה לעצם קריאת ההגדה, ומצפים בין היתר שהילד הצעיר ביותר מבין הנוכחים ישאל את ארבע הקושיות. אנא מכם, גולשים יקרים- אם אחד ממשתתפי הסדר יש לו בעיה בדיבור, גימגום או אפילו קושי בקריאה, הפעילו את הרגישות המירבית. אל תלחצו, אל תצפו ממנו שיקרא. אל תאמרו - אנחנו עוד נחשוב שאתה לא יודע לקרא... הוא לבטח לא אוהב את ליל הסדר, המצב הזה של ציפיה ממנו לעשות זאת מכניס אותו ללחץ מיותר. כדאי שכל הנוכחים או כל הילדים יקראו ביחד את הקושיות .... אמנם זה אולי מיותר לומר זאת לגולשי הפורום הזה, מכיוון שהם מכירים את המצב הזה ... חשוב דווקא יותר שהמכרים והקרובים שלהם יבינו זאת., ובעצם להם בעיקר מיועדים הדברים הללו. חג שמח ושקט

barba

New member
חג שמח

חג שמח לכולם בהמשך למה שכתבת אלי אני מארח מחר את סעודת ליל הסדר ונותן לאבא שלי את הכבוד לנהל את הסדר ואני אקרא גם באגדה כמה שאני אוכל אני אהיה במיסגרת משפחתי הקרובה לכן אין לי ממי להתבייש אני מציע לכולם לנסות השנה להשדתתף בקריאת ההגדה ולספר בפורום איך עבר עלכם החג אז לכולם חג שמח וכשר

חג שמח../images/Emo24.gif

אל תדאגו יותר מדי, פשוט תהנו מהחג, תהנו מהארוחה, תהנו מהמשפחה
תעזבו את נושא הדיבור, תרגישו חופשי לדבר או לשתוק, אחרי שתשתו את היין תרשו לעצמכם לשכוח לכמה דקות שאתם מגמגמים
חג שמח לכולם
לב.

vicz

New member
../images/Emo155.gifחג שמח../images/Emo155.gif

שיהיה לכם חג פסח שמח וכשר חג החירות.... 7 ימים תעשו רק מה שנוח לכם לעשות לא נוח לכם לקרוא, תגידו בכל רם "לא רוצה!!!!!!" זכותכם חוץ מ... אתמול חזרתי מהשיעור ב-12 בלילה ונאלצתי לקחת מונית בעודינו עוברים ליד סופר גדול ומרכזי אני שמה לב שהוא פתוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12 בלילה והעגלות העמוסות יוצאות בשיירה ארוכה מהלדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כשהנהג שם לב שאני בוהה פעורת פה הוא אמר שהסופר הזה פעיל היום עד 4 לפנות בוקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זכרו,חג החירות זה חג ה"אכול כפי יכולתך"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למרות שיש כל כך הרבה דברים טעימים
ויקי

Impious

New member
אז החג.. ../images/Emo3.gif

כמו כל שנה, לא משהו מיוחד, עם המשפחה המצומצמת
אבא מתקשה לקרוא, גם עם משקפיים, מסכן..מה שהזקנה עושה לו
אז עזרתי לו מדי פעם
אוח, הייתי צריך לקרוא את ברכת המזון, האמת לא הלך פיקס אבל שטויות, לא מתרגשים מזה
חג שמח

כל הכבודImpious ../images/Emo45.gif

משמח לשמוע שהיה לך ערב חג נחמד
. כל הכבוד שעזרת לאבא שלך אפילו שזה דרש להקריא די הרבה, מי כמונו מבין עד כמה זה קשה
חג שמח
|פרעה
לב.

למעלה