לקראת כיתה א'

הירוקה

New member
לקראת כיתה א'

אלו המלצות הייתם נותנים לנו לקראת השנה החדשה? בני מאובחן טרי ומתחיל השבוע את כיתה א'. דבר נוסף- אני רוצה לתת למורה שלו ספר על ADHD - על אילו ספרים הייתם מליצים?

אנרגטית

New member
בהצלחה בכיתה א'. אם הומלץ ריטלין

כדאי להתחיל לפני שנת הלימודים כדי להתרגל.

הירוקה

New member
../images/Emo13.gifאת זה כבר כמובן מיישמים

התחלתי לפני שבועיים עם כל הניסיונות כדי להתרגל, להרגיל ולבדוק מינונים. סדנא מחפשת עדיין, לא סגורה על כלום.. רוצה לתת למורה ספר בנושא, כדי שתתעדכן טוב יותר גם היא. אז אם יש המלצות, אנחנו מחפשים אותן. וכל טיפ יתקבל בשמחה

דליה.ד

New member
שלום כיתה א

אני יכולה לספר לך מנסיוני אחרי שעברתי 5 פעמים את כיתה א' (כיום אחת חיילת, השניה ב-י"ב, השלישי ב-י', הרביעי ב-ד' והנסיכה ב-ב'). לפני תחילת השנה נפגשתי עם כל המחנכות וגם עם היועצת (אם היה צורך), הזכרתי את הטיפול התרופתי ואת הקשיים וכמובן את היכולות. בניתי ערוצי תקשורת והשארתי מספרי טלפון. ביקשתי שיתוף פעולה והבטחתי שיתוף פעולה - כמובן! בקשר לספר למורה - לא נתתי ספר אלא המלצתי על הפורום (כמובן, גאוות יחידה) ונתתי את ה"כלים למורים". בהצלחה!

אנרגטית

New member
בדיוק חזרתי מפגישה עם המחנכת

החדשה בחטיבת ביניים. מסתבר שגם לבן שלה יש, וגם הוא מטופל תרופתית. מקווה שזה יהיה לטובה.

הירוקה

New member
תודה דליה

שמרתי בתיקיה ואכין להן (2 מחנכות) תיקיה עם מאמרים. את יכולה לכוון אותי למאמרים נוספים שיוכלו להועיל? אולי גם מאמר בשבילי שיעזור לי לדעת מה היכולות, מה הקשיים- אני רק יודעת שאיתי יש לו קונפליקטים בנוגע לישיבה על הטוסיק התנגדויות ואנטי. בביס' אני עדיין לא יודעת איך יגיב קשה לי גם להמשיג את הקשיים, היכולות. העולם הזה חדש גם לי מבחינה תיאורטית (מעשית עברתי לא מעט..) תודה

למעלה