לקראת השיחרור

מ ס ט י ק

New member
לקראת השיחרור

שלום לכולם! אני אמורה להשתחרר בסוף אוקטובר (אלא אם כן יהיו שינויים שיכולים להיות לשני הכיוונים) ורציתי לדעת איזה ציוד אמורים להחזיר, ההיגיון אומר שאת הגרביים, המגבת, המברשת שיניים ובכלל שאר הדברים שמשתמשים בהם (פרט למדים) לא צריך להזחיר, אבל היגיון הרי אין בצבא.. אז מישהו יכול אולי להגיד לא איזה מהדברים שמקבלים לא צריכים להחזיר? עוד שאלה שיש לי היא לגבי העבודה המועדפת, הבנתי שאם עובדים בעבודה המעודפת מקבלים את הפיקדון לאחר חצי שנה לא משנה לאיזו מטרה ואם לא עובדים אז מקבלים רק אחרי חמש שנים וזם גם למטרות מסויימות, האם זה נכון? תודה מראש! מורן

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

לגבי הבקו"ם. את צריכה להחזיר את המדי א' שלך כולל מעיל וסוודר ( אם יש לך ). לפעמים גם מתעקשים על כומתה . לגבי כל הערכות כמו גרביים וכו' אין צורך להחזיר אבל אני לא חושב שיש מה לעשות עם זה באזרחות..... לגבי הפיקדון- פיקדון זה לא קשור לעבודה מועדפת. אם עושים מועדפת במשך חצי שנה מקבלים סכום של 7000 בערך. בלי קשר לפיקדון. פיקדון מקבלים לצורך לימודים פתיחת עסק וכו' וניתן להשתמש בו עד 5 שנים מהשחרור , אם לא זה נכנס לבנק הפיקדון.

get well

New member
אלעד איזה שינוי מרענן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

מה יהיה בסוף עוד תיהיה "הנחמד של הפורום"..חחחחחח

get well

New member
יש בשאלות נפוצות בפורום

בידיוק רשימה של מה מחזירים.. מגבת כן מחזירים גרביים לא וברוכה הבאהההההההה

מ ס ט י ק

New member
זה כנראה מה שאני יעשה...

דווקא רציתי לשמור את התיק רחצה האפור הזה - ניראה לי מגניב

get well

New member
אני בטוחה

הם לא בודקים איזה מגבת אתה יכול לתת סתם מגבת. לפחות זה מה שיש לבנות בקשר לבנים אני לא בטוחה. בכל מקרה אני זוכרת שבקורס זרקתי כבר לפח את המגבת ואז הבנות צעקו עליי שמחזירים את זה בסוף השירות והייתי בשוק, הלכתי להוציא את זה מהפח...חחחחח

Reznik

New member
אותי רצו לעלות למפשט בבקום

כי לא הייתה לי מגבת בסוף למישהו שהיה שם הייתה אחת נוספת

shar21

New member
היי חבר'ה.......

אני הבאתי מגבת מהבית, בעוד שחברות שלי עלו מת"ש על מגבת. אז המסקנה הנובעת שמזדכים על מגבת. אבל אני השתחררתי בבסיס שלי, אז אני לא יודעת אייך זה בבקו"ם למרות ששמעתי שבבקו"ם מחפפים.

מ ס ט י ק

New member
וואלה.. שם שכחתי לבדוק ../images/Emo122.gif

בדקתי בקישורים ובמאמרים אה וגם בטאליינס

מ ס ט י ק

New member
לא מצאתי בשאלות הנפוצות

יש שם רק על ציוד שקצינות צריכות להחזיר, וקצינה אני לא....

מ ס ט י ק

New member
תודה לכולם על התשובות!

ניראה לי שהסתבכתי לגמרי עם כל מה שקשור עם הפיקדון והמענק שיחרור..

מ ס ט י ק

New member
אני לא אפרוש בקרוב.. ../images/Emo9.gif

אני עדיין מבינה בכל מה שקשור לסדירים

ohaddd3

New member
מורן היקרה!!!!

תראי במילה אחת אפשר לסכם את כל מה שהולך בבקו"מ......אני לא הבאתי כמעט כלום חוץ ממדים ותיק ולא אמרו לי כלום......אפילו שכחתי את טופס ה-1004.....ועשו לי שם במקום חדש.....אז זה שטויות..... לגבי הפיקדון ....העבודה המועדפת זה דבר בפני עצמו ולא קשור לפיקדון.... הפיקדון הוא סכום שאת מקבלת מהצבא ומשמש אותך ללימודים וכו' ....באם לא השתמשת בכסף לאחר 5 שנים את יכולה להכניסו לחשבונך.....בכל שימוש בכסף את עושה את זה דרך הבנק.......מקווה שעזרתי...(לא קראתי את תגובות קודמיי יכול להיות שאני חוזר על חלק מהדברים) שבוע טוב....אוהד.

למעלה