לקראת השבוע החדש...

יהורמי

New member
לקראת השבוע החדש...

שלומות ושבוע טוב לכולם, נתבקשתי ע"י גורם אלמוני (ליז) לכתוב משהו אחרי שלא כתבתי כאן שנים ולאחר התייעצות קצרה, הוחלט שאכתוב משהו לרגל השבוע החדש.. אז שיהיה לכם שבוע נפלא וטוב, תשמעו הרבה יהודה כהכנה להופעות (אגב, עוד מישהו שם לב שכתבו "אוריינט אקספרס" ולא "טרנס אוריינט" בעיתון?).. אני, לצערי, לא אגיע להופעות שכן זה לא הכי מסתדר לי (יום שישי ומוצ"ש..), אבל ברגע שהוא יופיע בעיר בירתנו ירושלים הקרירה, אני אהיה הראשון בתור לקנות כרטיס! מישהו יודע משהו על מועד הופעה בירושלים?! אממ.... זה כל מה שיש לי להגיד בינתיים (כמו שאמרתי לליז, לא נחה עלי הרוח כרגע
) אז שיהיה לכם שבוע מקסים ותמשיכו לכתוב הרבה, כי אמנם אני לא כותב, אבל אני קורא! איתמר.

חחחחחחחחחחחח

איתמר אתה מצחיק בצורה לא נורמלית חחחחחחחחחחח גם אני שמתי לב שכתבו בעיתון אוריינט אקספרס וגם אמרתי לרינה את זה יום שישי...או היום בבוקר אני כבר לא זוכרת...בכל אופן איתמר טוב לראות אותך פה...חבל שאתה לא בא להופעה.. בשמחות... {בחתונה של...}

יהורמי

New member
האמת?

כשראיתי את המודעה להופעה השבוע, הייתי בטוח שיהודה החליט שבמקום לשיר הוא מקריא את הספר של אגתה כריסטי (רצח באוריינט אקספרס). ואז אמרתי לעצמי "איתמר, למה שלא תלך לערב קריאה דרמתית מפי פוליקר? זה יכול להיות נחמד!" ואז עצמי אמר לי "מה קרה לך? תחשוב קצת, אז אמנם עכשיו התעוררת ועוד לא פתחת את העיניים וכבר פתחת את העיתון, אבל זה אומר שיהודה מקריא ספרים? מה הוא יוסף המספר?" ואז אורו עיניי העייפות מתנומת הלילה והבנתי ששינו את שם המופע (או שמא מדובר בטעות דפוס חד פעמית?) על כן אמרתי לעצמי "אה הא! ראית מה זה? טעית!" ועצמי התנצל על הטעות ואז התערב גורם שלישי שהלביש אותי בחולצה לבנה עם שרוולים ממש ארוכים והסיע אותי באוטו הלבן לבית ההבראה ע"ש הקדוש אברבנאל, שם קומה שלמה נמצאת בבעלותי מזה שנים רבות. וזהו סוף הזיכרון...
איתמר.

איתמר אתה פשוט לא אמיתי

אני מתגעגעת לסיפורים מהצבא... מאז שהשתחררת אין לך כבר סיפורים.

יהורמי

New member
יש לי סיפורים מהעבודה...

וגם חדשה קצרה מהצבא, התקשרו כדי להציע לי לחזור לקבע... האמת היא שבארון הבגדים שלי ישנם מדי א' מגוהצים, על השרוולים מוצמדות הדרגות והכומתה בכותפת השמאלית. בכיס המכנסיים נמצאת תחבושת אישית והוראות פתיחה באש והמדים הללו מוכנים ללבישה. אבל...אמרתי לא תודה.. באשר לעבודה, אני כרגע עובד במוטורולה כמתקין דיבוריות ומכיוון שבצבא מתבצע פרוייקט הסבה למירס, אני עוד נתקל בקצינים ונגדים שבאים אלינו להתקין דיבוריות... מלאי הסיפורים שלי אכן הדלדל מעט מאז השחרור אך דברים רבים השתנו מאז השחרור או כמו שנאמר באחד ממערכוני הגשש: מים רבים זרמו בתעלתנו, סואץ. (או משהו כזה). אני מרגיש מאושר יותר ואני יוצא יותר מהבית ואני פחות עייף, אני מרוצה בעבודה ומסתדר עם האנשים.. אה והתגלחתי סוף סוף (נפטרתי מהזקן המציק והמגרד הזה)... מה שכן, לסיכום, כי אני לא בטוח שכל מה שכתבתי פה היום הכי מעניין את חברי הפורום, אני מתגעגע מעט לצבא, אך בעיקר בגלל החברים שהשארתי שם ולא בגלל המדים, הדרגות, המפקדים, הלחץ, הבכיות , הפטורים, הדיגום, הרס"ר, המב"ס, הסמב"ס, הנשק, הנגד התורן, הש.ג והשמירות... היה (לא הכי) טוב וטוב שהיה, זה הסיכום...

איתמר אז

אולי תתקין לי דיבורית ...קניתי אוטו חדש ואין בו דיבורית חחחחח האמת שלא הבנתי את כל הקיצורים שכתבת ואני נותת לך בתגובה גם מילה אם תפרש אותה תקבל דיבורית חינם עליי חחחחחחח מה פרוש המילה קמב"צ

יהורמי

New member
אני אוותר על הדיבורית

והפירוש הוא "קצין מבצעים". יש גם סמב"צ שזה סמל מבצעים.. היו עשרות כאלו שהתחלפו על בסיס יומי בבסיס שלי, התפקיד שלהם הוא בעיקר לשבת ולענות לטלפונים ולרשום הודעות בקשר לאירועים שקרו בבסיסים שונים. היינו קוראים להם בד"F "פקידות לילה"

יהורמי

New member
אני משוחרר רק 3 חודשים

עוד לא הספקתי לשכח... אני עוד זוכר מספרים אישיים של כל החברים שלי, מספרי טלפון שונים במשרדים ואת הויפיאן של שני המפקדים שהיו לי... אולי צריך לתת לזה עוד זמן..
בינתיים אני מקדיש את זמני בעיקר לעבודה (בין 10 ל- 11 שעות ביום), למוזיקה (הצלחתי לנגן את חופשי זה לגמרי לבד, משמרת לילה וציפור קטנה בלב! וו הו!) וללחפש נושא ללמוד באוניברסיטה... קשה קשה..
נראה לי שכתבתי מספיק לחודש הקרוב, מה את אומרת?

יהורמי

New member
אממ...

או מנהל עסקים או פסיכולוגיה או אלקטרוניקה, חשמל ומכונות או אמנויות לחימה כדי להלחם בכל הבאגים שיש בוינדוס הזה! כל שניה המחשב עושה שטויות!

כן נושא מאוד ספציפי בחרת

המון השראה נתת לי... למישו יש רעיונות? איתמר אולי תיהיה רציני ותיתן לי רעיון באמת הזמן אוזל חחח

יהורמי

New member
לי בעצמי אין רעיונות...

אני מתכנן להרשם לייעוץ אישי כדי שיכוונו אותי פחות או יותר... האמת? אני לא הכי בראש של לימודים עכשיו, אבל זה משהו שחייבים לעשות...

גם אני בדיוק כמוך

אבל בשביל לקבל משכורת טובה בשב"ס חייב לפחות תואר 1 שיהיה לנו בהצלחה ..איפה אתה הולך ללמוד?

יהורמי

New member
באוניברסיטה הפתוחה

כדי שיסתדר עם העבודה ומי יודע? אם אני אראה שאני לא מסתדר ומסתבך, אז אולי באמת אני אלבש שוב את המדים הירוקים ואהיה נגד עם משכורת סבירה ללא השכלה...

יהורמי

New member
בהחלט!

שיהיה לנו שבוע מוצלח ונפלא! ועכשיו אני אעלם לעוד חודש...

למעלה