לקראת השבוע הבא!!!

לקראת השבוע הבא!!!

או. קיי, לפני שאנחנו יוצאים לדורך לשבוע חדש של השמירה, שכל אחד שהתחיל אותה יענה על השאלות הבאות: שחקני רכש: מיהם שחקני הרכש שלכם וכמה שילמתם על כל שחקן? מי שחקן הרכש הטוב יותר? מי שחקן הרכש המפתיע ביותר? מי שחקן הרכש המאכזב ביותר? שיטת משחק: מהו המערך שלכם? באיזה מנטליות אתם משחקים(התקפית, הגנתית....)? מהו ההרכב שלכם? סגל נוכחי: מי השחקן הטוב ביותר בקבוצה? מי השחקן המפתיע בקבוצה? מי השחקן המאכזב בקבוצה? סטטיסטיקה: מיהו מלך השערים שלכם? עם כמה שערים? מיהו מלך הבישולים שלכם? עם כמה בישולים? מהו ממוצע השערים למשחק? ............. הצהובים ..........? ............. האדומים .........? ............. הספיגות ..........? לאיזה שחקן יש את הממוצע הגבוה ביותר? איזה שחקן קיבל הכי הרבה פעמים את תואר החקן המצטיין? כמה פעמים? מכירות: איזה שחקנים מכרתם, ובכמה כל אחד? מה הייתה העסקה הטובה ביותר? מה הייתה העסקה הפחות טובה? תקציב: עם כמה תקציב רכש התחלת? כמה תקציב נשאר לך? ולסיום- התוצאות: איזה תוצאות הישגתם בכל המשחקים הרשמיים? איזה מקום אתם בליגה? מהו הפרש השערים? זהו... תגידו עם זה מפורט מדי... בהצלחה!!! אה... וכולם רשאים להמשיך עוד שלושה חדשים עד לשבוע הבא, שאני בטוח שיעברו בפחות מהירות בגלל לו"ז המשחקים הצפוף בתקופה זו של השנה.

sok777

New member
אממ

אני בשמירה מעניינת.. אענה ואמשיך בקרוב

sok777

New member
הנה

שחקני רכש: מיהם שחקני הרכש שלכם וכמה שילמתם על כל שחקן? הוספתי תמונה למעלה. - פאביו גרוסו מפאלרמו. 4.7 מיליון פאונד. - טומאס הובסמן משחטר [או משמו הזה]. 6.25 מיליון פאונד. - סבסטיאן פארדו מפיינורד. 3.4 מיליון. - פרננדו מאירה משטוטגרט. 3.7 מיליון. מי שחקן הרכש הטוב יותר? אף אחד לא טוב מדי. כולם סבירים. מי שחקן הרכש המפתיע ביותר? אף אחד לא הפתיע, ככה ציפיתי מהם. מי שחקן הרכש המאכזב ביותר? אף אחד לא אכזב, ככה ציפיתי מהם. שיטת משחק: מהו המערך שלכם? 4-4-2 יהלום. באיזה מנטליות אתם משחקים(התקפית, הגנתית....)? רגיל. מהו ההרכב שלכם? בלי פצועים [כרגע יש לי 5]- לאו פרנקו פראה, פאבלו, הבסמן, גרוסו. לוצ'ין/קלוסה, מקסי רודריגז, פטרוב, איבגזה. טורס וקז'מן. סגל נוכחי: מי השחקן הטוב ביותר בקבוצה? לא יודע, לפי הממוצע זהו לאו פרנקו. מי השחקן המפתיע בקבוצה? קז'מן. לא ציפיתי שיכבוש עד כדי כך. מי השחקן המאכזב בקבוצה? טורס. כובש מעט מדי.. לא עונה לציפיות שלי. סטטיסטיקה: מיהו מלך השערים שלכם? עם כמה שערים? קז'מן. 7 שערים מ6 משחקים. מיהו מלך הבישולים שלכם? עם כמה בישולים? פרננדו טורס עם 4. מהו ממוצע השערים למשחק? 2 שערי זכות בדיוק. ............. הצהובים ..........? 0.7 ............. האדומים .........? 0.2 ............. הספיגות ..........? 1.2 לאיזה שחקן יש את הממוצע הגבוה ביותר? לאו פרנקו. איזה שחקן קיבל הכי הרבה פעמים את תואר החקן המצטיין? כמה פעמים? קז'מן. פעמיים. מכירות: איזה שחקנים מכרתם, ובכמה כל אחד? בעיקר שחקנים מוכרים ולא טובים.. תראו למעלה את התמונה, אין לי כח לפרט עליהם. מה הייתה העסקה הטובה ביותר? כנ"ל. מה הייתה העסקה הפחות טובה? כנ"ל!! תקציב: עם כמה תקציב רכש התחלת? 7 מיליון פאונד. כמה תקציב נשאר לך? כמעט מיליון פאונד. ולסיום- התוצאות: איזה תוצאות הישגתם בכל המשחקים הרשמיים? שמתי תמונה. 3 נצחונות ו3 הפסדים. תראו מול מי וכמה למעלה. איזה מקום אתם בליגה? 9. מהו הפרש השערים? +5. בהצלחה.. אני חושב שנמשיך כבר עד סוף ינואר וזהו. כלומר, 4 חודשים, כדי שנראה כבר את הקניות בינואר.. מסכימים??

sok777

New member
../images/Emo207.gif כולם להכנס../images/Emo70.gif

בואו נעשה 4 חודשים, עד תחילת פברואר ונדווח על קניות ינואר.. יאללה?

LevL

New member
גם אני החלטתי להשתתף...

שחקני רכש: מיהם שחקני הרכש שלכם וכמה שילמתם על כל שחקן? וילפרדו קבז'רו 900,000 טיאגו קוסטה 30,000 ,פטיט 800,000 , ואנדן בורה 2,000,000 הכל באירו מי שחקן הרכש הטוב יותר? כולם נרכשו כדי להיות מחליפים ובינתים רק קבז'רו שיחק בצורה רצינית מי שחקן הרכש המפתיע ביותר? טיאגו קוסטה,בלם מחליף זול מאוד שהציון שלו קבוע על 7 מי שחקן הרכש המאכזב ביותר? פטיט,סתם כי ציפיתי ליותר שיטת משחק: מהו המערך שלכם? משתנה ממשחק למשחק באיזה מנטליות אתם משחקים(התקפית, הגנתית....)? התקפית מאוד מהו ההרכב שלכם? למשחק הבא: קבז'רו ולסקו,פבלו,פראה,לופז קולסה,רודריגז,איבגזה,גאבי (כולם באמצע) טורס,בראוליו סגל נוכחי: מי השחקן הטוב ביותר בקבוצה? לפי ציון...טורס עם 7.67 מי השחקן המפתיע בקבוצה? בראוליו...חלוץ נוער נהדר מי השחקן המאכזב בקבוצה? קז'מן פשוט לא כובש סטטיסטיקה: מיהו מלך השערים שלכם? טורס ,עם כמה שערים? 5 (מתוך שישה משחקים) מיהו מלך הבישולים שלכם?קז'מן ,עם כמה בישולים? 3 מהו ממוצע השערים למשחק? 2.3 (ממוצע הכיבושים שלי,לא כולל היריבה) ............. הצהובים ..........? לא מוצא אותם בכלל ............. האדומים .........? אין אדומים ............. הספיגות ..........? לאו פרנקו 3 לאיזה שחקן יש את הממוצע הגבוה ביותר? טורס 7.67 איזה שחקן קיבל הכי הרבה פעמים את תואר השחקן המצטיין? 5 שחקנים שונים קילו את התואר בשישה משחקים מכירות: איזה שחקנים מכרתם, ובכמה כל אחד? רוברוטו לסלטה ויגו ב750,000 וחבייאר אריזמנדי ללצ'ה במיליון וחצי מה הייתה העסקה הטובה ביותר? שתיהם אחלה עסקאות מה הייתה העסקה הפחות טובה? שתיהם אחלה עסקאות תקציב: עם כמה תקציב רכש התחלת? 7.8 מיליון כמה תקציב נשאר לך? 6.1 מיליון ולסיום- התוצאות: איזה תוצאות הישגתם בכל המשחקים הרשמיים? נצחון 3-1 על סביליה, נצחון 4-1 על דפור,0-0 עם מיורקה,1-1 עם אספניול,נצחון 3-1 על סוסיאדאד ותיקו 3-3 עם חטאפה....עד עכשיו אין הפסדים!!! איזה מקום אתם בליגה? רביעי מהו הפרש השערים? 14-7 (+7)

שבצנקו

New member
פרשתי מהשמירה

בעיקר כי אין לי כ"כ הרבה עניין בשמירה הזאת ואני ימשיך עם מילאן/קריית שמונה.

SiC

New member
אני עם קריית שמונה

וזה ממש כיף... החזיר לי את החשק לשחק בFM 2006

SiC

New member
ככה זה בעונה הראשונה

צריך לייצב את הסגל ולהסתדר עם מה שיש. אני מתחיל עכשיו את העונה השניה לאחר שבעונה הראשונה סיימתי שלישי. דיי התאכזבתי שלא עליתי ליגה אבל העונה אני הולך בפול הכח. היו לי כמה שחקנים שממש פרחו והצלחתי למכור אותם במלא כסף, כולל עסקת החיים: הבאתי את אוצ'ה אוקרקה (חלוץ ניגרי צעיר) ב 300 אלף דולר. הוא לא הספיק לשחק דקה וקיבלתי הצעה למכור אותו ב3 מיליון דולר לקבוצה הקטאר! אני מצרף תמונה של הסגל, חודש לפני פתיחת הליגה.

sok777

New member
פששש! איזה סגל!!

סחטיין! זה סגל אפילו טוב לליגת העל.. איך הבאת אותם? אפילו עם הרבה כסף אני לא מצליח בליגת העל
האמת את אסולין הצלחתי אבל שטראובר לא.. ועוד מלא משם לא. אם אתה לא עולה, כשלון אדיר.

SiC

New member
סיבה אחת פשוטה

הורדתי איזה עדכון שמישהו העלה לפורום במנג'רסנט שעדכן את העברות נכון ללפני שבועיים (העדכון לא משהו בכלל) ושם שטראובר היה בנתניה... אבל מה, נתניה ירדו ליגה, אז קפצתי על ההזדמנות... גם ארבייטמן בא אליי רק בגלל שהוא היה מושאל לחיפה מטוברוק אז לא היה איכפת לו לבוא. אני בונה על שני הברזילאים שלי במרכז המגרש ביחד עם ההתקפה הקטלנית לליגה השניה (ארבייטמן+אסולין). מה שכן אני מסכים- אם אני לא עולה זה כישלון אדיר. אפילו פחות מאליפות הליגה השניה יהיה כשלון

sok777

New member
../images/Emo13.gif אני שמח ששאבת את הרעיון ממני

והוא גורם לך להתאהב מחדש.. תמיד טענתי שכיף בליגה הישראלית. כי זה הכי מציאותי ואני פשוט חיים אותה יום-יום אז זה הכי מגניב ומציאותי לנו.

למעלה