לקראת העונה ה-2

ניר4819

New member
לקראת העונה ה-2

איזו סצינה מהספר השני אתם הכי מחכים לראות? וגם - נראה מהטריילר וגם ממה ששמעתי וקראתי, שהם יציגו את ג'ין ווסטרלינג כבר בעונה הזו, ויתנו מקום נרחב לרומן שלה עם רוב - מקום שבספר אין לו. מה דעתכם על זה? האם אתם חושבים שגם מרטין היה צריך להכניס אותה כבר בספר השני, ולהראות איך הקשר בינה לבין רוב מתהווה, או שזה דווקא מוצלח שהוא הכניס אותה רק בספר השלישי, אחרי שהקשר בינה לבין רוב הוא כבר עובדה מוגמרת ולא משהו מתהווה ונוצר?

mentta

New member
מרק סמורה!

ולידות צללים למיניהן... והקרב על הבלקווטר כמובן. זה צריך להיות מדהים. בקשר לרוב וג'יין- אני מודה שקשה לי קצת לדמיין איך הם מתכוונים להפוך את זה לסיפור מרכזי, כשאין להם שום חומר גלם לעבוד איתו במקרה הזה, אבל אני סומכת עליהם. אני לא חושבת שמרטין היה צריך להכניס את הסיפור לספר, אבל יכול להיות שזאת באמת החלטה נבונה מצד יוצרי הסדרה. קודם כל, הכל יהיה יותר הגיוני. כשרוב פתאום צץ בספר ומודיע שהוא נשוי זה היה קצת... מה? למה? אבל מה נראה לך? חתיכת אדיוט. בדרך כזאת, אולי המהלך הזה יעורר יותר סימפטיה מאשר עצבים. אולי נבין את רוב יותר ולא נראה אותו רק דרך קייטלין שמרחפת סביבו. בנוסף, זה יגרום לרוב להיות דמות מרכזית הרבה יותר, אנשים יקשרו אליו, והחתונה האדומה תהיה דרמטית בהרבה. אני רק מקווה שזה לא יבוא על חשבון יותר מדי דברים אחרים. אני לא מאמינה שזה שוב רק עשרה פרקים...

Ivgi

New member
אני דווקא אהבתי שהוא תפס מרחק מרוב

קצת גיוון. זה לא הפריע לי להבין את מהלכיו של רוב. כמו כן, זה נתן לנו מקום לראות אותו מבחוץ כדמות נערצת, אבל גם כזאת שעושה טעויות אמוציונליות ואנושיות. בדיוק כשם שמשפחתו, נתיניו ואויביו ראו אותו. עד עכשיו הוא דמות מיתית בעיניי. בעיקר בזכות זה שלא זכיתי להכיר אותו ממבט ראשון.

mentta

New member
וואלה?

אני יכולה להבין את מה שאתה אומר, אבל לא חוויתי את זה בכלל. הוא לא היה דמות מיתית מבחינתי בכלל, הייתי די אדישה אליו... כמובן, נשבר לי הלב בחתונה האדומה, אבל לא בגללו, אלא בגלל מה שזה עשה לסיכויים של הצפון. אבל אני יכולה להבין איך מרחק מדמות משאיר אותה מסתורית והרואית, וכשמתקרבים, כל הפגמים האנושיים מתגלים, וזה הורס את המודל. Never meet your heroes!

Ivgi

New member

אמאדובה

New member
נראה לי רעיון טוב להראות אותה כבר עכשיו

כי כשהוא פתאום צץ עם אשה זה היה נראה תקוע למדי ולא יצר שום הזדהות איתו. גם הדמות שלה בכלל לא הספיקה להתפתח. בכלל, מהטריילר לגבי סצינה שאני רוצה לראות - המעבר של רוב לצד של מאנס ריידר צריך להיות מאוד דרמטי.

Ivgi

New member
את טיריון יוצא להדוף את המתקפה של סטאניס

לאחר שההאונד נעלם. קטע ענק. הלוואי שזה יהיה מצולם באווירה הסוראליסטית כפי שזה נכתב בספר. מצחיק, מגוחך, מפחיד ומותח. מקווה שהסדרה לא תיקח את עצמה ברצינות מידי, כי הספר בטוח לא.

למעלה