לקראת הסוף...

אההה ושחכתי ציטוט :

"את לא נורמאלית! יש לי ילד בבית
"

אין לי כח למדגישומטיק...../images/Emo3.gif

אז קודם כל, סקר נחמד: איך החופש? סבביש - כיף, חבל שעוד יומיים נגמר.
- כיף, אבל מוצה. - משעמם, היו חופשים יותר טובים. מה עשיתם החג הזה? האם שמרתם כשר? כה אם כן, מתגעגעים לפיתות? לא ממש האם קיבלתם עבודות וש.ב לחג? לצערי אם כן, כבר סיימתם? לא התחלתי איפה חגגתם את ליל הסדר? אצל סבתא שלי עם מי? עם המשפחה שרתם לפני האוכל? כה מה אכלתם? אוכל? אתם עושים ליל סדר שני (בדרך כלל מנהג של הדתיים, לעשות גם היום)? כה עשיתם ליל סדר גם עם החברים (להלן: Rioter)?לא מה נשתנה הפסח הזה מכל חופשות הפסח? שבפסח הזה אנו נהנים כי אין ליליאן בסביבה... כי אין ליליאן בסביבה.... הלילה הזה, הלילה הזה לא צריך לחשוב על ליליאאאאאאן.... איך אתם מגיבים לכל המהומה שנוצרה היום בפורום עקב אירוחה של לילי?קשה... קשה... יש לכם גשר או שאתם חוזרים ביום שישי?יום חמישי באיזה שעה אתם מתחילים?8 מתי מתכונת ראשונה\מבחן קרוב?יום שני אוהבים לחמניות קמח מצה?כה אוהבים מצות?כה מצה יבשה\רטובה?גם וגם מה על המצה?שוקולד מה לא תכניסו לפה (ממאכלי פסח בלבד!)?חרוסת האם קראתם את הטור "ידידיה מגיש בני חורין"?כה דעתכם?בסדר... אבל איך הוא לא כתב על סטינג? אני נאלצת להפסיק פה את השאלון כי... אדית חצור מאחוריך! שיהיה לי מאוד בכיף נכון שנקרע לכם עור התוף מהצרחה שdollzy דפקה עכשיו (נעם לא, כי היא באיסטנבול)? ????? יום הכי כיף שהיה לכם החופש?כל יום של חופש יום הכי משעמם שהיה לכם החופש? לא היה עוד שבועיים יום העצמאות, כבר יש תוכניות(על האש, רוק עצמאות וכו'...)? על האש האם גם אתם מתגעגעים לנעם שנמצאת כרגע באיסטנבול? יאפ

טרללי!../images/Emo42.gif../images/Emo203.gif

אז קודם כל, סקר נחמד: איך החופש?
-
כיף, חבל שעוד יומיים נגמר.
- כיף, אבל מוצה.
- משעמם, היו חופשים יותר טובים.
מה עשיתם החג הזה?הרבה דברים כיפים...:)
האם שמרתם כשר?לא
אם כן, מתגעגעים לפיתות?טרללי**
האם קיבלתם עבודות וש.ב לחג?כה
אם כן, כבר סיימתם?לא
היום אני מסיימת אותו
איפה חגגתם את ליל הסדר?בבית שלי
עם מי?עם המשפחה
שרתם לפני האוכל?לא
מה אכלתם?כל המאכלים האלה של החג...
אתם עושים ליל סדר שני (בדרך כלל מנהג של הדתיים, לעשות גם היום)?נופ
עשיתם ליל סדר גם עם החברים (להלן: Rioter)?לא..אבל רעיון ממש טוב!
מה נשתנה הפסח הזה מכל חופשות הפסח?המפ. היא חופשה יותר כיפית, וגם תמיד בחופשות הפס יש שלב שנמאס לי כבר אבל עכשיו זה כבר לא ככה
איך אתם מגיבים לכל המהומה שנוצרה היום בפורום עקב אירוחה של לילי?המפ.
יש לכם גשר או שאתם חוזרים ביום שישי?אין לי מושג..
באיזה שעה אתם מתחילים?8:30 :(
מתי מתכונת ראשונה\מבחן קרוב?לא זוכרת
אוהבים לחמניות קמח מצה?כן, למה לא?
אוהבים מצות?כן.
מצה יבשה\רטובה?יבשה
מה על המצה?שוקולד
מה לא תכניסו לפה (ממאכלי פסח בלבד!)?גפילטעפיש המפ. מרור, חזרת...כל הדברים האלה
האם קראתם את הטור "ידידיה מגיש בני חורין"?לא :|
דעתכם?***טרללי
אני נאלצת להפסיק פה את השאלון כי...אני יודעת למה
אדית חצור מאחוריך!לא נכון!
נכון שנקרע לכם עור התוף מהצרחה שdollzy דפקה עכשיו (נעם לא, כי היא באיסטנבול)?לא
יום הכי כיף שהיה לכם החופש?כולם היום כיפים!
יום הכי משעמם שהיה לכם החופש?אף-אחד..
עוד שבועיים יום העצמאות, כבר יש תוכניות(על האש, רוק עצמאות וכו'...)?נופ
האם גם אתם מתגעגעים לנעם שנמצאת כרגע באיסטנבול?חח כה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה =]

איך החופש? - כיף, חבל שעוד יומיים נגמר.
- כיף, אבל מוצה. - משעמם, היו חופשים יותר טובים. מה עשיתם ההחג הזה?הייתי בבית,נפגשתי עם חברות, הייתי בשופינג ולא זוכרת מה עוד..XD האם שמרתם כשר?ברור!! אם כן, מתגעגעים לפיתות?כן
האם קיבלתם עבודות וש.ב לחג?כן
אם כן, כבר סיימתם?אממ בערך איפה חגגתם את ליל הסדר?אבל דוד שלי
עם מי?עם כל המשפחה שרתם לפני האוכל?כן.. חחח מה אכלתם?את מה שצריך לאכול
אתם עושים ליל סדר שני (בדרך כלל מנהג של הדתיים, לעשות גם היום)?היינו.. אבל בסוף אמא הביאה את החבר שלה לפה והיא והוא עשו ביחד
עשיתם ליל סדר גם עם החברים (להלן: Rioter)?לא.. אבל הייתי מתה לעשות
מה נשתנה הפסח הזה מכל חופשות הפסח?המוווון! איך אתם מגיבים לכל המהומה שנוצרה היום בפורום עקב אירוחה של לילי?וואטאבר.... יש לכם גשר או שאתם חוזרים ביום שישי?חוזרים ביום שישי
באיזה שעה אתם מתחילים?8 וחצי מתי מתכונת ראשונה\מבחן קרוב?אמממ לא יודעת
אוהבים לחמניות קמח מצה?חחחח לא טעמתי אוהבים מצות?בקטנה... מצה יבשה\רטובה?רטובה! מה על המצה?שוקולד =]]] מה לא תכניסו לפה (ממאכלי פסח בלבד!)?את ההוגיות המסריחות האם קראתם את הטור "ידידיה מגיש בני חורין"?כן =] דעתכם?וואי יפה
אני נאלצת להפסיק פה את השאלון כי... אדית חצור מאחוריך! נכון שנקרע לכם עור התוף מהצרחה שdollzy דפקה עכשיו (נעם לא, כי היא באיסטנבול)?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי וואי מזל שנעם לא פה XD היא הייתה עוד מפילה פה כוס
יום הכי כיף שהיה לכם החופש?יום שני, שעשיתי שופינג
יום הכי משעמם שהיה לכם החופש?אתמול! עוד שבועיים יום העצמאות, כבר יש תוכניות(על האש, רוק עצמאות וכו'...)?ברורר.. האם גם אתם מתגעגעים לנעם שנמצאת כרגע באיסטנבול?מאוווד
נעם תחזרי כברר
ואגב, אנצל הזדמנות זו כדי להגיד: אושרת לא נטשה! קודם כל, היא הייתה החופש בחו"ל. דבר שני, יש לה בעיה עם הכניסה לפורום. אבל היא עדיין אוהבת אתכם (ואתם אותה!)ברור שגמאנחנו אוהבים אותה!
אושרת, וי לאב יווו XD

דופנה19

New member
עונה../images/Emo124.gif

אז קודם כל, סקר נחמד:
איך החופש?
- כיף, חבל שעוד יומיים נגמר.
- כיף, אבל מוצה.
- משעמם, היו חופשים יותר טובים.
מה עשיתם החג הזה?אמממ עשיתי די הרבה אבל אני מרגישה כאילו לא עשיתי כלום...
האם שמרתם כשר?אנשים לא קולטים, לשמור כשר זה לא לאכול קטניות, המון ילדים אמרו לי שהם לא שומרים כשר והם בעצם לא אוכלים חמץ, זה לא נקרה!!! ולא , לא שמרתי כשר, וגם אכלתי חמץ..
אם כן, מתגעגעים לפיתות?זה לא קשור אם שמרתי כשר לפיתות... אבל לא אני מתגעגעת ללחמנייה
האם קיבלתם עבודות וש.ב לחג?כמעט כלום!
אם כן, כבר סיימתם?כן.. אתץ רובם הגדול
איפה חגגתם את ליל הסדר?סבתא..
עם מי?משפחה
שרתם לפני האוכל?לא
מה אכלתם?אוכל
אתם עושים ליל סדר שני (בדרך כלל מנהג של הדתיים, לעשות גם היום)?הכוונה למימונה? אז לא
עשיתם ליל סדר גם עם החברים (להלן: Rioter)?לא
מה נשתנה הפסח הזה מכל חופשות הפסח?שבוא כל יום הייתי על האימייל לבדוק אם אנחנו טסים או לא טסים עם הלהקה
איך אתם מגיבים לכל המהומה שנוצרה היום בפורום עקב אירוחה של לילי?סבבה(
)
יש לכם גשר או שאתם חוזרים ביום שישי?יום שישי
באיזה שעה אתם מתחילים?8 ורבע
מתי מתכונת ראשונה\מבחן קרוב?אממ נראה לי בהבעה...
אוהבים לחמניות קמח מצה?כן
אוהבים מצות?כן
מצה יבשה\רטובה?יבשה!
מה על המצה?שוקולד, חומוס, אבוקדו.. כל דבר שעל לחם..
מה לא תכניסו לפה (ממאכלי פסח בלבד!)?יש מזו כזה מגעיל שחכתי את השם
האם קראתם את הטור "ידידיה מגיש בני חורין"?לא
דעתכם?----
אני נאלצת להפסיק פה את השאלון כי...
אדית חצור מאחוריך!חח נעם הייתה מתה
נכון שנקרע לכם עור התוף מהצרחה שdollzy דפקה עכשיו (נעם לא, כי היא באיסטנבול)?חח
יום הכי כיף שהיה לכם החופש?היום שהוא התחיל בידיעה שיש עוד שבועיים וחצי
יום הכי משעמם שהיה לכם החופש?אממ לא זוכרת היה יום שכל היום הייתי בבית...
עוד שבועיים יום העצמאות, כבר יש תוכניות(על האש, רוק עצמאות וכו'...)?כן, אני בארצות הברית, במופע המרכזי של יום העצמאות שלהם
האם גם אתם מתגעגעים לנעם שנמצאת כרגע באיסטנבול?כן.. וגם לעדי!!!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה!

אז קודם כל, סקר נחמד: איך החופש? - כיף, חבל שעוד יומיים נגמר.
- כיף, אבל מוצה. - משעמם, היו חופשים יותר טובים. מה עשיתם החג הזה? נפגשתי עם חברות, הלכתי לסרטים, הייתי במחשב.... האם שמרתם כשר? יאפ אם כן, מתגעגעים לפיתות? לא ממש, מצות יותר טעים! האם קיבלתם עבודות וש.ב לחג? לא אם כן, כבר סיימתם? ... איפה חגגתם את ליל הסדר? אצלי בבית עם מי? דודה שלי, דוד שלי, שלושה בני דודים, האחים שלי, ההורים שלי והסבים והסבתות שלי שרתם לפני האוכל? אכן מה אכלתם? טופו עם אורז, צלי בקר, כדורי בשר, חסה, גפילטע, מוס שוקולד, ליפתן... אתם עושים ליל סדר שני (בדרך כלל מנהג של הדתיים, לעשות גם היום)? כן עשיתם ליל סדר גם עם החברים (להלן: Rioter)? לא...
מה נשתנה הפסח הזה מכל חופשות הפסח? האמת שכלום... איך אתם מגיבים לכל המהומה שנוצרה היום בפורום עקב אירוחה של לילי?
יש לכם גשר או שאתם חוזרים ביום שישי? חוזרים ביום שישי... באיזה שעה אתם מתחילים? 8 ורבע מתי מתכונת ראשונה\מבחן קרוב? לויודעת... אוהבים לחמניות קמח מצה? כןןן!! אוהבים מצות? כןן! מצה יבשה\רטובה? יבשה מה על המצה? סימפוניה מה לא תכניסו לפה (ממאכלי פסח בלבד!)? מרור, חרוסת כל הדברים האלה האם קראתם את הטור "ידידיה מגיש בני חורין"? לא... דעתכם?... אני נאלצת להפסיק פה את השאלון כי... אדית חצור מאחוריך!
נכון שנקרע לכם עור התוף מהצרחה שdollzy דפקה עכשיו (נעם לא, כי היא באיסטנבול)?
יום הכי כיף שהיה לכם החופש? אמממ לא זוכרת... יום הכי משעמם שהיה לכם החופש? ניראה לי אתמול עוד שבועיים יום העצמאות, כבר יש תוכניות(על האש, רוק עצמאות וכו'...)? יאפ, אני בטח יעשה על האש אצל סבתא שלי האם גם אתם מתגעגעים לנעם שנמצאת כרגע באיסטנבול? מאוד מאוד מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חג שמייח../images/Emo9.gif

אז קודם כל, סקר נחמד: איך החופש? - כיף, חבל שעוד יומיים נגמר. - כיף, אבל מוצה.
- משעמם, היו חופשים יותר טובים. מה עשיתם החג הזה? הרבה.. מאוד! האם שמרתם כשר? כן אם כן, מתגעגעים לפיתות? לחמניות
האם קיבלתם עבודות וש.ב לחג? לא
אם כן, כבר סיימתם? - איפה חגגתם את ליל הסדר? אצל דודה באשקלון עם מי? עם עוד 17 איש.. שרתם לפני האוכל? אני לא.. הם כן מה אכלתם? לחמניה כשרה לפסח.. וזהו בעיקרון לא הייתי רעבה אתם עושים ליל סדר שני (בדרך כלל מנהג של הדתיים, לעשות גם היום)? כן, עשינו אתמול בערב.. אבל סתם ארוחה גדולה עשיתם ליל סדר גם עם החברים (להלן: Rioter)? הלוואי! מה נשתנה הפסח הזה מכל חופשות הפסח? ים אל ים
, עזבו
איך אתם מגיבים לכל המהומה שנוצרה היום בפורום עקב אירוחה של לילי? שתבוא כל יום
יש לכם גשר או שאתם חוזרים ביום שישי? חוזרים ביום שישי באיזה שעה אתם מתחילים? 8:15 מתי מתכונת ראשונה\מבחן קרוב? מאיפה אני זוכרת עכשיו?
אוהבים לחמניות קמח מצה? רצח! אוהבים מצות? לא.. מצה יבשה\רטובה? לא זה ולא זה מה על המצה? שוקולד.. אבל בלי המצה מה לא תכניסו לפה (ממאכלי פסח בלבד!)? את הזרוע, בליל הסדר האם קראתם את הטור "ידידיה מגיש בני חורין"? לא דעתכם? - אני נאלצת להפסיק פה את השאלון כי... אדית חצור מאחוריך! נכון שנקרע לכם עור התוף מהצרחה שdollzy דפקה עכשיו (נעם לא, כי היא באיסטנבול)? כן.. יום הכי כיף שהיה לכם החופש? מה-4 עד ה-7 לאפריל וה-17 יום הכי משעמם שהיה לכם החופש? לא יודעת|חבול עוד שבועיים יום העצמאות, כבר יש תוכניות(על האש, רוק עצמאות וכו'...)? לא, לא מתכננת כלכך רחוק האם גם אתם מתגעגעים לנעם שנמצאת כרגע באיסטנבול? היא באיסטנבול? חשבתי שהיא אחת הדמויות. חחח כן, מתגעגעת.

Super Chuly

New member
בטח שאושרת לא נטשה!

אושרת היא אושרת, לא נטשה! (גיחי גיחי, איזה לא מצחיקה אני) אז קודם כל, סקר נחמד: איך החופש? - כיף, חבל שעוד יומיים נגמר. - כיף, אבל מוצה. - משעמם, היו חופשים יותר טובים. - היה חביב, למזלי אני לא חוזרת כבר לבצפר מה עשיתם החג הזה? נחתי, עריכה נונסטופ וכו' האם שמרתם כשר? לא אם כן, מתגעגעים לפיתות? --- האם קיבלתם עבודות וש.ב לחג? לא אם כן, כבר סיימתם? --- איפה חגגתם את ליל הסדר? אצל סבתא עם מי? המשפוחה שרתם לפני האוכל? בקטנה ממש מה אכלתם? קניידלך
, בשר בקר,סלטים וכו' אתם עושים ליל סדר שני (בדרך כלל מנהג של הדתיים, לעשות גם היום)? לרוב סתם מציינים באיזו ארוחה במסעדה, עם כל המשפחה עשיתם ליל סדר גם עם החברים (להלן: Rioter)? לא, אבל זה דווקא רעיון נפלא מה נשתנה הפסח הזה מכל חופשות הפסח? פסח ראשון שההורים בחו"ל ואני לבד עם אחי איך אתם מגיבים לכל המהומה שנוצרה היום בפורום עקב אירוחה של לילי? נו קומנט יש לכם גשר או שאתם חוזרים ביום שישי? אז זהו, שאני לא לומדת יותר! באיזה שעה אתם מתחילים? באיזה שעה שאני אקום! מתי מתכונת ראשונה\מבחן קרוב? ב-24 לחודש, מתכונת בספרות אוהבים לחמניות קמח מצה? לא ממש אוהבים מצות? רק אם הן עם שוקולד מצה יבשה\רטובה? איככסס רק יבשה (עם שוקולד) מה על המצה? שוקולד מה לא תכניסו לפה (ממאכלי פסח בלבד!)? חזרת, חרוסת האם קראתם את הטור "ידידיה מגיש בני חורין"? לא יצא לי דעתכם? --- אני נאלצת להפסיק פה את השאלון כי... אדית חצור מאחוריך! אה! איפה?! נכון שנקרע לכם עור התוף מהצרחה שdollzy דפקה עכשיו (נעם לא, כי היא באיסטנבול)? חחחחח יום הכי כיף שהיה לכם החופש? קשה להחליט יום הכי משעמם שהיה לכם החופש? כנ"ל עוד שבועיים יום העצמאות, כבר יש תוכניות(על האש, רוק עצמאות וכו'...)? האמת שלא, צריך להתחיל לחשוב על זה האם גם אתם מתגעגעים לנעם שנמצאת כרגע באיסטנבול? בוודאי, איך אפשר שלא להתגעגע לנעם? ליהי :)

למעלה