לקראת המדורות

לקראת המדורות

מה קרה למדורות של פעם?
למה כל מדורה צריכה לבוא עם הפעלה בצד?
אני לא מבינה מה קרה למדורה הפשוטה? למרשמלו על האש? לגיטרה ושירי לג בעומר? למה צריך להוסיף על זה חפש את המטמון? הפעלת הישרדות? מה קרה להורים המארגנים? לאחרונה אני רק שומעת איך החג הזה יוצא משליטה...

schlomitsmile

Member
מנהל
ההורים מרוב רצון טוב, פשוט גנבו לילדים את החג.
כמה אהבנו להתארגן בעצמנו לאסוף עצים
ולהכין תכנית אמנותית למדורה,
אנחנו היינו אלה שהפעלנו את הורינו-
חילקנו בינינו את משימות הכיבוד וביקשנו מהאימהות להכין.
כיום ההורים השתלטו על הכל, מסרסים את הילדים,
לא מאפשרים להם להתנסות בעבודת צוות והרמת פרויקט בעצמם.
מקומם אותי כל שנה מחדש...

נכון

החזרת אותי לאחור. לא הצלחתי לשים את האצבע אבל גם אנחנו היינו מנהלים את הפרוייקט הזה לבד וההורים היו מופעלים על ידינו.
ממש מבאס...

דינהלה1

New member
נדמה שהמדורה היא יותר להורים מאשר לילדים...

אצלנו השנה יש שתי מדורות, מהגן של התאומים והמכיתה של הבת שלי. זה ממש הפך אירוע משפחתי לכל דבר שמנהלים ועד ההורים בכל כיתה/גן. כל משפחה מביאה את הילדים, כמויות של כיבוד שלא מביישות שום קייטרינג, והשנה יהיה לנו גם מופע של להטוטנים באש. נראה לי שאת אותה הופעה נראה פעמים בשני המדורות...
בעלי הוזמן לחתונה והודיע שלא יכול להגיע כי אין מצב שאני אהיה עם שלושתם לבד. שנה הבאה אני מפרידה את התאומים לגנים שונים כך שאצטרך לג'נגל בין 3 מדורות...

חבל שלא מתאחדים כמה גנים וכיתות למדורה משותפת. גם היה חוסך הוצאות וגם זיהום אויר. ממה שראיתי בשלב מסויים הילדים מתארגנים לבד ולהורים יש פטור. אני מניחה שזה גם השלב שנותנים להם סלולארי כדי לוודא שהכול בסדר אצלם וגם עד שהם לא חוזריםהביתה (2 לפנות בוקר) אנו האימהות לא נירדמות
לא ככה?

אצלי

הגדול בן 9 אז זה עוד לא גיל של מדורה נפרדת אז אני לא יודעת אבל כבר שנה שניה שיש לנו 3 מדורות ולפעמים 2 באותו היום אז צריך להתפצל. לפחות למדורה אחת השנה אני צריכה ללכת עם ארבעתם לבד וזה ממש נראה לי פרוייקט.
בכל מקרה זה לא פשוט כל העניין הזה. גם אצלנו מביאים מלא דברים שלא מביישים שום קיטרינג.
בקיצור פרוייקט הורי בעייתי משהו...

schlomitsmile

Member
מנהל
שני הגדולים שלי לא הולכים למדורות השלישי בן 10, כתה ד', ומדובר בהפקת הורים
ובאירוע עם הורים.

tal902

New member
לא ברור איך ההורים נכנסו לחגיגות

בזמני ההורים בכלל לא היו חלק מהסיפור. חוץ מהורה אחד אולי שהיה משגיח.

חבל שאנו המבוגרים לא מתארגנים

ויחד עם הילדים עורכים את כל הנושא הזה מסודר ולמנוע תאונות חלילה

נהורית1

New member
היי אני מהראשי

מול הבית שלי יש שטח פנוי (שטח הפקר) שכל
שנה מתנחלים עליו המוני משפחות וילדים למדורות.
מעכשיו ועד אחרי ל"ג בעומר אני בהסגר. הכל סגור
כדי שלא יכנס לבית ערפיח ועשן. אני כבר לא מדברת
על לעשות כביסה או לשטוף את המרפסת, כי הכל
נעשה שחור.
צריך לחוקק חוק נגד המדורות האלה, רק פעם אחת, ביום
החג וזהו. זה זיהום, לכלוך וגם יש בזה סכנה עם כל
המדורות האלה. מספיק שיתעופף גץ לבית שיקרה חלילה
אסון.

limonana3

New member
אצלנו התחילו כבר אתמול

הרחתי את הריח וישר סגרתי את כל החלונות ולא עזר למרות שהמדורה היתה יחסית רחוקה אבל הרוחות עשו את שלהן. בשלב מסוים הרגשתי צרבת איומה. מזל שיש לי מזגן שעזר (אם יש הילדים רעדו קצת מקור...)

דאלטון

New member
איך אנשים לא מבינים עדיין שילדים ואש

זה שילוב מסוכן וקטלני. נותנים לילדים לשחק באש? איזה טירוף.

דברי טעם רבים הנ"ל, אבל סוגיה בוערת אחרת

לדעתי היא הצטמצמות השטחים למדורות- הם כבר בקושי קיימים, בונים על כל מטר, עוד כמה שנים הילדים כבר יצטרכו לגלות לשטחים הבינעירוניים.

דבר נוסף שקצת מציק לי הן הקניות לקראת הערב המיוחד, נתקלתי בכמה עגלות אחת של ילדים (לא נערים) מלאות במשקאות האנרגיה האלה.

למעלה