לקראת הלידה...

yoavef

New member
לקראת הלידה...

שלום לכן, אני כרגע בשבוע 36+3 ולא יכולה להרפות מהמחשבות על הנקה!!! אני מאוד רוצה להניק בעתיד וגם שאצליח במשימה ואני יודעת שאני מסוגלת, מצד שני אני גם לא לוקחת את זה כדבר הכי טבעי וכמובן מאליו!!! אני קוראת עכשיו ספר "ספר ההנקה" של גליה פלד, ראיתי את תכנית ההדרכה שהופיעה באחד הערוצים (מוקלט) עם אסתר (מקווה שלא טעיתי בשם) בלילות אני חולמת על ההנקה! מעכשיו כבר חושבת - מה יהיה שאחזור לעבוד!!!??? מה לעשות??? אני מרגישה שאני מכניסה את עצמי ללחצים עוד לפני ההתמודדות עצמה? האם זה טבעי??? קרן

גרגרי

New member
טבעי לגמרי

כל אחת בחרדות בתקופה של סוף ההריון , חלק מהלידה, חלק מהטיפול בתינוק, חלק מההנקה. זאת תקופה קצת מפחידה.... זה לא נראה לי מזיק כל עוד זה נשאר ברמה של חלומות בלילה וחששות, אבל כדי להיות במודעות לכך שהנושא קצת רגיש לך. אני נגיד פחדתי נורא מהלידה אז אספתי המון מידע והתכוננתי בכל דרך אפשרית. זה היה הפחד שלי. אם הפחד שלך זה ההנקה אז אולי תלכי לקורס הכנה להנקה, אסתר מעבירה אחד וגם בדיאדה יש, או שתפגשי עם יועצת הנקה מראש. ובכל מקרה, נכון שההתחלה קצת קשה ולא תמיד הכל הולך חלק, אבל בסה"כ מדובר בחוויה שהיא חיובית ומדהימה ומהנה כל יום מחדש, אז זה לא רק מפחיד ומלחיץ...

HOw exciting!!

You are in .luck. I am giving a course this week to prepare mothers for breastfeeding. There are many things that you should know before you give birth. The course is in Mamy Lis and is Thursday afternoon. If you are interested, you can call this number and see if there are any places left. Tell the secretary that I ask that she let you in if the course is full: 03 697 3113. I know that there is one place becuase one of the moms who was registered gave birth this morning and I met her in Lis. Hope to see you there!! Here is a nice site full of good information for you.​

למעלה