לקראת הגמר - The Voice.

• פותח הנושא is00
  • פורסם בתאריך

is00

New member
לקראת הגמר - The Voice.

ביום שלישי(רביעי לפנות בוקר שעון ישראל) זה יגיע. הגמר בו ייתחרו בוורלי, דיה, חוויאר וויקי על הפרס הגדול בתוכנית - חוזה הקלטות ומאה אלף דולר לזוכה. כמה דברים לגבי הגמר כבר נחשפו... 1. הכול תלוי בצופים. לפי ההצבעה שלהם תוכתר הזוכה הראשונה(בתקווה שזאת תהיה זוכַה) אי פעם בגירסא האמריקאית של התוכנית, למאמנים הפעם אין שום השפעה על התוצאות, אלא אם כל אחד מהם ייפתח בקמפיין בקרב המעריצים שלהם לטובת הנציג שלהם... 2. לפי מה שנאמר על ידי קארסון בסוף התוכנית האחרונה כל מתחרה הולך לשיר שיר מקורי בתוכנית. מה הכוונה בדיוק? זאת שאלה טובה, כי אני לא בטוח. הוא השתמש במילים original song, אבל השאלה היא מקורי מאיזה בחינה... עיבוד או "כל החבילה". אם זה האחרון זה הולך להיות מאוד מעניין לשמוע, וכבר גורם לי לתהות האם זה שיר שנכתב במיוחד לתוכנית ויבוצע בו לראשונה. ואם כן... מי אחראי על כתיבת השיר - המתחרה, המאמן או שניהם או מישהו אחר? זה הדבר העיקרי שמסקרן אותי, כרגע. 3. מעבר לסולו של המתחרים הולכים להיות גם דואטים בין המתחרים למאמנים שלהם, משמע - דואט בין בוורלי לכריסטינה(אני מניח שזה אומר שהמשאלה של כריסטינה לדואט עם בברלי, שהיא העלתה בתוכנית ההופעות החיות האחרונה תתגשם), דואט בין דיה לבלייק, דואט בין חוויאר ואדם ובין ויקי וסי-לו. השאלה הנשאלת... האם הדואטים הם חלק מהתחרות, או חלק מהתוכנית. אני מקווה שלא תהיה להם השפעה על התחרות בין הרביעייה האחרונה, כי זה לחלוטין לא יהיה הוגן, לטעמי. לכריסטינה ולאדם יש הרבה יותר מעריצים מלבלייק ולסי-לו, נראה לי וזה פשוט לא יהיה הוגן. 4. וזה משהו שאולי לא כולכם יודעים, חוץ ממי שעוקב אחרי בלייק שלטון או מירנדה למברט בטוויטר... בתוכנית התוצאות יהיה דואט נוסף - דואט בין דיה פרמפטון למירנדה למברט... כן מירנדה למברט, אשתו הטריה של בלייק שלטון תופיע בתוכנית בדואט עם דיה. וכדי שיהיו לאשכול הנוכחי גם כמה תגובות אולי... אנחנו לקראת הסוף ואני חושב שאפשר כבר להעלות כמה שאלות סיכום לצופי התוכנית... 1. מי אתם הכי מאוכזבים שלא הגיע לתוכניות החיות? 2.למי לדעתכם, אם בכלל, הכי לא מגיע להיות בגמר? 3. מהמתחרים שהגיעו להופעות החיות, את מי קיוויתם לראות במעמד הגמר? 4. לאיזה הופעה אתם הכי מצפים ביום שלישי? 5. לדעתכם צריך להחליף מישהו מהמאמנים לעונה הבאה? 6. מי מהמאמנים אתם רוצים שיחזור גם בעונה הבאה? תרגישו חופשיים לפרט, אם תרצו.

Lhuna1

New member
תשובות

1. מי אתם הכי מאוכזבים שלא הגיע לתוכניות החיות? לא בטוחה מאיזה שלב התחילו התוכניות החיות, אבל אני מאוד מאוכזבת מאדם לווין שזרק את רבקה בשלב הדו-קרב. היא מבחינתי היתה ההבטחה הכי גדולה של העונה. משלבי האודישנים הראשונים לא היה מישהו שהצטערתי במיוחד שלא עלה לנבחרות. 2.למי לדעתכם, אם בכלל, הכי לא מגיע להיות בגמר? לחוויאר פחות מגיע בעיני. הוא היה פייבוריט שלי באודישן הראשון שלו, אבל מאז הוא אכזב אותי. מצד שני, הוא היה עדיף על קייסי, אז מבחינת הקבוצה שלו הוא עלה בצדק. 3. מהמתחרים שהגיעו להופעות החיות, את מי קיוויתם לראות במעמד הגמר? אני חושבת שבהתחשב בחלוקה לקבוצות הגמר הוא מוצדק, אבל הייתי שמחה לראות בגמר גם את נקיה (אם זה לא היה על חשבון ויקי) ואולי גם את פרנצ'י (שוב, לא על חשבון בוורלי). 4. לאיזה הופעה אתם הכי מצפים ביום שלישי? להופעה של ויקי. 5. לדעתכם צריך להחליף מישהו מהמאמנים לעונה הבאה? לא חושבת. כולם שם הוכיחו את ערכם לתוכנית. סי לו וקריסטינה הצליחו להביא עד חצי הגמר מתמודדים מעולים. אדם בחר בהתחלה נבחרת טובה, ואח"כ אכזב אותי בבחירות שלו, ולדעתי הגיע לחצי הגמר עם הזוג הכי פחות טוב (לטעמי) - אבל שווה להשאירו ולו רק כי הוא שווה וחמוד והדינמיקה שלו עם כל אחד מהשופטים האחרים משעשעת. בלייק כנ"ל (שווה, חמוד ומשעשע).. 6. מי מהמאמנים אתם רוצים שיחזור גם בעונה הבאה? זה אותה שאלה, רק הפוך, לא?
אז כולם.

is00

New member
עונה בעצמי.

קודם כל לגבי רבקה, לונה... היא הודחה בשלב הדו-קרב. בהחלט אחת ההדחות הכי טיפשיות מאז תחילת התוכנית. וכעת לתשובותיי... 1. רבקה לואבי, טיי אוסטין, קלסי ריי, אמילי ולנטיין ושרי אוקלי. כפי שאתם רואים, מבחינתי ההדחות הכי טיפשיות הגיעו מהקבוצה של סי- לו. 2. חוויאר. הוא פשוט לא עשה לי כלום. לג'ף לטעמי היה קול הרבה יותר טוב מלכל המתחרים בקבוצה של אדם. וקייסי, היתה יכולה להיות שם אם אדם לא היה "מתנקש" בסיכוי שלה להיות שם בשלב החצי גמר. כבר כתבתי פעם שאני ממש לא מחבב את חוויאר? 3. ג'ף ופרנצ'י. אבל ללא ספק לקייסי הגיע להיות בחצי גמר יותר מלג'ף, על פי ההופעות שלהם ברבע הגמר. 4. דיה וויקי. 5. בכנות... אם יחליפו את סי-לו ו/או את כריסטינה, אני לא אבוא בטענות. לכריסטינה היו בחירות ממש גרועות לאורך התחרות, עד לשלב שהיא הצילה את פרנצ'י. וסי-לו... סי לו סימן את הפייבוריטים שלו מההתחלה וניסה בכוח לקדם אותם עד הסוף וככה לא נתן סיכוי לאף אחד אחר בקבוצה שלו. לטעמי זה לא הוגן ו...כנראה קשור למשחקי אגו, ואנחנו לא צריכים את זה שם. 6. שלא ייגעו באדם ובלייק! לטעמי הם המאמנים שעשו את התוכנית.

LeAnnDylan

Well-known member
מירנדה../images/Emo99.gif

מי צריך דואט שלה עם דיה. שתשיר עם בלייק
אגב אני מקווה שהן לא ישירו שיר של מירנדה. אני לא אוהבת שאנשים שהם לא מירנדה שרים שירים שלה. אם כי דיה הפתיעה אותי כבר פעמיים אז אולי זה יהיה טוב בקשר לשירים המקוריים אני חושבת שמדובר בשיר מקורי מכל הבחינות לא רק מבחינת עיבוד. לדעתי המתמודדים יכתבו בעצמם (אלא שיודעים/רוצים/יכולים) אבל אם לא, לדעתי לאו דווקא המאמנים יכתבו להם בטח יקחו איזה סונגרייטר מפורסם שיעשה את העבודה השחורה. אם כי לדעתי לכל הארבעה יש שירים משלהם ככה שזו לא אמורה להיות בעיה. 1. מי אתם הכי מאוכזבים שלא הגיע לתוכניות החיות? מכל התוכנית, אמילי. 2.למי לדעתכם, אם בכלל, הכי לא מגיע להיות בגמר? אם משווים בין אלה שהתחרו נגדם השבוע אז בעיניי כל אלה שהגיע להם יותר עלו. 3. מהמתחרים שהגיעו להופעות החיות, את מי קיוויתם לראות במעמד הגמר? אף אחד שלא נמצא בו. 4. לאיזה הופעה אתם הכי מצפים ביום שלישי? של מירנדה כמובן
5. לדעתכם צריך להחליף מישהו מהמאמנים לעונה הבאה? את סי לו. הוא מפחיד אותי. 6. מי מהמאמנים אתם רוצים שיחזור גם בעונה הבאה? בלייק
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

is00

New member
אל תצפי לזה יותר מדי. ../images/Emo6.gif

הדואט של מירנדה ודיה, ממה שהבנתי, אמור להיות ביום רביעי - במהלך תוכנית התוצאות.

הגמר...../images/Emo106.gif

1. רבקה, אמלי ושרי ולא זוכרת איך קראו לג'ינג'י, גם הוא לדעתי היה צריך לעלות לתוכניות החיות. 2. בוורלי...ההופעה שלה במדי "הניאו נאצית" לא מצליחה לצאת לי מהראש - סורי... 3. פרנצ'י, ויקי, דיה וחוויאר 4. דיה עם מירנדה ושל חוויאר לא חשוב עם מי, מה שהוא לא יעשה אני אוהבת לשמוע. 5. הייתי מחליפה את סי לו, רק כי הוא סוטה מין
קצת מגעילה אותי... ההתנהגות שלו 6. אדם, בלייק וכריסיטנה, רק אני מקווה שבשנה הבאה כריסטינה תבחר קבוצה מוכשרת יותר.... אבל לא נראה לי שמישהו מהמאמנים יוחלף

omer719

New member
אם יהיו זמרים מעניינים שירצו,

לא יחליפו את כל המאמנים? כי לדעתי זה היה מעניין אם היו מחליפים את כולם. לא נגיד כל עונה מאמנים חדשים, אבל לפחות בעונה הבאה רביעייה חדשה ובהנחה שהסדרה תמשיך להצליח כל עונה להרכיב רביעייה מעניינת אחרת. אם הם יישארו הרביעייה הזאת כבר בעונה הבאה לאנשים יתחיל להימאס וזה ירגיש ממוחזר. לא?

LeAnnDylan

Well-known member
כתבת:

"לאנשים יתחיל להימאס וזה ירגיש ממוחזר. לא?" אז עניתי שלא. האמת שזה נשלח לי לפניי בטעות אבל החלטתי שזה עדין ממצה את מה שרציתי להגיד אז נשארתי עם זה.

omer719

New member
../images/Emo6.gif

כן. סבבה חשבתי שאת מתכוונת למשהו אחר. אבל נגיד שלוש עונות אותם מאמנים, בעונה הרביעית - זה עלול להימאס. כי לעומת תוכניות ריאליטי אחרות, שיש שופטים (וגם שם מחליפים לפעמים) פה הם לא סתם שופטים, הם הגימיק, וזה סובב סביבם לא פחות מסביב המתחרים... בגלל זה אותו דבר כל כך הרבה פעמים (והכיוון של התוכנית הזאת כנראה הולך ליותר משתי עונות) עלול להימאס. אולי זאת רק דעתי...

RC153

New member
אני חושבת שבלי קשר להפקה מתישהו

אם זה יימשך יותר מידי זמן בטוח לאחד מהם יימאס והוא יעזוב ואז יחליפו אותו במישהו אחר..... אין תכנית כזאת שזה לא קורה... תמיד באיזשהו שלב מחליפים מישהו או שמישהו יעזוב... למרות שאני מקווה שלא... אבל אם כבר מישהו אז סילו
יש בו משהו מטריד.... אבל את השלושה האחרים אני ממש אוהבת ואת אדם בכלל

SHTRUDIDI

New member
באמת מסקרן לכמה עונות הם כבר חתומים

אני מניחה שאתה צודק ומתישהו הם עלולים למצות את עצמם אבל אני מניחה שזה ייקח עוד כמה עונות.

Lhuna1

New member
האמת שזה יכול להיות מסקרן יותר אם יחליפו

כל עונה. אבל לא נראה לי שזה מה שהולך לקרות.

is00

New member
זה יכול לקרות.

אולי זה ייקרה אם המאמנים יתחילו לדרוש יותר כסף בחוזה שלהם. למשל אם המאמנים יידרשו לקבל את אותו השכר שמקבלת כריסטינה על התוכנית(פי 3 מכל היתר, אם לא ידעתם)

omer719

New member
חחח אוקיי ../images/Emo2.gif

זה הגיוני שלא לכולם ישלמו בול אותו דבר. זה קורה בהרבה תוכניות. ואני מניח שזה גם יקרה, ויתחילו לדרוש יותר. כמו ג'יי לו, קראתי בפנאי פלוס שהיא דורשת עכשיו כדי לחזור כמו ששילמו לסיימון. אבל נראה לי שבמידה והם החליטו על המאמנים האלה יש מצב שהחתימו אותם ליותר מעונה אחת... אז אי אפשר לדעת.

SHTRUDIDI

New member
התשובות שלי

1. מי אתם הכי מאוכזבים שלא הגיע לתוכניות החיות? ניקי דוסון, ממש אהבתי אותה בדואט מול ויקי. 2.למי לדעתכם, אם בכלל, הכי לא מגיע להיות בגמר? לא חושבת שיש מישהו כזה ואם לומר את האמת, לא עקבתי אחרי הכל אז קשה לי לומר. 3. מהמתחרים שהגיעו להופעות החיות, את מי קיוויתם לראות במעמד הגמר? פרנצ'י וסניה. 4. לאיזה הופעה אתם הכי מצפים ביום שלישי? חוויאר,של כולם האמת באותה מידה. 5. לדעתכם צריך להחליף מישהו מהמאמנים לעונה הבאה? לא. 6. מי מהמאמנים אתם רוצים שיחזור גם בעונה הבאה? במקרה ומחליפים, אשמח לראות את סי לו וגם את בלייק בעונה הבאה.

RC153

New member
אני ../images/Emo13.gif

מי אתם הכי מאוכזבים שלא הגיע לתוכניות החיות? אמממ רבקה מהקבוצה של אדם.. בשאר הבחירות של כל המאמנים הם בחרו במה שרציתי... גם דבון בסדר.. אבל רבקה הייתה מוכשרת והיא שרה יפה
למי לדעתכם, אם בכלל, הכי לא מגיע להיות בגמר? לא יודעת אם לא מגיע לה אבל הכי לא אהובה עליי היא בוורלי... לא יודעת אני ממש לא אהבתי אותה... פרנצ'י הייתה טובה ממנה בהרבה....
מהמתחרים שהגיעו להופעות החיות, את מי קיוויתם לראות במעמד הגמר? ג'ף !
לאיזה הופעה אתם הכי מצפים ביום שלישי? אממ כמובן ההופעה של הקבוצה של אדם....
לדעתכם צריך להחליף מישהו מהמאמנים לעונה הבאה? לא, הם מסתדרים יפה ביחד והם שילוב מושלם ! בלעדי כל אחד מהם התכנית הייתה אחרת... וממש אהבתי את ארבעתם ביחד
מי מהמאמנים אתם רוצים שיחזור גם בעונה הבאה? כמובן שאדם ! אני ממש רוצה שהוא יישאר לעונה הבאה
וגם בלייק.. ממש אכפת לו מהאשים בקבוצה שלו.. מתוך כל הארבעה הוא הכי אכפתי ומתייחס אליהם באופן שווה וראוי

עונה ../images/Emo13.gif

1. מי אתם הכי מאוכזבים שלא הגיע לתוכניות החיות? אלינואן או איך שלא כותבים תשם שלהם חחח הם כאלה מקסימים ושמעתי את הסינגל שהם הוציאו והוא ממש מוצלח ולדעתי היה להם פוטנציאל להגיע רחוק 2.למי לדעתכם, אם בכלל, הכי לא מגיע להיות בגמר?לא אוהבת את בוורלי בכלל 3. מהמתחרים שהגיעו להופעות החיות, את מי קיוויתם לראות במעמד הגמר?דיה אהובת ליבי
4. לאיזה הופעה אתם הכי מצפים ביום שלישי?כולם 5. לדעתכם צריך להחליף מישהו מהמאמנים לעונה הבאה? הייתי שמחה אם יחליפו את כריסטינה המזעזעת 6. מי מהמאמנים אתם רוצים שיחזור גם בעונה הבאה?אדם ובלייק

למעלה