לקראת גירושין

שקופה11

New member
?????

השאלות שלך זה בדיוק כמו ששואלים נאנסת וגורמים לה לחשוב שהיא אשמה..
קצת הזוי.

Rtitan

New member
מה אומר?... שיהיה לך בהצלחה.

אבל אני סקפטי. מאד.
התגרשתי גם כן בעקבות בגידה, למזלי הטוב הגרושה שלי לא רצתה שנמשיך לנסות לתקן אלא רצתה לחיות עם המאהב שלה.
למה למזלי?
כי האגו בעסק הזה של בגידה עובד שעות נוספות ומחרפן את הצורה - מישהו אחר נותן לאשתי משהו שאני לא הצלחתי לתת??? הרי כל כך השתדלתי!!
מישהו אחר מזיין את אשתי יותר טוב ממני? היא מאוהבת במישהו אחר???
האגו כאן עושה שמות בנשמה, קורע את הצורה.
&nbsp
אחרי תקופה לא קצרה של סיוט ועשיית כל שגיאה אפשרית בניסיונות להרגיע את הסערה, האגו נרגע קצת - רק כי הזמן באמת עושה את שלו (וגם העובדה שהם נפרדו והוא חזר לאשתו עזרה לא מעט).
אבל מה יהיה בעוד כמה חודשים?
מה תרגיש כשהיא תגיד לך יום אחד שהיא "יוצאת עם חברות ותחזור מאוחר בלילה..."?
מה תחשוב כשהיא לא תוכל לענות לך?
&nbsp
להבדיל מכל הנאורים וההגיוניים - אני פרימיטיבי להפליא, דרגה וחצי מתחת לאדם הנאנדרטלי (ע"ע הומו ארגסטר) ולא יכול לחיות עם המחשבות והספקות הללו.
אם אתה יכול - שיהיה בהצלחה מכל הלב.
אל תתבאס אם תגלה שגם אתה שייך לאחד ממיני האדם הקדמון, לפעמים כיף לשחק עם דינוזאורים בפארק היורה.

לחיי ההבדל הקטן...

ששלך אכן בגדה , פיזית ממשית ויותר מזה לא רצתה אותך יותר.
שלו נהלה צטים פרועים אבל לא הגיעה למימוש פיזי.
היא הביעה מצוקה אבל לא חצתה גבולות, אז שווה להמשיך להאמין לאחת כזו.....

niva99

New member
לגבי השורה האמצעית של דבריך

לכי תדעי...
&nbsp
[מתנצלת מראש שלא כ"כ קונה את הסבריה מהטעמים המובנים - הגב' החלה לחשוב במונחי רווח / הפסד וכפי הנראה המאזן לא לטובתה - ומכאן כל ההשתלשלות].
איך אמר הבחור? הזמן יראה.
&nbsp

Rtitan

New member
אהה... ואת מאמינה לה שזה הסתכם בצ'טים פרועים בלבד...

בואי נניח שאכן הגברת שמרה על הגבולות, ולא גלשה למימוש פיזי.
הבחור בעצמו כותב "תהום של שקר ביננו ואי הידיעה מה היה הטריף אותי . " - תהיי בטוחה (וגם אשתו, שתהיה בטוחה) שזה ימשיך להטריף אותו. כן פיזי לא פיזי, אני מתערב איתך שהבחור מסריט בדימיון את אישתו עם גבר אחר 24 שעות ביממה ומתפחלץ בכל פעם מחדש.
הבחור לא יאמין לה בשיט. הם אולי יחזרו לחיות יחד - אבל לאורך כל חייהם המשותפים תמיד יישב לו על הכתף הלחשן ההוא "תגיד גבר, היא באמת בעבודה או ב"עבודה עליך"?
"היא עם חברות בבית קפה או שהיא במיטה של מישהו?"
"היא לא עונה לך כי היא עסוקה / לא שומעת את הטלפון או שהיא בדיוק מביעה מצוקה עם מישהו?"
&nbsp
למי שעבר בגידה - וכן, אישתו בגדה בו כי בגידה רגשית היא לא פחות ואולי יותר מבגידה פיסית - הלחשן הזה חי על הכתף ולא הולך לשום מקום. עם בת זוג אחרת, בפרק ב' אפשר להשתיק אותו לאט לאט ולבנות אמון בתהליך לא פשוט.
אבל עם בת הזוג שבגדה?... הלחשן הזה לא רק שלא הולך לשום מקום, הוא יילך ויגדל עד שהעסק יתפוצץ.
&nbsp

כן אני מאמינה

אני אישה ומכירה את מגדרי היטב.
נשים מתוסכלות וממורמרות מחפשות ניחומים, לחלק גדול ביניהן אין את האומץ וחוסר היושרה לבגוד פיזית והצט מהווה איזו נחמה ובא לענות על חוסרים.
ולגבי הסרטים, בחיאת בן אדם, אישתך לא הזדיינה עם רבים לפניך?, למה הם לא מטרידים אותך?
כן אני יודעת, אתה רואה בזה משבר אמון , ולא זעקת מצוקה, אז תלמד שיש גם אחרת.
ואם היחסים יסתדרו האמון ישוב , לא רק ישוב אפילו יגבר, לעיתים משבר קטן מונע אסון גדול ואפילו מלכד מחדש.
ובוא נלך לגרוע מכל, שאכן בגדה, אז מה ? , לא ניתן לסלוח?, לא ניתן להתגבר?, האמן לי שניתן.
היא אחרי הכל אם ילדיו, אישה שבחרה בו לבעלה.
אם אתה חששן , הרי לי חדשות עבורך, אתה תחשוש כל ימיך בין אם תבגוד או לאו, זה אופיך, איך אמרת ניאנדרטל, אבל למזלנו לא כולם כך.
ובינינו, אתה אדם בוגר , אז הזדיינה, אז מה, טכנית זה כלום, השאלה מה היתה רמת המעורבות הרגשית.
ולכן שאלתי אותו אם אונן ופינטז על אחרת, זו לטעמי אותה בגידה כמו צט.
חיים יכולים להימשך אחרי בגידה, ואלוהים עדי שאני מכירה זוגות רבים שהתגברו וחיים נפלא.....

Rtitan

New member
סבבה, תאמיני - ואם זה דפוס קבוע אצל בנות מגדרך

לבגוד בכל פעם שמתעורר קושי - אז אחלה, תהנו לכן, רק אל תתפלאו שקצת קשה למצוא בן זוג לחיים מהסוג שחושב שנאמנות ומאמץ משותף הם ערכים חשובים.
&nbsp
אני אפילו לא ניאנדרטל, יש לי עוד דרך אבולוציונית לא קצרה עד שאגיע לדרגת ניאנדרטל. מה בת הזוג שלי עשתה לפני שהכירה אותי לא רלוונטי, גם אני לא ישבתי במנזר ועיינתי בכתבי קודש. מרגע שהופכים לזוג ומוצהר בינינו שזו מערכת יחסים מונוגמית, אין לבגידה שום מקום - ואם זה קורה, מדובר בשובר מערכת מוחלט.
אם בת הזוג שלי תרצה להשתרלל קצת כדי להביע את המצוקות שלה?
בבקשה, רק שכמה שעות מרגע שזה יתברר לי יופיעו בבית כמה אנשים שיארזו את החפצים האישיים שלי (ספרים, מחשב ודיסקים - כל השאר ישאר אצלה רק שלא אצטרך לראות אותה שוב) לפי רשימה מסודרת ויעבירו אותם למקום שבו אגור - ובזה תמה ההכרות בינינו.
&nbsp
זכות בנות מגדרך לבגוד (ואל תייללו שבוגדים בכן), וזכותי להיות ניאנדרטל-מינוס. שלא כמו הפראייר שפתח את השירשור שהולך לחיות במתחם יס-פלנט עם הסרטים שירוצו אצלו בראש מעתה ועד שיקבל שכל.
אני אחיה רק עם מישהי שאין לי ספק לגביה, ממש כמו שאני נאמן לה בצורה מוחלטת.

ואללה הגזמת

היא לא השתרללה !
ואתה שמעת רק צד אחד מהמשוואה, לחוקר מנוסה כמוך צריך להיות ברור שיש לפחות עוד אספקט.
וכן אתה ניאנדרטל, ואתה יותר מזה במאי מוצלח של סרטים, כולם פרי מוחך הקודח.
אני מבניה שאתה נבגד לשעבר , אז הענין יותר ברור.
לא תמיד פני הדברים כפי שהם נראים במיוחד שרק צד אחד מציג אותם.
ישנם גם הרבה סרטים עם הפיאנד, אל תשכח את זה.

Rtitan

New member
זה לא משנה אם היא השתרללה או לא...

הסרטים שהוא הולך לעבור לא קשורים כלל ל-האם היא השתרללה או לא, מספיק שיש לו את הספק כדי שהקידוחים יהיו במוח שלו.
המוח שלי כבר מזמן לא קודח, שלו רק מתחיל.

שקופה11

New member
כל כך נכון וכל כך צודק....

אני מהצד הנבגד, התא המשפחתי מתפורר.... אין אמון, לא מאמינה לשום מילה שהוא אומר. עשיתי כל מה שאני יכולה כדי להחזיק את הנישואים האלה, אבל אני מבינה שהוא בעולם משלו. ותמיד תהיה מעלינו "עננה שחורה" וחוסר אמון, ולאן הוא הולך? ואם בגד קודם למה שלא יעשה זאת שוב? בקיצור - מי שלא חווה את זה לא מבין..... הכי קל לכתוב - אם היא בגדה בך כנראה שמשהו אצלך לא בסדר....

למעלה