לקראת ביג בראדר 8

בוביץ

New member
לקראת ביג בראדר 8

אומנם זה עדיין לא הגיע(ונראה לי שיהיה עונה 8....לפחות כך אני מקווה) אבל הזמן עובר מהר ועוד בערך 4 חודשים זה כנראה מתחיל .. אז לקראת זה מה לדעתכם צריך להיות הטוויסט של העונה ה8? אחרי שעברנו כבר עונת אולסטאר וכל מיני סוגי טוויסטים שחלקם עבדו וחלקם לא ובמיוחד אחרי עונה 7 מעולה מה אתם מצפים ומקווים שיהיו... אני יכול לפחות לעשות רשימת של מה אני רוצה ומה לא: *אני מעוניין במתמודדים חדשים (וכמובן אנשים שיודעים לשחק) אבל אני לא מעונין במתמודדים צעירים/דוגמנים/שחקנים שבאים בשביל הפירסום אלא גם במבוגרים ושבאים לשחק עד הסוף וכל צעיר זה מישהו שבא בשביל המשחק *לא רוצה שאיזה מישהו מהעונות הקודמות יחזור לשחק אולי לשלב אותם בתחרויות כשופטים אורחים זה יכול להיות נחמד להיזכר אבל מצד שני לא יותר מדי איזכורים כדי לתת סיכוי למתמודדים של העונה הזאת. * מקווה שלא יהיה איזה טוויסט דפוק כמו בעונות 4 ו5 אלא הטוויסט יהיה משהו שקשור במשחק כמו בעונה 3(הוספת ויטו) *שמרסלס לא יחזור ליד גרטשן.. *שיחליפו את המנחה * אני מקווה שהעונה לא יחזור לפיבי ו'גי אלא ימשיכו ברמת הקושי שעשו בעונה 7 ... *אחרון שלא יהיה איזה רומן דביק ומעצבן הפעם היחידה שאהבתי קשר כלשהו זה היה בין גאנל לוויל כי זה היה מעניין מה יתפתח ומי עובד על מי... וזהו מה דעתכם?

Doji

New member
"רק" עוד 4 חודשים...

אני מפחד לפתח ציפיות, זו פחות או יותר תוכנית הריאלטי היחידה שאני ממש מצפה לה. פעם הישרדות והשוליה היו רעננות ומלהיבות, וכיום רק עונת BB חדשה יכולה להלהיב אותי. כנראה שחלק מהעניין זה שצריך לחכות תקופה ארוכה כלכך בין העונות. העיקר שישקיעו כמה שיותר זמן בליהוק איכותי שלא כמו בהישרדות שמשריצה עונה חדשה כל כמה חודשים עם קאסט דפוק ומשעמם יותר מהקודם. בעונה הקרובה אני ארצה לראות שמירה על רמת המשימות/תגמולים שהיתה באול-סטארס. בלי תחרויות PB&J שבכל מקרה לא ממש קיימו אותן בצורה סדירה בעונות קודמות. אני רוצה slope מסריח ומגעיל ושהמתמודדים יעשו הכל כדי לא לאכול את זה. בעונת האול-סטארס, בניגוד לעונות קודמות, הפאן התחרותי היה חזק יותר כי לכולם היה מה להפסיד, גם בזכות העיסה וגם בזכות הפרסים. אני לא רוצה קאסט "זקן" מידי. הזקנים נוטים לבוא בשביל ה"חוויה" ופחות בגלל הכסף וזו הקיצוניות המעצבנת השניה לצעירים שבאים בשאיפה להיות מיני-סלבס. אני רוצה שהקאסט יכיל הרבה שחקנים שמכירים את BB וראו את העונות הקודמות. אני מקווה שיהיה theme מעניין לעונה (כמו DNA ו- good vs. evil בעונות קודמות), עם חדר HOH, אפשרויות ריגול וכו', השטויות הרגילות. כמה טוויסטים פה ושם כדי לגוון, POV מזהב, מכסף, ירקרק, ורדרד. סה"כ, מבחינתי זה פורמט מנצח, הם לא צריכים לשנות יותר מידי דברים. אפשר לראות שמשקיעים המון מחשבה בכל עונת BB, בעיקר בליהוק. מקווה שלא יפשלו הפעם. הכל יקום או יפול לפי הליהוק, בעצם כמו בכל ריאלטי.

archangel3

New member
לפי דעתי

בפורמט האמריקאי כבר ראינו הכל ונראה לי שדיי... ראינו הכל וזהו אולי כדאי לפרוש בשיא, הייתה עונת אולסטאר מסכמת ונחמדה וזהו הגיע הזמן להגיד שלום. אם כבר לחכות למשהו זה לBBAU

בוביץ

New member
ממש לא מסכים איתך

אני מת על המשחק וכל עונה פעם מפתיעים אותי מחדש העונת האולסטאר הייתה די מעולה קודם כל המשחק של הביג בבראדר תמיד מכניס את המשחק למעניין אבל בהחלט הכל תלוי בקאסטינג ובתכלס הם די מוצלחים בזה ואני גם לא חושב שראינו את הכל לדעתי יש עוד המון לעשות עם המשחק כל שנה נאימחכה לביג בראדר ויכול להיות שזה לא צמוד כמו בהישרדות זה מעורר יותר געגועים

Mr Bing 16

New member
לפי כתבה שקראתי.. אולי ספוילר.

אני אחפש אותה אח"כ, אבל בכללי: סיביאס הזמינו עוד עונה, וג'ולי צ'ן נשארת, אבל מה שמשתנה זה המפיק- ארנולד שפירו שהפיק את כל העונות עד עכשיו עוזב ויהיה יועץ או משהו כזה- במקומו מביאים מישהו אחר שרואה את זה כעידן חדש לסדרה. לפי איך הצוות התכנית מסתכל על זה, עונת האולסטארס סגרה עידן לתוכנית ועכשיו הם ינסו לחדש אותה ולעשות משהו טיפה שונה.

לא אוהב את הרעיון של שינוי הפורמט.

לדעתי כרגע כל הפורמט היה מושלם. מה שהיה כ"כ אדיר בכל הסדרה זה שהכוח יכל להחליף צדדים לעתים תכופות ולכן המשחק היה דינאמי ומעניין לצפיה.

בוביץ

New member
חדשות רעות מאד

הפורמט אכן היה די מושלם בעיני כבר עכשיו להחליט לנגוע בו זה יהיה דפוק יש למישהו יותר חדשות בנוגע לזה?

Mr Bing 16

New member
לא יהיה שינוי מהותי..

לא יהיה שינוי מהותי בפורמט-הוא ישאר אותו דבר, הם רק ינסו לעשות אותו יותר מעניין-חלק מהכתבה למטה. The much-awaited Big Brother season 8 will continue to have the same format just like previous installments of the show. In addition, the show will continue to be hosted by Julie Chen, wife of CBS Corporation president Les Moonves. "We consider All-Stars sort of the end of an era, and now we're getting a chance to start once again with a fresh cast and new twists…We're at different stages in our respective careers…It's an amicable split of projects and directions." So what’s new with the upcoming Big Brother season 8? To begin with, season 8 will launch a “new epoch, ” after the “all star” experience from Big Brother season 7. It will also feature a new set of housemates with new challenges and surprise features to make the show even more interesting.

בוביץ

New member
אינ מקווה שזה לטובה

השאלה מאיפה בא המפיק מה הוא עשה קודם?

Nameless One

New member
הסידרה לא צריכה שינוי רציני בפורמט,

אני רק מקווה שהם ימנעו מלשים אנשים שמכירים אחד את השני בגלל שזה מוציא חלק מהכיף (או יוצר מצבים כמו בעונה 6 שחצי מהקאסט מעפן וחצי טוב). בניגוד לסדרות כמו הישרדות ליהוק של דוגמנים "ומלצרים" הוא בד"כ דיי משעשע, בהחלט אין צורך באנשים זקנים בסידרה הזאת. הם צריכים לשמור על התחרויות כמו שהיו ב7 עם פרסים שנותנים יתרונות במשחק עצמו על חשבון אחרים,או תחרויות שדורשות הקרבה כמו הבידוד שבו שמו את דניאל.

maya567

New member
אני אמורה להיות באיזור בתקופה הזו

סביבות יולי-אוגוסט. וסטודיו סיטי זה חלק חשוב באיזור. נלך להסתכל על הסטודיו מבחוץ
(אפשר לראות את ה"בית" בגוגל ארת' אגב).

למעלה