לקצץ בבשר

leeloo

New member
לקצץ בבשר ../images/Emo46.gif

עם כל החיילים שיש פה בפורום אני לא מבינה איך אף לא קם ואמר משהו. אני חייבת למחות על העניין ולהעלות את הבעיה למודעות, שכה לא ברור למה היא לא עולה לסדר היום ויוצרת מחאה גדולה. אולי בגלל שאנחנו חיילים ולא יכולים להגיד מילה מרגישים שחופשי אפשר לפגוע בזכויות שלנו. קודם זה היה הפסיכומטרי. אח"כ זה קיצוץ לחיילים קרביים. עכשיו קיצוץ לכלל החיילים. למנוע תחבורה ציבורית בחינם לחיילים שמרוויחים בקושי 400 ש"ח בחודש? לדרוש מחיילים שבאים מהקצה השני של הארץ לשלם 50-60 ש"ח באוטובוסים?! זה לא הגיוני ולא צודק. הרי בשביל חוקק שהתחבורה הציבורית תהיה חינם לחיילים? על מנת שאותם חיילים, שלא יכולים להרשות לעצמם לשלם כל-כך על אוטובוסים, לא יסעו בטרמפים. מה עכשיו? נחזור לחטיפות חיילים? לגניבת נשקים? וכמה שזה פוגע במורל החיילי. אח"כ מתפלאים שאנשים לא מתגייסים. כשרומסים אותנו שוב ושוב ושוב ושוב כבר שוכחים למה התגייסנו. אני כוללת את עצמי בתוך הרשימה, כי גם אני חטפתי פה ושם דברים מאוד לא נעימים בגלל צורת הארגון של כלל צה"ל. אני פשוט לא מבינה. איך אפשר לקחת לחיילים את אחת מהפריבליגיות (אם אפשר בכלל לקרוא לזה ככה עם 400 ש"ח בחודש..) הבסיסיות ביותר, שהכי עוזרות להם? הזעזוע עמוק בהחלט. לרמוס את אותם אנשים שמגינים על המדינה ושומרים על אלה שמתכננים את התוכניות הכלכליות הנוראיות האלה.. לפגוע בלב המדינה..

liorz1984

New member
זה לא שתשלמי מכספך על הנסיעות..

המצב פשוט יחזור להיות כמו שהיה לפני עידן הנסיעות החופשיות חיילים יקבלו החזרים וכרטיסיות מהיחידות שבהן הם משרתים.

leeloo

New member
מעניין שבאותה תקופה

שהיו כרטיסיות המון חיילים תפסו טרמפים, וזו הסיבה העיקרית שבגללה ביטלו את העניין והנסיעות הפכו להיות חינם עם הצגת חוגר. ובגלל זה גם לא מרשים לחיילים לתפוס טמרפים כרגע. יותר מידי סיכון..

שמעתי על זה באחד הימים בבוקר

אני זוכר שמחיתי על זה בחדר אוכל (בין העמדת שתייה לתוספות) ואחר כך בשולחן באמצע אחד הויכוחים הסוערים.. 200,000,000 ש"ח בשנה.. אבל אני לא חושב שזה עבר סופית (אין לי מושג), זה צריך לעבור עוד ח"כים ועוד לפני שיאושר סופית (כנ"ל לא מעודכן). אבל בינתיים אף אחד לא אמר כלום (אממ.. כנ"ל) . "החיילים - נוסעים לאן ?" (לא רחוק...)

leeloo

New member
אני רואה שאימצת את המשפט לחיים

כל הכבוד
אם הצלחתי להשפיע על אחד כאילו השפעתי על עולם ומלואו (?!). כמו עם השוקו.. ועם המוזיקה השחורה.. אנשים אומרים שאני מדרדרת אותם להתמכר לדברים מסוימים, אני אומרת שהם רק משתבחים בזכות הדברים הללו.. אז המשך כך. לאט לאט נעשה ממך חייל לדוגמא ולמופת (מה הקשר?! לא ידוע..)

אני עדיין מחכה למתכון טוב לשוקו..

I) החומרים שיש בבית: 1. חפיסת שוק' מריר 2. חלב 3. כוס 4. שוקולית ובלי שום קשר, תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ? תגידו, אני אובססיבי ?

leeloo

New member
נו? מה הבעיה?

- קוביות שוקולד לתוך הכוס זרוק - חלב חמם הרבה זמן במיקרו - סוכר שפוך לתוך הכוס - חלב הוצא מהמיקרו, שפוך לתוך הכוס וערבב הרבה עד שכל השוקולד נמס.. לרבייה! (מומלץ לקחת שוקולד מריר איכותי וטים טאם בצד..)

Idan91

New member
לרבייה? ../images/Emo3.gif ../images/Emo187.gif

מה זה, השחלה של פינת הסקס בפורום שוקולד?

leeloo

New member
אם לעשות שילוביה

אז אין כמו שני הדברים האלה בשילוב... שוקו לפני.. שוקו אחרי..

shellyland

New member
יש פינת סקס בפורום שוקולד?

למה לא מספרים לי שום דבר אף פעם?

leeloo

New member
לאט לאט מרגילים אותך למוזרויות..

שנפשך התמימה והירושלמית לא תפגע

effigy

New member
אוי ווי

אם תקראו בצורה אחרת+השורה האחרונה (לרבייה במקום לרוויה) אתם תקבלו משהו משונה למדי...

למעלה