אמממממ קוקו מגישה את תירגולת האימונים אני מתרגלת כרגע איפוק{sorry}
ה הנודניקית עם הקוקו New member 12/2/07 #94 את הרי יודעת... מה יקרה לך בסוף מרוב האיפוקיות,נכון? שום פאולה לא תעזור לך
ה הנודניקית עם הקוקו New member 12/2/07 #93 מסוגל... להיכנס להריון? לא...לא להכניס...להיכנס מוזמן לתרגל ולנצח אם כך. ופה...כל אחד לעצמונו...אין קוצ'ינגיות.
מסוגל... להיכנס להריון? לא...לא להכניס...להיכנס מוזמן לתרגל ולנצח אם כך. ופה...כל אחד לעצמונו...אין קוצ'ינגיות.
ה הנודניקית עם הקוקו New member 12/2/07 #97 לא'דעת אם זה מנחם... אבל תה'לא הראשון. אולי בעזרת השם ישתבח...תהא האחרון
אופק דגנית New member 12/2/07 #88 ../images/Emo3.gifתכניס תלשו'ן.. היום כבר אסור לתת לה לטייל לבד במחוזות זרים.. לגלות לך סוד.. יש סודות שלא מגלים...אתה הורס תהפתעה..
../images/Emo3.gifתכניס תלשו'ן.. היום כבר אסור לתת לה לטייל לבד במחוזות זרים.. לגלות לך סוד.. יש סודות שלא מגלים...אתה הורס תהפתעה..
ה הנודניקית עם הקוקו New member 12/2/07 #48 שים ../images/Emo23.gif על המגבת הסגולה... יש כתמי פיגמנטציה... להבא...נא להרחיק כבסים מאקונומיקה !
ק קxספר New member 12/2/07 #50 ../images/Emo91.gif אני 27 מצאתי לך משהו כנס , כנסו לקישור הבא שם תוכלו ללמוד איך לקפל בגדים במהירות המירבית. http://www.judobar.co.il/content.asp?id=264
../images/Emo91.gif אני 27 מצאתי לך משהו כנס , כנסו לקישור הבא שם תוכלו ללמוד איך לקפל בגדים במהירות המירבית. http://www.judobar.co.il/content.asp?id=264
א אקסייטרית New member 12/2/07 #66 פתרון אידיאלי.. מכבסה. {או שאתה בקטע למשוך כובסות פוטנציאליות לכביסה ידנית בלי מרכך כניסה }
א אני 27 New member 12/2/07 #85 אני דווקא חשבתי על למשוך כובסת פוטנציאלית לפעולת סחיטה ארוכה ... אבל סבבה גם ידנית הולך ... רק , למה בלי מרכך ?
אני דווקא חשבתי על למשוך כובסת פוטנציאלית לפעולת סחיטה ארוכה ... אבל סבבה גם ידנית הולך ... רק , למה בלי מרכך ?
ג גליה 35 היחידה New member 12/2/07 #96 מחייכת שקוראת אותכם!(הגברים) וח"ח לא מרוע...רק מזכיר לי את הפעמים שהייתי צריכה לתקן מכונת כביסה בפעם הראשונה...או לשחרר סתימה...ובכלל לתפוס מברג. על עוזרת בית פעם בשבוע חשבת?
מחייכת שקוראת אותכם!(הגברים) וח"ח לא מרוע...רק מזכיר לי את הפעמים שהייתי צריכה לתקן מכונת כביסה בפעם הראשונה...או לשחרר סתימה...ובכלל לתפוס מברג. על עוזרת בית פעם בשבוע חשבת?