מי בא לאמאאאאאאאא
ק קטי30 New member 12/2/07 #81 לא נורא, מחר נקנה עוד אבוקדו../images/Emo45.gif לא את הכל בחיים מוכרחים להבין יש דברים שאפשר פשוט ל ד ל ג |בויינג'|
לא נורא, מחר נקנה עוד אבוקדו../images/Emo45.gif לא את הכל בחיים מוכרחים להבין יש דברים שאפשר פשוט ל ד ל ג |בויינג'|
ה הנודניקית עם הקוקו New member 12/2/07 #17 ../images/Emo207.gif צכה מישי/ו שמכין ג'חנון... בכמות של 30-40...כולל הביצות השחמחמות...כולל המישלוחה בשבת. (יערית...שלא תעזי לשלוח לי מתכון )
../images/Emo207.gif צכה מישי/ו שמכין ג'חנון... בכמות של 30-40...כולל הביצות השחמחמות...כולל המישלוחה בשבת. (יערית...שלא תעזי לשלוח לי מתכון )
י יערית New member 12/2/07 #35 ../images/Emo41.gif מבצע פברואר לחברי הפורום גו"ג מאד פשוט אם לומדים את השיטה) אחרי שהואשמתי כאן בהעברת מידע חסוי ויכולת עיסקית השואפת לאפס, מוכנה למסור את המידע ואפילו לערוך קורס מזורז תמורת פיצוי סימלי , רק עכשיו מבצע לחודש פברואר
../images/Emo41.gif מבצע פברואר לחברי הפורום גו"ג מאד פשוט אם לומדים את השיטה) אחרי שהואשמתי כאן בהעברת מידע חסוי ויכולת עיסקית השואפת לאפס, מוכנה למסור את המידע ואפילו לערוך קורס מזורז תמורת פיצוי סימלי , רק עכשיו מבצע לחודש פברואר
י יערית New member 12/2/07 #38 על מה ולמה../images/Emo35.gif הייתי עדינה כשכתבתי "פיצוי" , בכל זאת כולנו כאן חברים לסטטוס ולרחבת הריקודים, "מחיר סימלי" נשמע לי צורם בעיניים את הראשונה שנרשמת לקורס אני מבינה?
על מה ולמה../images/Emo35.gif הייתי עדינה כשכתבתי "פיצוי" , בכל זאת כולנו כאן חברים לסטטוס ולרחבת הריקודים, "מחיר סימלי" נשמע לי צורם בעיניים את הראשונה שנרשמת לקורס אני מבינה?
ה הנודניקית עם הקוקו New member 12/2/07 #41 הלוווווווווווווווווווו ../images/Emo124.gif על הפיצוי הזה... תצטרכי לפצות לי
י יערית New member 12/2/07 #49 אין בעיה כבר תקבלי מתכון לג'חנון את הביצים תבקשי מהשכנה מלמעלה ,זו שאין לה בעיה לשחרר אותם בעת הצורך
ה הנודניקית עם הקוקו New member 12/2/07 #51 בשביל הביצות מלמעלה... אני זקוקה למצו' חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
י יערית New member 12/2/07 #52 ואיפה הבעיה? אם צריך נביא את השכנה למצ'ו ===> מחזירה אייקון כנגד הרוח שלה
ה הנודניקית עם הקוקו New member 12/2/07 #54 קדימה...תביאי אותה... אני צכה ת'ביצות שחמחמות/אדמדמות... תארגני אותה לעוד חודשיים