לקפוץ מפסגת ההר

לקפוץ מפסגת ההר

* ת'אמת? היינו בסדר. לקחנו את כל אמצעי הבטיחות לפני העליה על ההר + השתמשנו בקונדומים , העיקר שלא נכנס להריון לא רצוי * הסתובבנו מסביב להר, וידענו שהוא שם תמיד. אבל לא העזנו לטפס. ידענו שזה עדיין מוקדם מדיי. + הסקס היה חגיגה, אבל נזהרנו. לא רצינו שיהיו טעויות. * ואז החלטנו שמזג האויר מתאים ונוח, והתחלנו בטיפוס על ההר. אנשים טובים שהיו שם קודם אמרו לנו שזה בערך חצי שנה טיפוס, ועוד תשעה חודשים של גלישה עם גלשן הרוח + הורדנו את הקונדומים. אמצעי המניעה הוחזרו אחר כבוד למקום. הכנו יופי של אוירה רומנטית והתחלנו. היה סקס משגע. * הטיפוס היה לא קל. בכל קטע עצרנו לנוח ולבדוק איך התקדמנו, וכיצד ניתן לשפר את העליה כלפי מעלה. + עבר לו חודש, ועוד אחד. אין הריון. החלטנו שאנחנו לא מוותרים וממשיכים הלאה. * פגשנו במורה דרך ששמח לעזור לנו. הוא ליווה אותנו לפיסגה אט אט. האויר נהיה דליל יותר אך הוא סיפר לנו על האושר הרב שנמצא בפיסגה. הנוף המדהים שרואים משם כאשר מרחפים. הנהנו בראשנו והמשכנו אחריו. הוא כבר היה שם קודם. + פנינו לרופא. הוא נתן לנו כדורים. בהתחלה, הם לא בדיוק עזרו, אך לאחר כמה חודשים , נראה היה שחל שיפור מסויים. אפילו קיווינו שיהיה לו איזה הריון קטן. * הגענו לפיסגה. לאחר כמה דקות של מבט על הנוף, קפצנו. גלשנו עם גלשן הרוח, אך משהו היה לא בסדר. ירדנו מהר מדיי ... + חיכינו בציפיה דרוכה. החודש עבר לאט לאט, והחזקנו אצבעות. ממש קיוינו שהפעם התשובה תהיה חיובית * התרסקנו על צלע ההר לאחר חודש אחד בלבד. המכה הייתה קשה וכואבת, ועדיין רואים את החבלות עלינו. מורה הדרך הסתכל עלינו ולא הבין איך זה קרה. הוא ביקש את הרשיונות של גלשן הרוח. "כמובן" הוא אמר "אתם אמורים לטפס על ההר הזה" והצביע על ההר הסמוך. + התשובה הייתה שלילית. הרופא הביט על התוצאות של כל הבדיקות והודיע לנו "מצטער, אבל זה לא הולך. אתם עוברים כעת לטיפול בית החולים. בהצלחה." והשאלה: איך קמים עכשיו? איך מטפסים מחדש על ההר?

חגיתלה

New member
הבובון שלך נמצא על ההר

אל תדאגי. פשוט עוד לא הגעת להר הזה. זה ההר מימין או משמאל. וכמו מטפס הרים מקצועי את תמצאי את הכלים שיסייעו לך לטפס עלו במהרה. בע"ה כבר בחודש הבא. זה קשה לטפס על ההר, אבל בסוף בפסגה יש נוף מהמם. וזה מה שנותן את הכח להמשיך ולטפס שוב ושוב. מאחלת לך המון בהצלחה ושזו הייתה לך ההתרסקות האחרונה ושהפעם הבאה תסתיים בגלישת רוח נעימה

נועם@בת

New member
כנראה שכחו להגיד לך

שלא כולם מטפסים במכה אחת. יש כאלה שסופגים עוד מכה ועוד מכה ועוד כמה חבטות עד שמגיעים לפסגת ההר
. איך קמים? פשוט מחכים למטה עד שכבר אי אפשר יותר וחייבים לקום ולהתסער על ההר מחדש. הילד הזה שיבוא לאמא, הוא שנותן את הכוח לקום כל פעם מחדש כדי לכבוש את ההר. ריגשו אותי המילים שלך ואני מתפללת שתקצר לכם הדרך לפסגה
. נועם

פליאה 4

New member
כתבת מדהים אני מאחלת לך שבקרוב

מאוד תתחילי לטפס שוב על ההר והפעם שתגיע לפיסגת ההר תזכו באושר ובכלל כולנו בהצלחה עם המון אמונה וכוחות

בעבודת צוות ועם הרבה פתיחות ומודעות

אחד לרגשותיו של השני וכל אחד לעצמו.(כי הייתי שם). ואולי גם אוכל לעזור: רציתי להציע לכם חוויה של טיפול זוגי בקבוצה של זוגות הנמצאים לפני או במהלך טיפולי פוריות. במקום פסטורלי, שישי-שבת (כל יום עד אחה"צ). נשארו עוד 3 מקומות לסדנה הקרובה שהיא מיוחדת במינה ומיועדת להתמודדות עם הקושי והמצוקה הקשה שתארת . אשמח להרחיב , יעל איתן-שילר, פסיכולוגית חברתית, מנחת קבוצות מוסמכת, מתמחה בטיפול פרטני, זוגי, משפחתי. 03-7300829 050-8818732

vq51260

New member
מי בא לאמא... אני מבטיחה שיבואו...

הרבה אמונה - זה הכי חשבו כאן באמת, מעב רלצוות שמטפל ולרופא שמבין מה הוא עושה העיקר והעיקר וכי חשוב לא להפסיק לרצות לרגע ולא לצפות או לחכות או לקוות שזה יבוא - אלא ל ד ע ת !!! וזה יבוא! זה מגיע לכל אחת מאיתנו. מחזיקה לך ידיים ובינתיים.. לקום מהר, לשטוף פנים להתקשר לרופא ולשאול מה עושים הלאה... שולחת לך אבקת הריון ו
שתאיר לך את היום

14me

New member
היי מי בא לאמא

קמים בהרגשה חיובית ואופטימית. לפעמים צריך לעבור מהמורות בדרך כדי להעריך את הדברים הגדולים שבחיים , יש כאלה שההריון בא להן בקלות ללא כל מאמץ ויש כאלה שצריכות לעבוד קצת יותר קשה ,אז אל לנו התייאש כי כמו ששמת
הרבה בנות כאן בפורום התעברו ועברו את התהליך הלא פשוט שאת עוברת אותו היום והצליח להם בסופו של דבר . מבטיחה לך שההריון יגיע גם אליך.
מאחלת לך שהדרך תהיה קצרה וכמה שיותר קלה

למעלה