לקסיקון של ילדים...

לקסיקון של ילדים...

בוקר טוב לכם רציתי לשמוע אותכם... איך אתם מגדירים : פרחה פריק קולי משום מה הבת שלי טוענת שההגדרה שלי תלושה מהמציאות....

פירוש אישי שלי:

פרחה: 1. בחורה (אם היא ילדה מתחת לגיל חט"ב היא נקראת "פרחה קטנה") שבד"כ הולכת עם ג'ינס צמוד (מדי) עם שפשופים ושאר איכסות, נצנצים וכו', חגורה מכוערת מזמש כזה דק מגעיל עם כל מיני פרוותיים ודיסקיות וחורים וכו', בד"כ הן לובשות "חולצות אופניות" - חולצות מבד דק שחושפות כמה שיותר - בטן (לעתים כולל הבטן העליונה והכל), מחשוף חזה, כתפיים וכו'. שמה איפור שלרב לא מחמיא לה, כל שנייה מעיפה את השיער ועושה פרצופים מוזרים, הולכת בצורה "עדינה" כזאת של מין עינטוז "חינני". ציפרניים ארוכות עמוסות בשלל "יהולמים", ציורים מגוונים וכו'. עבודות אמנות, לעתים, שפשוט חבל שמתבזבזות על ציפרניים ולא תלויות במוזיאון (ואני לא סרקאסטית כאן). לרב מלווה במכשיר סלולרי ו/או חברה טובה. יש לרבות מהן גישה מגעילה או זנותיות מסויימת (בהתנהגות), אבל יש ביניהן גם הרבה כאלה שהן אחלה ובסדר
הן אוהבות להשתטות ולצחוק בקולניות. 2. סתם פוסטמה עם בגדים מכוערים ^-^ שמסיבה זו או אחרת את מחליטה לקרוא לה "פרחה" פריק: 1. (פירוש הערסים:) כל בנאדם שהוא לא ערס או פרחה 2. בלקר שעל החולצות T שלו יש הדפסים של להקות מטאל (להקות רוק זה לא נחשב
). הוא בד"כ נבוב למדי ונהנה לקפוץ ולרמוס אנשים למוות במועדון הרוק&מטאל הקרוב לביתו. לעתים ירגיש עצמו חכם על אף שזה לא נכון. קולי (מאאאגניב): בנאדם אלגנטי קר ומחושב, טוב מראה ולבוש, חכם ו/או משכיל. הדבר שבעיקר עושה אדם מגניב, הוא עצם כלשהו בהופעתו שגורם לו להיראות "עליון", כאילו הוא יודע משהו שכל האחרים לא, כאילו יש לו איזה כישרון, יכולת, ידע שלאחרים אין. כאילו הוא פלח קטן מאלוהים
דוגמה לעצם שכזה: משקפי שמש
כשאתה מביט באדם עם משקפי שמש, אתה יודע שהוא יכול לראות את עיניך - אילו הם איברים שבד"כ מסגירים רגשות וסודות אישיים - אך אתה לא יכול לראות את שלו. הוא מיסתורי, והוא יודע עליך הכל
ואתה לא יודע עליו כלום
לכן משקפי השמש הכהים יהיו לנצח הסמל הבלתי מעורער למגניבות
בקיצור, סמדר קדמי (מ"לחיי האהבה").

למעלה