לקנות psr3000?

לקנות psr3000?

יש לי pa60 של korg ואני מאוד נהנה ממנו אבל אני רוצה להתקדם הלאה. הpsr3000 טוב באופן משמעותי או שכדאי להתאמץ וכבר לקנות e80\G70?

ברוך הבא../images/Emo24.gif

ההבדל ממש לא בשמיים. הPSR3000 יותר צבעוני ומזמין אבל מהכרות בת שבועיים עם הPA50, ייתכן שבדברים מסויימים הקורג אפילו יעלה עליו.שוב, לא בהרבה. אם ימהה- הייתי מנסה את הטיירוס 2.המחיר ירד בצורה משמעותית והוא משתווה היום לG70.מבחינה טכנולוגית וגם מבחינת אמינות הוא עולה על הG70 וחוששני שגם על הE80. על קטרון סולטון-SD1 ושות' קשה להמליץ בגלל שיש דיווחים על בעיות והתקעויות. לא ניסיתי את הPA800 והPAX1 של קורג.שווה גם לנסות.אחרי ההפתעה לטובה מהPA50 ,אני רוצה להאמין שהדגמים היותר מתקדמים של קורג טובים מאוד.

אין אורגנים יותר זולים?

אני מחפש אורגן שלא יעלה על 10000 ש"ח. טיירוס ושות' עולים 13 14 ואף 15 אלף...

אם הPA60

הוא פלוס מינוס כמו הPA50 אז כדי להשתדרג תצטרך לעבור את ה10000.לא מכיר את הPA60 אבל חזקה עליו שהוא לא פחות טוב מהPA50. מהתעסקות איתו עולה שהמקצבים המובנים נשמעים יופי.הוא חדש אצלי ואני באמצע להכין אותו להופעות
כל המקצבים שהמרתי שאני רגיל להשתמש בE80 נשמעים גם טוב מאוד.צריך נגיעה כללית בעיקר בעודף ריוורב שמגיע איתם משום מה כסרח עודף כשהם עולים על קורג.טיפול קל והם מצויינים.ארבעת מנועי האפקטים A-B-C-D מלאים בפונקצית שלא יביישו את הPS3000 למשל. השפה הטכנית שונה.בשיקלול של כל הפונקציות הPA50 עומד בכבוד. הPERFORMANCE יכול להעמיד תמונות ממש כמו הרגיסטר ממורי של ימהה או היוזר פרוגרם של רולנד.שוב,שפה שונה אבל שבועיים שלוש עם הספר וקצת אינטואיציה ופורומים ביאהו והעסק הולך ונבנה. פוליפוניה. הוא לא "בולע" למשל אפקטים גם כאשר יש שלושה עליונים וליווי מלא. זוג הסיקוונסרים עובדים טוב.אינני יודע אם הPSR3000 למשל יהווה קפיצת מדרגה גדולה. מה כן יש לנו..יש לנו את הקטרון ווגה. אם אתה לא מתכוון להופיע איתו אזי יש לנו קלאסה אחרת לגמרי. הוא דומה לX1 של קטרון.המקצבים והחמימות של קטרון זה באמת משהו. הבעיה היא באמינות-לחצנים לא נוחים-כלי כבד ודגם שבדרך החוצה.חוצמיזה לעבור מיוזר ליוזר בהופעה זה לא נוח. להקלטות למשל, לדעתי הוא עובר את הE80 של רולנד.אם זה לבית או להקלטות, לא יקרה כלום אם הוא יתקע פעם ב...

למעלה