לקלאוד 9 אין בושה.

לקלאוד 9 אין בושה.

הסדרה וכל המרצ'נדייזינג שמאחוריה קורס (ראה נפילת האתרים שלהם בשבועיים האחרונים והעובדה שהם עברו לשרת אחר ומשקמים לאט לאט את הכל), ומה החוצפנים עושים
היום בניוזלטר הם כותבים שבקרוב יהיה את הFan Club אונליין, ואז הכל יהיה מגניב יותר וכו' וכו', לא נצטרך לשלוח מייל לשנות פרטים אלא פשוט נעשה את זה אונליין. אממה
זה יהיה בת-ש-ל-ו-ם
הם לא נורמליים, אין להם פשוט בושה. אמרתי לכם שהם מנסים לסחוט כל אגורה עוד מהקטע של "השבט". ועכשיו יהיו חלקים באתר שיהיו רק לחברים... משמע- יעלו כסף. גם ככה האתר שלהם נהיה משעמם. די זה פשוט מרגיז. מישהו מתכוון לשלם
(מעניין כמה זה יעלה באמת)

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifוואי איזה חראות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני לא מאמינה שהם עושים את זהההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני ממש כועסת../images/Emo70.gif אני לא יודעת, נראה כמה זה יעלה... סביר להניח שלא כי הסיכויים שאמא שלי תסכים לשלם בכרטיס אשראי באינרנט שווים בערך לסיכויים שעוד שבוע מתחילה עונה שישית../images/Emo3.gif

יש לי כרטיס אשראי משלי אני יכולה

לשלם לך
כבר עשיתי קניה ראשונה וכל כך התרגשתי שאני יכולה לקנות מהאינטרנט! זה כאילו כל העולם פתוח בפנייך!!! (קניתי שיר של קין שיצא רק באינטרנט לצדקה
)

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifתשלחי לי ../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

slallum

New member
אני מציע

שאם אנשים פה באמת רוצים לשלם, אז תעשו משתמש אחד לכולם וכולם ישלמו=] ואכן, קלאוד 9 חארות

למעלה