לקיר קמט

Sheepe D

New member
לקיר קמט

נה נה נה נה נה נה.... אכלת אותה מתוק! דיטרויט ניצחו ובענק!!! 7:0!!!! דיטרויט הגדולים תקעו את קולורדו ובגדווווווווווווול!!!!

קיר קמט

New member
אכן אכלתי אותה.

תזכורת לעצמי : לעולם לעולם לעולם לעולם אל תפתח פה. זה מביא רק רע. טוב , אשמתנו שלא גמרנו את זה בבית במשחק השישי.

MADPUCK

New member
הייתי צוחק עליך עוד קצת...

ואומר שזה בגלל מה שאמרת על דאלאס... וכו´ וכד´ אבל גם לי יש לב (האמנם?!).... אחרי כזה הפסד...(חבל על פיטר פורסברג) וגם התחרבנה לי התיאוריה... שכל מי שזוכה בגביע עולה לגמר שנה אחרי זה ומפסידה אותו.... ככה שעכשיו זה בכלל לא בטוח שקרוליינה ינצחו... טוב, מילא.... אם לא... לפחות ברט הול יקח גביע!!! !!!GO STAAAAAARRRS

קיר קמט

New member
תשמע

היום , עקב התבוסה המשפילה שהנחילו לנו , רכשו הווינגז את מקומם כקבוצה השנואה ביותר עליי. אחריהם יש את ניו ג´רזי , ואחריהם את סאן חוזה , ורק אחר כך את דאלאס , אם זה מעודד אותך.

MADPUCK

New member
ד"א שירלי!!

מה זה נהנהנהנהנהנהנהנה.......... מה זה פה כדורגל!? (תכתבי משהו כמו....ממממ....אממממ..... משהו אחר!!!) ואני חושב שההגדרה המדוייקת למה שדטרוית עשו לקולורדו זה ניצחו..(מקס´ הביסו...) תקעו!? (אני לא חושב שזה מה שבאמת שקרה!!) [אני יודע שאני מזיין בשכל אבל מה לעשות... זה מוזר לשמוע את זה מילדה]

למעלה