לקים וכל הבנות!!!

לקים וכל הבנות!!!

קים!!!!!! תמחקי את כלללל מה שכתבתי מיצידי כי אני לא מתכוונת להישאר פה עוד דקה נוספת ! בננות..(שני, שירן, אור ומי שהכרתי)... אם אתן רוצות לדבר איתי תוכלו למצוא אותי בפורום ווסטלייף או במסנג´ר: [email protected] אז שלום שלום!!! קים, תמשיכי להיות שתלטנית כזאת ותראי איך לא יהיו לך עוד הרבה אנשים פה! להתראות! חבל שתגיבו כי אני לא מתכוונת להכנס לפה שוב! גלי-בנדנה

i got u aj

New member
לאאאאאאא

גלי? טוב אני יודעת שאת כאן עכשיו ואת קוראת את ההודעה הזאת!! דייייי לאאאאאאאא אל תעזבי,תחזרי תחזרי תחזרי!!!

היי אור... עכשיו נכנסתי...אני לא

רוצה להשאר פה כל עוד קים המנהלת ואני גם לא אנסה לשנות את זה כי אני יודעת שאין סיכוי... אבל אם את רוצה...אני "זמינה" במסנג´ר...שוב: [email protected] נשיקה: גלי בנדנה

miss america

New member
וואי גלי די!!

היא לא עשתה כלוווווווווווום היא כולה אמרה לא לעשות יותר שרשורים לא קשורים לפורום בפורום וסט היו תולים אותך על זה. וגם שם היה ריב, למה פה את עוזבת ושם לא?

i got u aj

New member
אוווווופססס

אני תמיד מתבלבלת כי יש לכן כינוי דומה...ליחה סליחב סליחה סולחת? ירדנו´ש...רק שתדעי שאני חולה על אטומיק קיטן אז...את סולחת נכון? ירדנו´ש...חמודה...

i got u aj

New member
*סליחה סליחה סליחה

חחחחחחח ירדנו´ש...חמודה...את סולחת נכון?

חחח

קוראים לי יעל, אבל כדי למנוע בילבולים (וגם כי יעל זה חרא של שם) תקראו לי פשוט יולי

GlitterKitten

New member
לא לא לא

אני לא עד כדי כך דפוקה! אני יודעת שאת יעל!! התכוונתי למיס אמריקה

Kim Carter

New member
נו באמת! ../images/Emo168.gif

בסך הכל זה פורום של באקסטריט ורציתי שככה זה ישאר. באמת שלא הייתה לי כוונה לפגוע או לגרום למישהו לעזוב. אם את רוצה, תהיי פה, אני וכל השאר נשמח מאוד, אבל בסך הכל רציתי שלא יהיו פה מלא שירשורים שלא קשורים בכלל לנושא. בכוונה שאלתי אותכם אם אתם רוצים שאני אמחוק, כדי בפירוש לא להיות שתלטנית. אם הייתי שתלטנית לא הייתי מתחשבת בדעה שלכם וישר מוחקת. ובאמת סליחה אם פגעתי....

למעלה