לקיחת מינרלים

גולדי 25

New member
לקיחת מינרלים

שלום, אני נוטלת מינרלים שונים כגון: ברזל, מגנזיום, סידן וגם קו אנזיםQ10, וכן חומצות אמינו וויטמינים. ובנוסף לאילו גם סימבסטאטין להורדת כולסטרול. קראתי שלא טוב לקחת הכל יחד, מה מתאים עם מה ומתי??

nadaval56

New member
גולדי שלום

קצת קשה לומר באינטרנט מה מתאים עם מה ועוד רגע יהיו פה כאלו שיאמרו לך שכל תוספי התזונה לא טובים ומזיקים. תלוי את מי שואלים ותלוי מה המצב של הגוף והנפש. זה לא רק ההתאמה והעדר קונטראינדיקציות בין תרופתיות/ התוספים אלא גם העדר קונטראינדיקציות אישיות שלך. דוגמא לקונטראינדיקציות בין תרופתיות: אם לוקחים ברזל בגלל רמת ברזל נמוכה, הוא לא יספג עם כמויות של סידן שגדולות ממנו בהרבה.. בדרך כלל לוקחים עד 25 מ"ג של ברזל. כשמצרפים לזה 200-500 מ"ג של סידן זה גומר את הסיכויים של הבזל להספג. דוגמא לקונטראינדיקציות אישיות: אם לוקחים מגנזיום במצבים של אי ספיקת כליות קלה זה עלול להיות מסוכן מאד. על דבר אחד אני מוכן לחתום באינטרנט: אם החלטת לעשות את הטעות ולקחת סימבסטטין - תעשי לעצמך טובה ותצרכי גם Q10 במינון טוב.

גולדי 25

New member
נדב...

תודה על תשובתך. ועל חתימתך באינטרנט- ידעתי שאני יעורר פה משהו עם הסימבסטאטין. אבל חשוב לי להבהיר שמניסיוני, לאור בעיותי המגוונות, מצאתי לנכון לשלב בין שני סוגי הרפואה- קונבנציונאלי וטבעי. כל זאת לאחר טיפול ממושך בצמחי מרפא ודיאטה מותאמת אישית- לשומנים ורגישות במעי וכו'. ועם כל זה הכולסטרול היה גבוה. המשקל תקוע, וגם בעיה הורמונאלית. חשוב לי לציין, שרק כאשר טיפלתי עם הכל ביחד, פתרתי את חלק מבעיותיה, הורדתי במשקל, ונכנסתי להריון ע"י הורמונים, וגם הכולסטרול ירד. ועל פי זה מסקנותי את ההמשך העביר לך במסר יום טוב

paluta

New member
אולי לא תאהבי את הרעיון אבל שווה לנסות

במצבך היתי ניזון אך ורק מאגוזים (לא קלויים) בעיקר אגוזי לוז, אגוזי ברזיל ואגוזי המלך אפשר גם שקדים מתוקים וכמובן רק מים למשך 10 ימים , תוסיפי 2 כפות שמן קוקוס כתית אחת בבוקר ואחת בערב , תבדקי אחר כך מה רמת הקולסטרול שלך ומה מצב הבעיה ההורמונאלית שלך ומה מצב פעילות המעי שלך , אני די בטוח שתתפלאי מאוד מהתוצאות וגם הרופא המטפל שלך שלבטח יאמר לך שהתרופה שאת נוטלת עושה פלאים (למרות שלא תשתמשי בה באותם 10 ימים).

גולדי 25

New member
היי, נשמע מעניין דוקא

אבל דרוש הסבר, כוונתך היא להעלות את רמת הכולסטרול הטוב בדם בצורה דרסטית?? האם זו דרך נכונה?? מה המינונים המומלצים?? ובכלל בלי לחם, ירק וכדו'?? זב משביע ולא מזיק למשהו אחר כמו שרירים, פרקים, עצמות?? שמן קוקוס אמרו לי ממש לא לגעת בזה, היתכן?

גולדי 25

New member
וכאילו להכעיס

בדיוק היום ערכתי בדיקת דם לבני בן השש, וגם הוא עם רמות גבוהות של כולסטרול, טריגליצרידים גבוהים וויטמין די נמוך, גם לו אני אערוך דיאטת אגוזים??? מה זה אומר בנוגע לילדים בגילו?? הבדיקה נערכה בעקבות הרטבות יום שלא מצליחים להגמר אפילו אחרי טיפול רגשי וכו'. תודה לכם על ההכוונה

mic26

New member
לא מעניין בכלל

ואני מקווה שזנחת את הרעיון להפקיר את הבריאות שלך ושל בנך על סמך המלצה כזאת באינטרנט... נשמע שאת זקוקה לייעוץ מבעל מקצוע, נטורופת או מומחה לתזונה, לשניכם. בהצלחה

גולדי 25

New member
וודאי שלא

ההמלצה הזו נשמעת מאד לא אחראית כשחושבים לעומק, ולכן דרשתי מעט הסבר עליה. וכלל לא התכוונתי ליישמה במלואה, ובוודאי שלא מתאימה לילד, רק שפכתי קצת מליבי שבדיוק באותו היום קיבלנו תשובות לבדיקות הדם שלו. אנחנו נפנה למומחים ומיקצועים בתחום. תודה לכולכם ושתהיה שנה טובה ובריאה

האם את עשית את הדברי היפים?

שמופיעים בכרטיס שלך. כל הכבוד! אהבתי את הסוודר עם האותיות

0 אור 0

New member
האם אתה בטוח בעצתך

עד כדי כך שאתה מציע אותה למישהי שאותה אתה לא מכיר, לא בדקת, ולא תהיה אחראי למתן תשובות אם תרגיש לא טוב כתוצאה מעצתך? לכל הפחות מגיע לה את הלוגיקה של ההצעה המוזרה, ומאיזו תורה בדיוק היא מגיעה

למעלה