לא ניסיתי לסבך...
ולקחו אותי לקיצוניות שלא רציתי ולא התכוונתי להגיע אליה. אחזור רגע לבגדים(לבוש), הכוונה שלי היתה שאנשים לובשים דברים שונים (סגנון שונה של לבוש) לאירועים שונים... נגיד שנח לך להסתובב עם ג'ינס וחולצת טריקו, וכך אתה אכן מסתובב בעולם רוב הזמן, אך אתה הולך לראות הצגה ואתה חושב שלא מקובל להתלבש כך בתאטרון הבימה... אתה מתלבש אחרת כי "כך מקובל" ולא כי ככה נח לך. זו כמובן רק דוגמא, אני לא יודע ולא מעניין אותי איך אתה מתלבש והאם אתה בכלל הולך לראות הצגות. מצד שני אחריות זה אחריות, איך שלא תגדיר את זה אין דרגות של אחריות... אתה אחראי ב-89% על כך שאתה בדיכאון, 43% על כך שאתה עצוב ..... לא, או שאתה אחראי על כך או שאתה מאשים אחרים ומתנער מאחריות, אני לא מצליח לראות אופציה נוספת. לכן ניסיתי לכתוב בצורה מתונה והבאתי את דוגמת הלבוש ולא דוגמאות "בעיתיות" ונושאים "גדולים" כמו אושר, מצב רוח, זוגויות, אופי, דעות קדומות וכו' וכו' .... אם באמת הנשימה שלך לא מלאה, אני מציע לך לטפל בעיניין בדחיפות, אפילו בלי לקחת אחראיות (בשלב הזה), תאשים אחרים שכך לימדו אותך, כך התרגלת, וכל מה שאתה רוצה אך תתחיל לנשום נכון ועדיף שניה אחת קודם.