לקט?

Human Nature

New member
לקט?

לא נמאס קצת מה"לקטים" שמראים לנו כל חודש? זו לא חכמה לבוא ולדחוף לקט. מה זה לקט? לקט זו העבודה הכי קלה: מוצאים איזה כמה קטעים ממש מצחיקים, אורזים אותם ומהדקים את הקצוות בעריכה והופ- משדרים. לקט זה דבר נחמד, אני מודה, אבל לא כשזה בא בתכיפות כזו כמו ברב"י העונה הזו. איך אפשר "לחלוב" קטעים טובים מעונה שכולה לקט גדול אחד? האם אבד על כותבי רב"י הקלח עד כדי כך שהם אינם מסוגלים לכתוב תכנית פעם בשבוע? אם כן אני אשמח שהתכנית תירד כבר עכשיו- לפני שרב"י משפילה את עצמה יותר משהיא כבר עשתה. ככה לא בונים תכנית.

LoLo16

New member
וואו אבי...

קודם כל- יש לנו בטח איזו מחשבה מתואמת כי פתחנו את אותו שרשור באותו זמן..
עכשיו- ר"בי צריכה לספק מס' תכניות ולסיים את העונה בתאריך מסויים, לפי כך הם צריכים לעשות לקטים לעיתים תכופות (לדעתי הם התחילו את התכנית מוקדם מדי העונה..). במקום שהם יעשו תכנית-לקט-תכנית-לקט, הם לוקחים שבועיים חופש ואז הם יחזרו עם הרבה פרקים ברצף. לפי מה שזכור לי, בעונה הקודמת היו שלושה לקטים. אני לא אומרת שזה לא מעצבן, זה כן. ומאוד. אבל אין מה לעשות. אני גם מעדיפה שהם ינקו קצת את הראש ויחזרו בגדול מאשר שהם ישבו מול המסך תכנית אחר תכנית עם תכניות ממוצעות כשהם יכולים הרבה יותר. יש כ"כ הרבה שהם יכולים לעשות... כ"כ הרבה פארודיות וכ"כ הרבה אנשים לצחוק עליהם ולעשות מהם סטארים שאני מקווה שהם באמת יחזרו להיות ההיסטריה שהם היו בעונה הקודמת

PopPy

New member
המממ...

אני דווקא מעדיפה חופשה קצרצרה של שבועיים באמצע מאשר כמה תוכניות צולעות. כל בנאדם צריך חופש מהעבודה ואני מקווה שרב"י תחזור בגדול ועם כוחות מחודשים של הצוות לרצף תוכניות גדולות כמו בגוד אולד דייז...

צודק. הגזימו עם הלקטים...../images/Emo16.gif

פעמיים בעונה- מילא. אבל היו לקטים שבוע לפני תחילת העונה, לפני משהו כמו חודש, עכשיו שוב... בלעעע
ניר

f o x g i r l

New member
בפעם הראשונה...

שהיה לקט מתחילת העונה הנוכחית, מיד אחרי 3 תוכניות, אז זה ממש אבל ממש לא סימן טוב..., וגם עכשיו שם שמו לקט...

למעלה