»¦«•zlil ravize•»¦«
New member
לקט שירי הראל../images/Emo13.gif../images/Emo152.gif
כל השירים שהראל שר(כמובן הם לא שלו..)נימצאים כאן
תהנו! שם השיר: אין עוד סיכוי מבצע: הראל סקעת לחן: שמואל אלבז מילים: שמואל אלבז אין עוד סיכוי למצוא לי אהבה יפה כזאת עוד פעם אין עוד סיכוי שהשמיים ירעדו אלי כמו רעם אין עוד סיכוי למצוא כמוך מבין כולן זו אהבה הכי גדולה שבעולם זה בטוח שאיתך יהיה לי טוב כאן השכל לא קובע כלום במקרה שלך הוא לא צריך לחשוב ולתת ללב רק לאהוב את כבשת אותי ברגע הראשון לא השארת סיכוי לאחרות זה נעים כל כך איתך עכשיו לישון זה עושה לי כיף לחיות אין עוד סיכוי למצוא לי אהבה יפה כזאת עוד פעם אין עוד סיכוי שהשמיים ירעדו אלי כמו רעם אין עוד סיכוי למצוא כמוך מבין כולן זו אהבה הכי גדולה שבעולם כמו הרוח את נשבת אלי פתאום ושינית ברגע את חיי כי יפות כמוך ישנם רק בחלום ובוודאי לא בין ידי לא הקשבתי לקולות של הסביבה האזנתי רק ללב את שייכת לי כל רגע כל דקה כי רק אותך אני אוהב אין עוד סיכוי למצוא לי אהבה יפה כזאת עוד פעם אין עוד סיכוי שהשמיים ירעדו אלי כמו רעם אין עוד סיכוי למצוא כמוך מבין כולן זו אהבה הכי גדולה שבעולם שם השיר: בדידות מבצע: הראל סקעת לחן: אליס דונה מילים: סרג' למה בליבי יש סתיו, אני עכשיו מחכה לשווא - אולי - ביתי נופל, שוב בערפל אפור הוא ואפל. ובעיני... אלוהים גדול - הוא צריך למחול, אם ליבי כולו עפר. חיי קלים - כגשם אלים גם זכר לא נשאר. ואת הלכת, בחוץ שלכת, והבדידות נמשכת. השמש בצבעי ענבר, עם משהו שכבר עבר. אבל בחוץ יש רק שלכת, ושלהבתי דועכת. זכרך הוא נוף כל כך יקר, עכשיו רחוק, עכשיו אכזר. מעל ראשי העצב שט - ולך לא איכפת... דמותך היא צל - שושן קמל - אך בשם האל, כה זך. אני שונא, אוהב עד תום, בטירוף הזה היום, הן לא אשכח אותך... והלילות, המשקאות שלי, שיכור כלוט. כל ספינותי הולכות טובעות, אבל אמשיך לשתות. כי את הלכת, בחוץ שלכת... את ראשי הנם - הקור חותך - אך זכרך לא נרדם, וחזר עם המטר הנמהר ותם. ואת הלכת, בחוץ שלכת, והבדידות נמשכת. השמש בצבעי ענבר, עם משהו שכבר עבר. אבל בחוץ יש רק שלכת, והבדידות נמשכת. השמש בצבעי ענבר, עם משהו שכבר עבר. אבל בחוץ יש רק שלכת, היא לא, היא לא דועכת. זכרך הוא נוף כל כך יקר, עכשיו רחוק, עכשיו אכזר. מעל ראשי העצב שט, שלכת... נפשי דועכת... בחוץ שלכת. שם השיר: בתוך מבצע: הראל סקעת לחן: יאיר רוזנבלום מילים: יעל טבת על נשמות שלי אתה שולט על דקרויות שבי פורט עת במבט אותן תמצא ובלחישה אחת רפה אם בתנועה שלי מוצנעת מילה שנאמרה בלי דעת חיוך חטוף או מסויים אתה באלה, בכולם אני שקעים לכל קמריך אני ימים זורמים אליך אני ציפור אומרת שירה ובלעדיך אין בי מה על אכזבות מהן כוחי איתך וחלומות שלי קשים, אבל כשתדרים עצמו מאוד אותך פיללתי לי בסוד היו שריפות בי ויותר הפכתי מישהו אחר אני חומק בשתיקה אתה הייה לי מצבה אני שקעים לכל קמריך אני ימים זורמים אליך אני ציפור אומרת שירה ובלעדיך אין בי מה אני גשרים לכל מיליך כוכב נופל בלילותיך בי יש נתיב כל ישותך אני טובע בדמותך אני שקעים לכל קמריך אני ימים זורמים אליך אני ציפור אומרת שירה ובלעדיך אין לי מה אני גשרים לכל פילאיך כוכב נופל בלילותיך בי יש נתיב כל ישותך אני טובע אני טובע על נשמות שלי על דקרויות שבי על נשמות שלי שם השיר: האהבה שלי היא לא האהבה שלו מבצע: הראל סקעת לחן: יצחק קלפטר מילים: יהונתן גפן אמרת שהחיוך שלו מביא לך את האביב ואם את בצרה אז הוא תמיד מקשיב ולמה רק איתי יוצא לריב כי הוא אחד כזה שזבוב לא יעליב והוא אוהב אותך, אמרתי: "למה לא?" אבל האהבה שלי היא לא האהבה שלו. זוכרת בית קפה קטן ברחוב ההוא הריק שתינו יין אדום, אדום אבל זורק סגרתי אצבעות על ירכך ואת נתת מבט כזה גבוה ומחנך אמרת לי: "אפלטון", אמרתי: "למה לא?" אבל האהבה שלי היא לא האהבה שלו. ביום הדין על הכסא אני עומד ושר והם כבר מהדקים לי את החבל לצוואר והם אומרים: "אל תאבד תקווה גם כשהכל אבוד, למעלה התשובה ובטח באלוהים", אמרתי: "למה לא?" אבל האהבה שלי היא לא האהבה שלו. שם השיר: לעוף מבצע: הראל סקעת לחן: אוהד חיטמן מילים: לב לירון ודורון מדלי כשאני מביט למעלה משתלט עלי כישוף והרוח מספרת שאני יכול לעוף להרים את הידיים לעצור את השעון להלביש את הכנפיים בדמיון אז אני יכול לעוף בלי לדעת לעוף זה עושה לי בגוף הרגשה של קסמים נעימים כמו ציפור בשמיים אני יכול לעוף כמו עלה על המים לצוף אל ארץ שומקום גם לכם מותר לחלום אני עף מעל המים ורואה אותי שקוף אני ילד של שמים ולמדתי לעוף אני לא רוצה לחדול וגם לא רוצה לגדול אני ילד שרוצה לדעת ולטעום מהכל. רק אני יכול לעוף בלי לדעת לעוף זה עושה לי בגוף הרגשה של קסמים נעימים כמו ציפור בשמיים אני יכול לעוף כמו עלה על המים לצוף אל ארץ שומקום גם לכם מותר לחלום העולם הוא אגדה אם תפקח את העיניים תנסה ואז תדע גם לך זוג כנפיים וגם אתה יכול לעוף בלי לדעת לעוף זה עושה לי בגוף הרגשה של קסמים נעימים נעימים כמו ציפור בשמיים אתה יכול לעוף כמו עלה על המים לצוף אל ארץ שומקום גם לכם מותר לחלום שם השיר: הנני כאן מבצע: הראל סקעת אני הולך אלייך כל ימי אני הולך אלייך מסונוור האבנים פוצעות את כפותיי אבל אני איני מרגיש דבר אני חוזר מארץ לא זרועה מושיט ידי ללטוף את שערך הנני כאן אך כמו יונה פצועה אני נופל תמיד מול שערך הנני כאן כמו ציפורים חגות הנני כאן מביט מן הגגות הנני כאן כמו אבן בגדר הנני כאן בסלע בבאר אני האיש אשר תמיד חוזר אני חוזר באלף גלגולים אני נזיר בן מלך וקבצן ובלילות בבכות השועלים אני חולם וער בך בו בזמן אני רואה אותך הרחוקה כמו נסיכה שבויה במגדלים בין סורגים יושבת ומחכה הה אלוהים הה אלוהים גדולים הנני כאן כמו ציפורים חגות הנני כאן מביט מן הגגות הנני כאן כמו אבן בגדר הנני כאן בסלע בבאר אני האיש אשר תמיד חוזר ואת חיכית כמו האבנים וכמו הבור להלך במדבר זריחות רכות נשקו אותך פנים שקיעות כבדות נשקו אותך צוואר כך ראיתיך עומדת ומצפה ובפנייך אור ועצב רב כך לקחתיך איתי אל החופה את היחפה עם כתר של זהב הנני כאן כמו ציפורים חגות הנני כאן מביט מן הגגות הנני כאן כמו אבן בגדר הנני כאן בסלע בבאר אני האיש אשר תמיד חוזר שם השיר: עודני ילד מבצע: הראל סקעת לחן: נמרוד טנא מילים: עדנא פלג בשמיים יפה התכלת, ואני מצייר עננים אז אומרים ההורים נו ילד, גם אנחנו היינו קטנים. הגדולים שואלים נו ילד, מה תרצה לעשות כשתגדל. שאלה שכזאת מבלבלת.. ואני לא יודע בכלל. איך אדע? ועודני ילד. זו חידה. ותשובה לי אין. כשאדע, לא אהיה כבר ילד. בינתיים לי שיר מתנגן, מתנגן. במילים, בצלילים האלה, אשחק מאושר בשירים. ואומרים ההורים נו ילד, ואומרים וחוזרים ואומרים, אז אני מתבייש כאילו, וחושב לעצמי מחשבות. ואני לא עונה אפילו, כשאגדל אז יהיו לי תשובות. איך אדע? ועודני ילד. זו חידה. ותשובה לי אין. כשאדע, לא אהיה כבר ילד. בינתיים לי שיר מתנגן, מתנגן. יש המשך,חכו
כל השירים שהראל שר(כמובן הם לא שלו..)נימצאים כאן