לקט עיתונות

לקט עיתונות

חמוד האיציק שמולי הזה, יו"ר התאחדות הסטודנטים הארצית. גם אם, תגובה 45 שם לגמרי צודקת. כבר לא מדובר על הקוטג'... ולא הולך לו לסופרבלופר לתחמן את כולם. נכון הוא שהאיחוד האירופי הביע "אכזבה עמוקה" { תרגום מונחים דיפלומטיים ניתן חינם במשרד החוץ }, זאת לאחר שאובמה כבר החליט שהוא אינו מוכן לשכב עם ביבי, אבל... עוד לא אבדה תקוותנו, שתהיה בנו יותר לאומיות וצביון יהודי.

תחזיקו אותי

אל תדחקו אותי לפינה... ככה מאיים האיש, שעבר את האינדוקטרינציה של סטאלין. פעם, "הארץ" נחשב לעיתון של הסססמולנים, ו-"ידיעות אחרונות", נחשב לעיתון של המדינה. היום, Ynet , לפחות לפי הטוקבקים המופיעים בו, הוא ססססססמולני, ורק "ישראל היום" העיתון המחולק חינם, שהוקם ע"י המיליארדר החסיד של נתניהו, נחשב ל-"עיתון". מחר, רק הביטאון של "כהנא חי" ייחשב ל-"עיתון".

רפואנים

אלו אנשים עם פסיכומטרי גבוה, עם אמביציה בחיים, עם רצון לתרום לזולתם, עם בגרות נפשית... אם הם מגיעים ללשבות רעב, זה אומר שכלו כל הקיצין, שהגוף אינו יכול לבלוע עוד, והוא חייב להקיא.

../images/Emo45.gif

ומכיוון שמכירה המון מהם ועובדת איתם באופן יומיומי כל היום מסכימה איתם בהחלט לגמרי כלו כל הקיצין הם עושים עבודת קודש ופרך בו זמנית קורעים את ה-%$^% במשמרות בלתי אפשריות וממשיכים ליום עבודה נוסף של הצלת חיים

הייתי שמח יותר

אילו היה זה, דיבור של בעל על אשתו, או אישה על בעלה, אבל זו סתם השמרנות שלי, שאינה יכולה לקבל רגשית. שכלית, היא דווקא מבינה, ומקבלת, ויודעת שהם בני אדם... וגם להומואים מגיע לכתוב משהו, בלי שייחסו את זה, קודם כל להיותם הומואים... תכל'ס, לגופו של עניין, הכותב כתב דברים כדרבנות, כתיבה רהוטה ויפה, ואין זה כלל משנה, אם איני יודע אם להשתמש ב-"הכותב" או ה-"כותבת".

אין קשר

להומואים, לסביות, דו מיניים, חד מיניים וא-מיניים במקרה הנ"ל אכן הדברים שהוא כתב נכונים מאוד ועצובים לא פחות <ובלי שום קשר כמה רופאים מבוזבזים אני מכירה
> אבל זה רק אני והנטיות שלי

למעלה