לקחת סיכון

לקחת סיכון

אורזת את הביית,בין ארגזים,שקיות זבל של חפצים אשר סיימו את תפקידם ואלפי ניירות ששומרת תמיד מצאתי את הדבר הבא (שתקופה ארוכה היה מוצמד אצלי למקרר) להדחיק - פירושו לקחת סיכון שמא תראה טיפש להציג את מחשבותיך וגעותיך בפני אנשים- זה לקחת סיכון שמא תאבד אותם להפגין חוזק - הוא להסתכן בגילוי חולשה לאהוב- הוא לקחת סיכון שאולי לא יאהבו אותך בחזרה הסכנה הגדולה ביותר שקיימת לו ,לאדם,היא לא לקחת סיכון בכלל. מי שאינו לוקח סיכון בכלל,לא משיג דבר.אין לו חבר. אולי הוא מונע מעצמו כאב,צער ופגיעה,אולם הוא מכר את החופש ואת היושר הפנימי שלו. הוא הפך עצמו לעבד מרצון,הכבול בשלשלאות הנקראות בטחון.הוא הפך עצמו לאסיר הסגור מאחורי סורג ובריח הנקרא פחד רק אדם המוכן לקחת סיכון,מבלי לדעת את התוצאות מראש ,הוא אדם חופשי מה אומר לכם? מציאת הדף החכם הזה רק הזכירה לי דבר אחד: כן, אני אדם חופשי.

ניצת, הלוווו מה קורה כאן? בחיי זאת

הניצת שאני מכיר, אחלה חזרת אלינו, נעלמת לתקופה מה
. מסכים עם כל מילה. סגול(מצטט את פרנק הרברט "כל מלחמה היא סיכון מחושב").

קבלו תקיון קטן, במקור נאמר...

The whole theory of warfare is calculated risk סגול(שבאמת אוהב את הסופר הזה).

כלנית 2

New member
ניצתי..פיך מפיק מרגליות...../images/Emo39.gif|נשי

ולמה אורזת ניצתי לאן את הולכת.... ועד שתעני שולחת לך שיר אין מדינה לאהבה... אל תגידי כן ואל תגידי לא אל תחפשי את הסוף הענן בוכה אל הים שוחה יש אוניה על החוף. אוניה קטנה וארץ ישנה לנו שם באופק מחכה יש שם פרפרים ושלג בהרים פרחים יפים סגורים כמו נשיקה. אל תגידי כן ואל תגידי לא ים מדבר בלי מילים אלמוגים יפים ושלושה שחפים עפים מעל הגלים. גם אם נחפש בכל נמל קטן ובים נפליג כל השנה בתוך ים סוער רק שנינו נישאר כי לאהבה אין מדינה.

כלניתי זה לא פי... קיבלתי את הדף

עם הכתוב פעם מאחי. אורזת כי עוברת דירה ו... לא ,אני לא נוסעת בעקבות האהבה וגם לונדון לא מחכה לי ובשיר ששרתי איתך הכי אהבתי את: " ושלושה שחפים עפים מעל הגלים"

כלנית 2

New member
אז מזל טוב ניצתי ..ושהייה ב../images/Emo57.gifהצ

בהצלחה נשמה.. מקווה ששמח לך עם המעבר... ושמחה שעם המעבר עוד יש לך זמן וסבלנות בשבילנו...אמא אווזה

דייוויד סטרלינג

אמר וטבע את ססמת צללי הרפאים "המעז מנצח". נראה לי שזוהי תמצית הכתוב. מלבד זאת זה כתוב בסגנון של דבר והיפוכו כך שרק כשחושבים על זה מבינים כי הם היינו הך, כמו הרבה דברים בחיים. חייבים לציין כי לקחת סיכון מסתכם לפעמים באיבוד חלק/הכל. האופטימיות שלך, שעליה לא כתבת דבר, היא שעושה את ההבדל. המשיכי להיות חופשייה ומעניינת.

אתה לא נראה לי כ"כ טיפש ../images/Emo8.gif

בטוח שרק מי שמעז מנצח,אבל...לא תמיד הוא ינצח... אם ישב על הגדר קיימת רק אפשרות אחת... נכון לקיחת סיכון יכולה להסתיים באובדן, אבל על איזה אובדן בעצם אנו מדברים? הרי ממילא אם לא העזנו,אם לא עשינו הפסדנו גם את האפשרות וזה אינו אובדן? לטעמי אובדן הרבה יותר גדול. האופטימיות שלי? אמממממ מעניין כמי שמקבל עכשיו את ברכת ברוך הבא לביתנו מניין ידעת? תודה לך חכם ,הוחמאתי. ברוך הבא

*יערית

New member
נחמד להכיר בעובדות../images/Emo13.gif

מתוקה..............
בהצלחה!!!!!!!!!!!!! בהצלחה במעבר..(אם כי לא עידכנת על מציאת המעורה החדשה) משנה מקום משנה מזל
ונחמד להכיר בחופש הזה.... ואני התלוננתי ביני לבין עצמי שאסור לי לוותר עליו.... ולאור מה שכתבת אני מבינה שהחופש שלי חי וקיים!!!! אז אלפי תודות על שהתערבת ביני לבין עצמי
שבת מקסימה לכולם

היי ניצת

יש פתגם מעולם הכדורגל שאומר רק מי שלא בועט לא מפספס פנדל. אני מניח שרוב האנשים שאינם לוקחים סיכון. מפחדים מתחושת הכישלון. ויותר מכך שאינם יכולים להתמודד איתו. שבת שלום ניצת

למעלה