לקחת ילדים לרפאל...

cookie13

New member
לקחת ילדים לרפאל...

תהיה התעללות בצועדים? ובילדים??? ארוחת ערב מוקדמת ביום שישי, המשפחה הקרובה חוגגת (ליייייייי!!) 2 ילדים (מתוקים מתוקיםםםםם, אבל קטנים) חוששת שזה לא יהיה מספיק ידידותי להם (ולאלו שיושבים מסביבינו) אתם מתחשבים בסביבה לפני שאתם חושבים לקחת את הילדודס למסעדה???

ו שתי

New member
לא נראה לי

אני לא יודעת בני כמה ואיך הם, אבל את הבת שלי אני ממעטת לקחת למסעדות בסגנון הזה, בטח ובטח בערב. בשבת בצהרים זו לא בעיה. כל עמישראל אוכל בחוץ, ויש מעט מאד מקומות שלא הייתי לוקחת מטעמי שלוםהציבור והילדה. ברפאל בצהרים יש לא מעט ילדים, יש ארוחה מותאמת למשפחות (בהנחה שהילדים לא משחקים תופסת בין הסועדים ושופכים ריזוטו על המלצר)

meravbr

New member
אם זה מוקדם בערב והילדים מתוקים

בד"כ - אני הייתי לוקחת, צריכה גם להיות אגב מנת ילדים. תהנו

cookie13

New member
יאאאאאא!!! מה את עושה כאן??

מואההההה מותק!! ילדים בני 4 (שלי) בן שנה פלוס (של אחותי) ואני...(גם ילדה, לא???) נראה לי שנלך למקום אחר........למרות שאחי מתעקש על רפאל, עם הטענה שבשישי, לפני 7, לא נפריע לאף אחד... נראה.....

ו שתי

New member
עם ילדים בגיל הזה

עדיף בשבת בצהרים, ולהתכונן נפשית לטיול בחוץ, בזמן שכל היתר אוכלים בנחת.

ראינו שם ילדים יום שבת בערב

בסביבות 20.00 ולא הפריע לאף אחד. הם היו שקטים ומדהימים. כמו תמיד, זה תלוי בילדים.

כמו תמיד, זה לגמרי תלוי בילדים

יכול להיות הבדל של שמים וארץ. עם הילדים שלי זה בכלל בלתי מתקבל על הדעת. אבל יש לי חברות שעם הילדים שלהן זה בהחלט אפשרי ואפילו כייפי ונעים.

ד נ י ת3

New member
../images/Emo25.gif

באתי לאכול. מזל טוב לך. וספרי חוויות איך היה ברפאל.

Forum User

New member
אני מאוד מתחשבת, הסביבה - פחות

לאחרונה ניסינו כמה פעמים להשאיר את ילדינו הפרטיים בחיק המשפחה המורחבת בערב שבת ולהנות מארוחה זוגית בלי תוספת תשלום לביביסיטר. כמעט בכל נסיונותינו גילינו שמרבית השולחנות בשישי בערב ממילא מאוכלסים ע"י משפחות, האווירה, ביחוד עד תשע לערך משפחתית מאוד, וממילא לא אינטימית או זוגית (שלא לומר רומנטית...) כך שהיה לנו נחמד לסעוד בזוג אבל מסביב המה הסער (ילדים שמזמן כבר רצו ללכת לישון אבל החזיקו אותם בכוח ליד השולחן). שישי בערב, כמו שבת בצהריים לפניו, הולך ונכבש ע"י משפחות שאו שנשבר להן מבישולים ביתיים בערב שבת או שלא בא להם על החמות/גיסה/אחיינים. לעיתים נדירות גם אנחנו לוקחים את המשפחה המורחבת לארוחת שבת במסעדה. בד"כ לקופי בר, שבשישי בשש-וחצי-שבע בערב מאוד משפחתית. לרפאל עדיין לא לקחתי ילדים, אבל בארוחת שישי אחה"צ אחת לפני חצי שנה נצפו שם ילדים רבים.

למעלה