לקחת את הזמן...

maccabist 1

New member
מכינה תרופה למכה,אה??למה לא...

אממ... ולדעתי לכן את מגיבה כך, כי זה מה שהתרגלת,זה מה שאת מכירה,זה מה שאת שומעת. אם ישנו את זה אז גם תגובתך תשתנה בהתאם... ובהצלחה כשתתחילי לשמוע. שהראשון יהיה האביר ולא הסוס.../tapuzforum/images/Emo8.gif

או שכן או שלא

כרגע אני חושבת שזה מעיק מלא פגישות צריך חד וחלק ;) ותודה-יהיה האביר- אלא אם כן יבוא סוס טרויאני ולא אני לא אביר ולא סוס .

maccabist 1

New member
בעז"ה שילך לך הכי בקלות.

דעתך התקבלה במערכת...
ובאמת מקווה שלא יהיה סוס טרויאני כי לא תמיד מזהים אותם בזמן...

קליט

New member
אין צורך ליותר

יש לך צורך ליותר ? . . בבקשה, תפגש יותר . *בקשר לשאלתך הראשונה - יש לך גם פיתרון ש אתה מבהיר לבחורה שאצלך זה לוקח יותר . *נראה לי גם שלרוב המכריע של האנשים מתאימה השיטה הקיימת

maccabist 1

New member
זה פיתרון חלקי

כי לא כולם מבינות,יש גם בנות יותר לחוצות ואם זה לא הם אז זה המשפחה. אך אם היה בסדר לגמרי גם 10 ו- 15 פגישות בלי שיגידו שהבחור/ה מורחים אז זה היה פיתרון מלא. ואכן כן,לפי מה שאני רואה כולם מסתדרים עם 5-6 פגישות השאלה אם זה כי הם באמת החליטו או שזה מכורח המציאות,אף אחד לא יודה לך אם זה אכן מהסיבה השניה.

קליט

New member
נפגשים כמה שצריך

הפגישות זה כדי להרגיש שזה זה . את עיקר המידע אנחנו שואבים מבירורים לעומק . אנחנו הגברים קולטים תוך דקות עד 2 פגישות אם המראה החיצוני מוצא חן . ולגבי הפנימיות ; אנחנו קולטים גם כן מהר יחסית אם טוב לנו במחיצתה, לוקח לנו יותר זמן כדי לקלוט אם התכונות שלה הן באמת טובות ומתאימות לנו . הרוב הגדול יבינו אותך אם תרצה עוד כמה פגישות . עד שאתה בא לשנות את העולם -תעשה בדק בית אצלך . . ומי שלא מבינה את הבקשה שלך לעוד כמה פגישות שהן הכרחיות אצלך אז עדיף שתלך לה לשלום .

maccabist 1

New member
יש יותר מהירים לקלוט ויש פחות...

ובהחלט אין דעתי לשנות את העולם, זה רק היה לבחון את דעת האנשים בסביבה כאן. כמו שכתבתי כבר קיבלתי את תשובתי. ובאמת זה גם מה שאני אומר לעצמי אם זה לא מתאים לה לקחת את זה יותר לאט.

קליט

New member
אני מכיר כמה אנשים שהם בוחרים קשה ; נעליים למשל

ובשידוך הם ככל האדם . כדאי לך לבדוק ולהתיעץ עם איש חכם למה אצלך זה אחרת . *אתה יודע שמה שחשוב בתכונות זה שהיא תהיה "טובת לב", אם יש לה את זה אתה מאושר . וכמובן יש עוד דברים שאתה קולט מהר או שאתה משיג בבירורים כמו ; יראת שמים, בריאות, שהיא תמצא חן בעינך, שאיפות משותפות, נעימות במחיצתה . . .

צודק . אבל

בס"ד לגברים לוקח הרבה זמן לקלוט שזאת בשבילהם בעולם . ובנות בנושא הזה הרבה יותר פרקטיות . בנים יותר מחפשים שזה יהיה נכון ע"פ השכל .(ואני מאמינה שזה גם תלוי הרבה מאד ברגש ) > כמו שאומר בעל התניא . שאנשים את הבחירות הכי חשובות בחיים שלהם עושים ע"פ הרגש . כמו בחירת זיווג . (נקודה למחשבה ) ולדעתי אם הנתונים החיצונים נראים להם . אז פשוט לנסות לראות אם הם יכולים להתאים מבחינות אחרות . של אופי ואשיות . והכרה מעמיקה יותר . שלא נשמע על בחור שהוא למדן ופיקח ופתאום אחרי החתונה הוא מתברר כי ממש לא פיקח ואדיש . לא צריך להאמין לכל מה שאומרים צריך לבחון ולראות לפי האינטואציה. כי אח"כ האינטוציה נשארת אבל כל המילים הטובות מתפוגגים כלא היו ואחרי שלושים שנה הם ישאלו מה מצאתי בך ? אה בגלל שאמרו שאת חכמה ? אמרו ! אבל האם ? לדעתו ? ולא נראה לי שנקשרים מכמה מבטים . אני רואה כעשר אנשים באופן קבוע במשך היום ואני ממש לא נקרשת אליהם . ואחרי שנה אני אפילו לא אזכור את שמם .

למעלה