לקחתי תרופה

דאלטון

New member
לקחתי תרופה

לפני כמה שנים וקיבלתי שינוי גדול. לפני התרופה
היה לי חשק מיני בהחלט אבל הבעיה שלא מצאתי פרטנריות לסקס
וזה היה די מתסכל. התקשורת שלי עם אנשים בכלל היא גרועה ואני נמנע
להיות בחברת אנשים גם היום. התקשורת שלי דלה ביותר עם אנשים מסביבי. זה חוסם את כל האפשרות בנושא זוגיות.
אחרי שלקחתי את התרופה היה לי פחות חשק מיני וזה היה עדיף כי ממילא לא היה לי פרטנריות לסקס או זוגיות. היום אני לא מתוסכל ומרגיש נינוח מבעבר. אני כבר לא לוקח את התרופה הרבה זמן אבל ההשפעה לא פגה גם היום. פשוט נוח לי עם המצב. אני לא שולל נשים אבל אני כבר לא מתוסכל כמו בעבר. מה שחוסם לי את הכל היום זה התקשורת הדלה עם אנשים מכל המינים. יש לי רק תקשורת שטחית עד כדי שאין לי חשק בחברת אנשים אחרים. ואני לא סובל בגלל שאני לבד. כלל לא. רק בעניין זוגיות וסקס זה מפריע.

ומה ניסית לעשות כדי לשפר את המצב התקשורתי שלך עם אנשים?

אתה בכלל מאמין שאפשר?

דאלטון

New member
לא חושב שזה ישתנה

בעיקר בגלל שאני סולד מרוב האנשים שאני נתקל בהם.

מה בדיוק מפריע לך?

זה שאין לך תקשורת עם אנשים? או שאין לך פרטנרית?
&nbsp
בשני המצבים אם אתה רוצה שהמצב ישתנה אתה תהיה חייב לשנות משהו בהתנהגות שלך אחרת אתה תשאר בדיוק באותו מקום שנה אחרי שנה.
&nbsp
אם אתה רוצה שתהיה לך תקשורת עם אנשים - תתחיל לדבר איתם, תנסה למצוא תחומי עיניין משותפים ולדבר על זה.
אם זה באמת מפריע לך - אז תהיה חייב להכריח את עצמך לדבר אפילו עם האנשים שאתה סולד - במצבים חברותיים לא תמיד אנחנו אוהבים את כולם אבל זה די כישרון להיות מסוגל לדבר עם כולם. זה מאוד יועיל לך בחיים אם תהיה מסוגל לדבר עם כולם על הכל ... למרות שאתה סולד מרוב האנשים.
&nbsp
לגבי פרטנרית - אולי יתאים לך הכרויות אונליין כי ככה תפסול ישר את הבנות שאין לך כלום במשותף איתן ודבר עם הבנות שכן יש לך דברים במשותף איתן..
&nbsp

דאלטון

New member
יש משהו אנמי בתקשורת שלי עם אחרים.

אני לא מתלהב בנושאי השיחה שלי. לא מדבר מהתלהבות . מביעה חוסר עניין
ברוב הנושאים.
בגיל הטיפש עשרה הייתי ממש להיט ומושך אנשים סביבי כמו מגנט. הייתי יוצר כימיה טובה ותקשורת טובה. עד שזה נפסק בגיל 17 בערך.

סולד בגלל ש...

אתה לא מצליח לתקשר איתם וזה מרגיש לך לא נוח או מאויים ?
&nbsp
ולמה שכל זה לא ישתנה עם קצת הדרכה לגבי תקשורת עם בני אדם ?
&nbsp
אם לדוגמא הייתה יודע לשלוט טוב על התקשורת בין אישית שלך עם הזולת, אתה עדין חושב שהיית סולד מהם ?
הוא שהיית הרבה יותר חברותי?
&nbsp

למעלה