לקחתי על עצמי

keren1

New member
לקחתי על עצמי

יש לנו שכנים שאנו ביחסי חברות. בעלי פעמים בשנה (בתקופות החגים) עובד כמו מטורף. הם מסכימים לקבל את דניאל מוקדם בבוקר למרות שהם לא צריכים עדין לקום על מנת להכניסה לגן. שבוע הבא הבעל נוסע לשבועיים לחו"ל בדיוק שחל יום הולדתה של אישתו. הוא התקשר אתמול וביקש שנהיה ביביסיטר לתינקום בן השמונה חודשים. הסכמנו בלי בעיה. יש לנו שלושה משלנו והלילות גם ככה מטורפים. אני משקשקת (הוא עדין יונק אבל יש בקבוק עם אוכל שהיא שאבה). אנו שלמים עם זה אבלללללללללל..... אפשר לקבל חיזוקים?

droli

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif מקווה

שיעבור לכם בקלות. בהחלט צריך אומץ. אבל הבשורה הכי טובה - שאחרי כל שישי שבת יש יום ראשון, והכל חוזר לקדמותו. מקווה שתסתדרו. אם תצטרכי עזרה, תשרקי.. מיכל

נעה גל

New member
אני מציעה שתרשמי את ההודעה הזו

גם בפורום "להיות הורים"... יש סיכוי גדול יותר שתקבלי עיצות טובות איך להתמודד עם ביביסיטר מהסוג הזה. אני חייבת לציין שאני מורידה בפניך את הכובע! אני הייתי מפחדת לעשות את זה.

לאה_מ

New member
אני חושבת שזה נהדר שיש כאלה שכנים!

בדירה הקודמת שגרנו, התיידדנו מאד עם השכנים שגרו דלת מולנו. הבן שלהם בחצי שנה יותר גדול משירה, והילדים הסתדרו נהדר יחד. כשהיינו חוזרות הביתה אחר הצהריים, היינו פותחות את הדלתות של שתי הדירות, והילדים היו מתרוצצים חופשי בין הדירות (ואנחנו היינו שותות קפה פה או שם). זה פתר המון בעיות, כי כל אחת מהדירות היתה מאד קטנה, אבל בשתיהן יחד (כולל חדר המדרגות) היה המון מקום (וגם - הכל כפול - שני שרותים, שתי אמבטיות, שתי טלויזיות... לא צריך להתווכח על כלום - מקסימום הולכים לדירה השניה...). הדלתות היו נשארות פתוחות עד אחרי האמבטיה. זה היה מאד כיף. לפעמים היינו עושים בייביסיטינג אחד לשני, וזה לא הצריך מאמץ מיוחד - רק להשאיר את הדלתות פתוחות. אחר כך עברנו דירה, והשיתופיות הזו נעלמה, אם כי אנו עדיין חברים טובים. עכשיו הם עברו לגור בצפון, כך שאפילו בייביסיטר זו כבר לא אופציה. נותרו רק טיולים משותפים.

michal@gal

Active member
מנהל
כל הכבוד לך

לא קל, אבל אפשרי. תנסי לבלות מה שיותר עם התינוק בימים שלפני שהם נוסעים, כדי להקל עליו את הזמן. תבררי בדיוק מה הרגלי השינה/אוכל/הרדמה שלו כדי שיהיה לך יותר קל להסתדר. בדירה הקודמת היתה לי שכנה עם ילדים בגילאים דומים, ותמיד היינו עושות ביביסיטר אחת לשניה. היה מעולה ודי חסר לי עכשיו.

למעלה