קצת באיחור אבל לא נורא
שם : קרן/קטיה פירסינג : אמממ..7 חורים באוזן,אחד מהם זה הליקס,ועוד שבוע בערך יהיה בגבה. קעקועים : לא..מתכננת אחד אבל
גובה : 1.70 ומשו..
מידת נעליים : 39 נראה לי..חח.. צבע שיער : בלונדיני בגוון בינוני שהדגשתי עם גוונים..
(קרן מתגאה בעצמה..) אחים/אחיות : אחד,דן (דימה) בן 24. בן/בת כמה את/ה נראים : אמממ..16 בערך..(אני 14 וחצי) משקפיים? : נואופ..אבל נראה לי אני צריכה ודחוף..חח.. גשר? : קוביות למטה ועוד כמה בולשיטים.. עבר פלילי : חחח נו ברור
..נההה..לא.. שפות : רוסית,אנגלית,עברית ועוד כמה שקצת אני יודעת. הדברים האחרונים שעשית; ספר שקראת : קוראת עכשיו שניים-Cold mountain באנגלית ומיסטיק ריבר בעברית. סרט מושכר שראית : חחח..מזמן לא ראיתי סרט מושכר.. סרט בקולנוע : חח כנ"ל..אבל אני הולכת בקרוב לאיזה אחד..לא 'דעת איזה..חח.. שיר ששמעת : אני שומעת כל הזמן שירים..מאיפה לי..חחח..אבל אני שומעת כרגע את fly של ניקלבק. השיר שנתקע לך בראש : אממ..אממ..everywhere של מישל בראנץ'. הדיסק שקנית : אמממממ..קניתי די מזמן האמת..נראה לי הדיסק של the darkness.לא בטוחה אבל.. הדיסק ששמעת : אני שומעת במחשב בעיקר..אבל במערכת..אממ..נראה לי ת'דיסק של אוונסנס. האיש שהתקשרת אליו : אמא שלי..חחחח.. האיש שהתקשר אליך : כנ"ל..חחח.. תוכנית טלוויזיה שראית : אמממ..עוד רגע TRL.נחשב? איש שחשבת עליו : לננמעלחךלג..מאיפה לי?אמממ..החבר שאין לי?חחח.. האם; את/ה דלוקה על מישהו : קצת.. את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן..אמריקה..או אוסטרליה..משו רחוק מפה
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : חחח..אמממ..לא ממש..לא.. את/ה רוצה עוד פירסינג : כן..טראגוס.. את/ה אוהבת רכבות הרים : ברוררררררררררררר..איזה כיפיות הן
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] : אממ..צרפת,בלגיה והולנד.נוסעת שנה הבאה כנראה לאנגליה או איטליה ולבקר משפחה ברוסיה.. בעד\נגד...; מערכת יחסים ממרחקים : נגד..נראה לי.. להרוג אנשים : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..אמממ..חחחח תנו לי יום לשבת על זה.. עישון אצל בני עשרה : /: מנסיון-נגד.. נסיעה במכונית אחרי ששתית : נו מה נראה לכם?!ברור שנגד.. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד בעד בעד בעד!האנשים הכי מדהימים שיש..אני בעד.. האם את\ה; אי פעם בכית על בת : כן.. אי פעם בכית על בן : כן.. אי פעם שיקרת : כן.. אי פעם נעצרת : לא.. כמה פעמים; היית מאוהבת : מאוהבת ממש?אף פעם..אולי פעם אחת..לודעת..אהבה ממש רצינית לא הרגשתי.. נשבר לך הלב : פששש..לא זוכרת.. שברת לבבות : חח 0?
השם שלך הופיע בעיתון : בעיתון בצפר ביסודי..חחחח... התחרטת על דברים שעשית : כן ולא זוכרת כמה פעמים.. דברים מועדפים; מילה בת 4 אותיות : חחח איזה טמטום..אממ..Fuck? ממתק : במבה?חחח..מאיפה לי.. סרט מצויר : צ'יבורשקה..חחח..סתם.הוא חמוד אבל אני מהטיפוס של דיסני
קורנפלקס : כמעט הכל..חחח.. מסטיק : אמממ..כנ"ל.. צבע : כחול ושחור. יום בשבוע : שלישי?לודעת..גם שבת זה יום די נחמד
היום הכי לא מועדף : שני וחמישי..ימים ארוכים.. ג'לי : חח לא טיפוס של ג'לי.. תכשיט : שרשראות כאלה צמודות ושחורות עם תליונים יפים

וניטים..וטבעות על האגודלים..חחח.. חורף\קיץ : חורף..רק חורף.. בחדר : מה בחדר?אההה..כילו משו בחדר שלי?אני חושבת המערכת והמחשב...חחח לודעת.. האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך : אני והכלבה שלי
ראה אותך בוכה : אפ'חד..אני לא בוכה ליד אנשים (לרוב).. הלכת איתו לסרט : כמעט הלכתי עם חברה שלי לירון.. צעק עליך : אמא שלי..סבתא שלי..חחח כולם צועקים עליי
שלח לך אימייל : לא מתכתבת באי מיילים
האם אי פעם; אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? : אמממ..נראה לי..לא זוכרת..
הופעת בציבור בפיג'מה? : חחח כן היה לנו יום כזה ביסודי..כולם באו בפיג'מות..חחחחחחחח.. בכית בסרט? : ברור..תמיד אני בוכה..גם בסדרות טלוויזיה לפעמים..חחח.. היית על במה? : כן. חשבת שאת\ה הולך למות? : אמממ..כן? נכשלת במקצוע? : חחח כל הזמן
הורידו אותך כיתה? : לא.. הקפיצו אותך כיתה? : בערך.. רצית להיות המין השני? : חחח כן..בזמן המחזור
דברים אהובים ; שיר אהוב : יש הרבה.. אוכל אהוב : המבורגר. תוכנית אהובה : אממ..יש הרבה..אבל בעיקר זה דוסון קריק,מכושפות,שנות ה-70.פחות או יותר מה שבערוץ 3.. ספורט אהוב : טניס ושחייה.טניס יותר אבל
תחביב : לצייר,לכתוב (שירים+סיפורים). זמר/זמרת/להקה אהובים : אמינם,זמרת אין ממש,סימפל פלאן וניקלבק. עיתון אהוב : לא קוראת ממש. וסתם; :מה השעה עכשיו? : 17:17 תפוח או בננה? : אממ..אממ..אממ..שניהם
כחול או אדום? : כחול סתיו או אביב? : אממ..אביב. מסנג'ר או אייסיקיו? : מסנג'ר. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? : חחחח אקלל את מי שהמציא ת'דבר הארוך הזה..חחח ברצינות אבל?נלך לראות טלוויזיה.. איזה ארוחה אחרונה אכלת? : פלפלים ממולאים..חח.. תיכון או אוניברסיטה? : לודעת..עוד לא הגעתי לאפ'חד מהם..חח..אבל נראה לי תיכון.. אתה משועמם/ת? : חח תמיד
רעש אחרון ששמעת? : מוזיקה?חחח..סתם..לודעת.. ריח האחרון שהרחת? : הסבון באמבטיה