לקחתי את הסקר הזה מאיזה פורום :)

rej

New member
בפורום שלקחת ממנו אני כבר עניתי ...

אז אני לא מתכוונת לענות שוב

Mistical

New member
קצת באיחור אבל לא נורא :p

שם : קרן/קטיה פירסינג : אמממ..7 חורים באוזן,אחד מהם זה הליקס,ועוד שבוע בערך יהיה בגבה. קעקועים : לא..מתכננת אחד אבל
גובה : 1.70 ומשו..
מידת נעליים : 39 נראה לי..חח.. צבע שיער : בלונדיני בגוון בינוני שהדגשתי עם גוונים..
(קרן מתגאה בעצמה..) אחים/אחיות : אחד,דן (דימה) בן 24. בן/בת כמה את/ה נראים : אמממ..16 בערך..(אני 14 וחצי) משקפיים? : נואופ..אבל נראה לי אני צריכה ודחוף..חח.. גשר? : קוביות למטה ועוד כמה בולשיטים.. עבר פלילי : חחח נו ברור
..נההה..לא.. שפות : רוסית,אנגלית,עברית ועוד כמה שקצת אני יודעת. הדברים האחרונים שעשית; ספר שקראת : קוראת עכשיו שניים-Cold mountain באנגלית ומיסטיק ריבר בעברית. סרט מושכר שראית : חחח..מזמן לא ראיתי סרט מושכר.. סרט בקולנוע : חח כנ"ל..אבל אני הולכת בקרוב לאיזה אחד..לא 'דעת איזה..חח.. שיר ששמעת : אני שומעת כל הזמן שירים..מאיפה לי..חחח..אבל אני שומעת כרגע את fly של ניקלבק. השיר שנתקע לך בראש : אממ..אממ..everywhere של מישל בראנץ'. הדיסק שקנית : אמממממ..קניתי די מזמן האמת..נראה לי הדיסק של the darkness.לא בטוחה אבל.. הדיסק ששמעת : אני שומעת במחשב בעיקר..אבל במערכת..אממ..נראה לי ת'דיסק של אוונסנס. האיש שהתקשרת אליו : אמא שלי..חחחח.. האיש שהתקשר אליך : כנ"ל..חחח.. תוכנית טלוויזיה שראית : אמממ..עוד רגע TRL.נחשב? איש שחשבת עליו : לננמעלחךלג..מאיפה לי?אמממ..החבר שאין לי?חחח.. האם; את/ה דלוקה על מישהו : קצת.. את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן..אמריקה..או אוסטרליה..משו רחוק מפה
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : חחח..אמממ..לא ממש..לא.. את/ה רוצה עוד פירסינג : כן..טראגוס.. את/ה אוהבת רכבות הרים : ברוררררררררררררר..איזה כיפיות הן
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] : אממ..צרפת,בלגיה והולנד.נוסעת שנה הבאה כנראה לאנגליה או איטליה ולבקר משפחה ברוסיה.. בעד\נגד...; מערכת יחסים ממרחקים : נגד..נראה לי.. להרוג אנשים : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..אמממ..חחחח תנו לי יום לשבת על זה.. עישון אצל בני עשרה : /: מנסיון-נגד.. נסיעה במכונית אחרי ששתית : נו מה נראה לכם?!ברור שנגד.. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד בעד בעד בעד!האנשים הכי מדהימים שיש..אני בעד.. האם את\ה; אי פעם בכית על בת : כן.. אי פעם בכית על בן : כן.. אי פעם שיקרת : כן.. אי פעם נעצרת : לא.. כמה פעמים; היית מאוהבת : מאוהבת ממש?אף פעם..אולי פעם אחת..לודעת..אהבה ממש רצינית לא הרגשתי.. נשבר לך הלב : פששש..לא זוכרת.. שברת לבבות : חח 0?
השם שלך הופיע בעיתון : בעיתון בצפר ביסודי..חחחח... התחרטת על דברים שעשית : כן ולא זוכרת כמה פעמים.. דברים מועדפים; מילה בת 4 אותיות : חחח איזה טמטום..אממ..Fuck? ממתק : במבה?חחח..מאיפה לי.. סרט מצויר : צ'יבורשקה..חחח..סתם.הוא חמוד אבל אני מהטיפוס של דיסני
קורנפלקס : כמעט הכל..חחח.. מסטיק : אמממ..כנ"ל.. צבע : כחול ושחור. יום בשבוע : שלישי?לודעת..גם שבת זה יום די נחמד
היום הכי לא מועדף : שני וחמישי..ימים ארוכים.. ג'לי : חח לא טיפוס של ג'לי.. תכשיט : שרשראות כאלה צמודות ושחורות עם תליונים יפים :) וניטים..וטבעות על האגודלים..חחח.. חורף\קיץ : חורף..רק חורף.. בחדר : מה בחדר?אההה..כילו משו בחדר שלי?אני חושבת המערכת והמחשב...חחח לודעת.. האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך : אני והכלבה שלי
ראה אותך בוכה : אפ'חד..אני לא בוכה ליד אנשים (לרוב).. הלכת איתו לסרט : כמעט הלכתי עם חברה שלי לירון.. צעק עליך : אמא שלי..סבתא שלי..חחח כולם צועקים עליי
שלח לך אימייל : לא מתכתבת באי מיילים
האם אי פעם; אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? : אמממ..נראה לי..לא זוכרת..
הופעת בציבור בפיג'מה? : חחח כן היה לנו יום כזה ביסודי..כולם באו בפיג'מות..חחחחחחחח.. בכית בסרט? : ברור..תמיד אני בוכה..גם בסדרות טלוויזיה לפעמים..חחח.. היית על במה? : כן. חשבת שאת\ה הולך למות? : אמממ..כן? נכשלת במקצוע? : חחח כל הזמן
הורידו אותך כיתה? : לא.. הקפיצו אותך כיתה? : בערך.. רצית להיות המין השני? : חחח כן..בזמן המחזור
דברים אהובים ; שיר אהוב : יש הרבה.. אוכל אהוב : המבורגר. תוכנית אהובה : אממ..יש הרבה..אבל בעיקר זה דוסון קריק,מכושפות,שנות ה-70.פחות או יותר מה שבערוץ 3.. ספורט אהוב : טניס ושחייה.טניס יותר אבל
תחביב : לצייר,לכתוב (שירים+סיפורים). זמר/זמרת/להקה אהובים : אמינם,זמרת אין ממש,סימפל פלאן וניקלבק. עיתון אהוב : לא קוראת ממש. וסתם; :מה השעה עכשיו? : 17:17 תפוח או בננה? : אממ..אממ..אממ..שניהם
כחול או אדום? : כחול סתיו או אביב? : אממ..אביב. מסנג'ר או אייסיקיו? : מסנג'ר. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? : חחחח אקלל את מי שהמציא ת'דבר הארוך הזה..חחח ברצינות אבל?נלך לראות טלוויזיה.. איזה ארוחה אחרונה אכלת? : פלפלים ממולאים..חח.. תיכון או אוניברסיטה? : לודעת..עוד לא הגעתי לאפ'חד מהם..חח..אבל נראה לי תיכון.. אתה משועמם/ת? : חח תמיד
רעש אחרון ששמעת? : מוזיקה?חחח..סתם..לודעת.. ריח האחרון שהרחת? : הסבון באמבטיה

ymz

New member
לא הגזמת בכלל, למה כ"כ קצר?../images/Emo6.gif

שם : ילנה פירסינג :היה בגבה ובאף קעקועים : חולמת על זה שנים אבל אין לי ביצים לעשות גובה : 158 מידת נעליים : 36-37 תלוי ביצרן צבע שיער : בלונד אחים/אחיות : אחות גדולה בן/בת כמה את/ה נראים : לא יודעת. משקפיים? : כן, כשאין לי עצבים לעדשות גשר? : תודה לאל, לא עבר פלילי : לא שפות : רוסית עברית אנגלית הדברים האחרונים שעשית; חזרתי מעבודה ספר שקראת : סדרה תשע נסיכים של אמבר. מומלץ ביותר סרט מושכר שראית : ווסאבי עם ג'אן רנו (לאון למי שלמכיר). מצחיק מאוד סרט בקולנוע : מרטון שר הטבעות שיר ששמעת : גרסא אנגלית של עכשיו מעונן של אביב גפן. הרבה יותר יפה באנגלית. השיר שנתקע לך בראש :it's my life ברגסה אקוסטית הדיסק שקנית : מחזמר cats ודיסקים של כנסיית השכל. הדיסק ששמעת : האחרון cats האיש שהתקשרת אליו : חבר שלי ואחותי האיש שהתקשר אליך : חבר שלי, בוס שלי תוכנית טלוויזיה שראית : השמחק של אתמול איש שחשבת עליו : אמא שלי האם; את/ה דלוקה על מישהו : מאוהבת ואוהבת את החבר שלי את/ה רוצה לגור במקום אחר : ברור שכן, אני גרה בחולון כרגע. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : אפשר להמשך לבן אדםשמתכתבים איתו, אבל לרוב זה משמש כתחליף לאהבה אמיתית. את/ה רוצה עוד פירסינג : כן, בפופיק את/ה אוהבת רכבות הרים :לא ניסיתי את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] :3 פעמים ברוסיה, פאריז, אמסטרדאם, פראג. בעד\נגד...; מערכת יחסים ממרחקים : תלוי במרחק וכמה זמן נצטרך להיות מרוחקים. להרוג אנשים : רק לצורך נגנה עצמית. עישון אצל בני עשרה : נגד. התחלתי לעשון בגיל 12 ורק לפני כמה שנים הבנתי כמה זה מגוכך. טוב שהפסקתי. נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד בהחלט. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד. האם את\ה; אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא כמה פעמים; היית מאוהבת : אין ספור נשבר לך הלב : פעם אחת שברת לבבות : אני חושבת שפעם אחת השם שלך הופיע בעיתון :לא, רק התמונה. התחרטת על דברים שעשית :כן ולא כי בסופו של דבר למדתי מהם. דברים מועדפים; מילה בת 4 אותיות : fuck ממתק : שוקולד (טובלרון מריר) סרט מצויר : טום אנד ג'רי קורנפלקס : לא ממש מסטיק : אורביט ללא סוכר בטעם מנטה צבע : סגול ואדום יום בשבוע : חמישי כי ביום שישי לא עובדים ושבת כי בימים האלו אני יכולה להיות עם החבר שלי בלי שעוד אנשים ידחפו לנו לחיים. היום הכי לא מועדף : ראשון כמובן. ג'לי : לא תכשיט : טבעות ושרשת מכסף אוזהב לבן. חורף\קיץ : אביב וסתיו. חבל שהם כ"כ קצרים בארץ בחדר : כילה מעל המיטה. (למי שלא יודע זה כמו וילון כזה שתולים מעל המיטה) האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך : הלך ללימודים לפני כמה שעות ראה אותך בוכה : הלך ללימודים לפני כמה שעות הלכת איתו לסרט : הלך ללימודים לפני כמה שעות צעק עליך : הלך ללימודים לפני כמה שעות שלח לך אימייל : לקוח האם אי פעם; אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? :כן הופעת בציבור בפיג'מה? :בערך, יצאתי עם הטרנינג בכית בסרט? : מלא פעמים היית על במה? :כמה פעמים חשבת שאת\ה הולך למות? :כן נכשלת במקצוע? :כן הורידו אותך כיתה? :לא הקפיצו אותך כיתה? :לא רצית להיות המין השני? : כן דברים אהובים ; שיר אהוב : she של אלויס קסטלו אוכל אהוב :פשטידה פיצה גלידה ודובדבנים תוכנית אהובה :לא ממש ספורט אהוב :תחרויות שתיה תחביב :תחרויות שתיה, מענה על סקרים ארוכים בפורומים זמר/זמרת/להקה אהובים :כנסיית השכל עיתון אהוב : מגאזין המדע גלילאו וסטטוס וסתם; מה השעה עכשיו? : בזבזתי 10 דקות מחיי על סקר תפוח או בננה? :בננה כחול או אדום? :סרט כחול עם אור אדום בחדר סתיו או אביב? :שניהם, צריך לגוון בחיים מסנג'ר או אייסיקיו? :אי סי - אין כמו פרח ירוק מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? : ללחוץ על שלח ולחפש על מה לבזבז זמן במקום לעשות שיעורים איזה ארוחה אחרונה אכלת? : מרק ירקות לפני חצי שעה תיכון או אוניברסיטה? :אוניברסיטה אתה משועמם/ת? :כרגע כן רעש אחרון ששמעת? :שכנים שלי עושים שיפוץ, קודחים בקירות ריח האחרון שהרחת? :פרחים בחדר, ריח של נר באמבטיה

Zot ani 1

New member
אווווווווווווווווווף../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

עד שכתבתי את הכככל והיתי בשורה האחרונה נתקע לי המחשב והכל נמחק!!!!!!! זהו אני ברוגז

bariska

New member
מת על סקרים../images/Emo13.gif

שם : בוריס פירסינג : אין קעקועים : אין...אבל בקרוב יהיה
גובה : 1.79 מידת נעליים :42 צבע שיער : חום בהיר אחים/אחיות : אח.. בן/בת כמה את/ה נראים : 16 משקפיים? : אין גשר? : אין עבר פלילי :חח אין שפות : רוסית עברית אנגלית הדברים האחרונים שעשית; ספר שקראת :מי הזיז את הגבינה שלי סרט מושכר שראית : לא ראיתי סרט בקולנוע : לא זוכר שיר ששמעת : תני לי אהבה של מסיקה השיר שנתקע לך בראש : לא נתקע הדיסק שקנית : לא קונה...צורב הדיסק ששמעת : סליפנוט האיש שהתקשרת אליו : אמא האיש שהתקשר אליך : ידידה שלי תוכנית טלוויזיה שראית : חדשות ספורט איש שחשבת עליו : לא חשבתי האם; את/ה דלוקה על מישהו : לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : בערך את/ה רוצה עוד פירסינג : לא את/ה אוהבת רכבות הרים :יאפ.. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] :לא היתי בעד\נגד...; מערכת יחסים ממרחקים : בעד להרוג אנשים : תלוי איזה עישון אצל בני עשרה : נגד..אבל שיעשו מה בראש שלהם נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :אין לי בעיה איתם האם את\ה; אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : לא אי פעם שיקרת : מממממ נראה לי שכן..לא בטוח אי פעם נעצרת : לא.. כמה פעמים; היית מאוהבת : הרבה נשבר לך הלב : לא נשבר שברת לבבות : לא יודע השם שלך הופיע בעיתון : יאפ במדור ספורט...אחרי אליפות ישראל התחרטת על דברים שעשית :כן...די הרבה דברים מועדפים; מילה בת 4 אותיות : אהבה?? ממתק : פסק זמן סרט מצויר : ארתור קורנפלקס : שוגי מסטיק : בזוקה צבע : סגול יום בשבוע : שישבת היום הכי לא מועדף : מממממ אין יום כזה ג'לי : הא? תכשיט : שרשרת מגן דוד חורף\קיץ : סתיו בחדר : מה איתו? האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך : אנוכי ראה אותך בוכה : לא ראו.. הלכת איתו לסרט : וואלה לא זוכר צעק עליך : מממממממממממ אחי שלח לך אימייל : אלכסססס
ידידה שלי האם אי פעם; אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? :לא הופעת בציבור בפיג'מה? :לא בכית בסרט? : כן היית על במה? :כן חשבת שאת\ה הולך למות? :לא נכשלת במקצוע? :מאות פעמים הורידו אותך כיתה? :לא הקפיצו אותך כיתה? :לא רצית להיות המין השני? :ממש לא דברים אהובים ; שיר אהוב :אין אוכל אהוב :פיצה תוכנית אהובה :אין ספורט אהוב :ג'ודו..האבקות...כדורסל... תחביב :כדורסל זמר/זמרת/להקה אהובים :סליפנוט עיתון אהוב :מממ גלובוס סתאםםםםםםםםם אין כזה וסתם; מה השעה עכשיו? :23:30 תפוח או בננה? :תפוח כחול או אדום? :כחול סתיו או אביב? :סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? :אייסי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? :כלום איזה ארוחה אחרונה אכלת? : ערב תיכון או אוניברסיטה? :גן חובה אתה משועמם/ת? :מאודדדדד רעש אחרון ששמעת? :לא שמעתי ריח האחרון שהרחת? :האף שלי סתום

פעם שנייה שאני ממלא שאלון כזה

שם: רומן פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.63 מידת נעליים: 42 צבע שיער: חום אחים\אחיות: אח ואחות קטנים בן כמה נראים: בן 16 (הרי זהו גילי האמיתי) משקפיים: רק שמש גשר: לונדון כבר מזמן התמוטט עבר פלילי: איי הזמנים הטובים....הצתות שפות: עברית רוסית אנגלית...לא ערבית! ("אין ערבית בבית ספרינו" ציטוט של המנהל) הדברים האחרונים שעשיתי: ראיתי מופע טלפתיה גרוע ספר שקראתי: עבר יותר מדי זמן... סרט מושכר שראיתי: The house of sand and fog סרט בקולנוע: איזה קולנוע, של מצפה רמון? שיר ששמעת: "אני בדיכאון" (זה הדבר הכי מצחיק שקיים!!!) השיר שנתקע לך בראש: "אני בדיכאון" הדיסק שקנית: Pink Floyd - Dark Side Of the Moon הדיסק ששמעת: Vertigo האיש שהתקשרת אליו: אימא האיש שהתקשר אלייך: אורגד...עזבו חבר טוב תוכנית טלויזיה שראית: יהודה ברקן איש שחשבת עליו: מישהי שאני דלוק עליה האם אתה דלוק על מישהי: כן האם אתה רוצה לגור במקום אחר: כן אתה מאמין באהבה וירטואלית: תלוי...אם היא רק וירטואלית אז לא! אתה רוצה עוד פירסינג: אין לי פירסינג מה לא ברור!?! אתה אוהב רכבות הרים: כן לא הייתי בחו"ל! נגד מערכות יחסים מרחוק להרוג אנשים: לא עישון אצל בני נוער: תעשו מה בראש שלכם! נסיעה במכונית אחרי ששתית: מממ כן אבל אף פעם לא נהגתי...זה די קשה לנהוג כששותים והרשיון עדיין אצל משרד הרישוי מערכות יחסים של הומוביסלסב לא בכיתי על בת...כן בכיתי על בן? לא! שיקרתי...כן נעצרתי: בערך הייתי: מאוהב 2 וחצי נשבר לי הלב 1 שברת לבבות: 1 השם שלי לא הופיע מעולם בעיתון התחרטתי על דברים שעשיתי: לא דברים מועדפים: מילה בת4 אותיות: סבבה ממתק: טופי סרט מצוייר: לוני טונס למיניהם קורנפלקס: מר. שוקו ז"ל מסטיק: רק בזוקה צבע: כתום שולט! יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: חמישי ג'לי:מממ אני אחשוב על זה ואחזיר לכם תשובה תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: בקיץ חורף ובחורף קיץ בחדר: האיש האחרון שישן במיטה שלך: מממ סודי ביותר ראה אותך בוכה: אין לי מושג הלכת איתו לסרט: לא זוכר צעק עלייך: לא זוכר שלח לך אימייל: אחד החברים שלי האם אי פעם: אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה: לא בכיץ בסרט: לא היית על במה: בטח! חשבת שאתה הולך למות: לצערי כן נכשלת במקצוע: רוצים רשימה? הורידו אותך כיתה: לא אבל רצו להשאיר אותי בגן חובה הקפיצו כיתה: לא רצית להיות בת המין השני: כן דברים אהובים: שיר אהוב: Pink Floyd - Wish You Were Here אוכל אהוב: טייגל (אוכל יהודי\אשכנזי) תוכנית אהובה: תוכניות הקומדיה והסטנדאפ למיניהן ספורט אהוב: הוקי תחביב: מוזיקה להקות אהובות: Pink Floyd Vertigo Linkin Park עיתון אהוב: מעריב השעה עכשיו היא: 23:50 תפוח כחול אביב ICQ אני הולך לראות קצת טלוויזיה נדמה לי שלישון שניצל בפיתה תיכון ואוניברסיטה איך לא!? אני גר במצפה רמון! רעש אחרון ששמעתי: F16i עבר מעל ביתי בקט לפני מס' רגעים ריח אחרון שהרחתי: נפט לילה טוב פורום!

v o d k a

New member
ממש באיחור.. אבל עניתי בכ"ז

שם: ליזה פירסינג: - קעקוע: בקרוב גובה: 180 מידת נעליים: 41 צבע שיער: בלונדיני אחים\אחיות: אחות בת 27 או 28... בת כמה אני נראית: הכי מצחיק ששמעתי היה 22. אם לא יורדים לפרטים אז 19, אם כן אז הגיל שלי.. 17 משקפיים: לא גשר: - עבר פלילי: - שפות: THE USUAL דברים אחרונים שעשית: ספר שקראת: "האמן ומרגריטה" מיכאיל בולגקוב סרט מושכר שראית: לא רק בלונדינית 2 (מעפן!) סרט בקולנוע: אוי זה היה מזמן... לא זוכרת... שיר ששמעת: מה לא שמעתי... השיר שנתקע לך בראש: I'VE SEEN YOU AROUND...AMMMM... I FIND YOU VERY ATTRACTIVE... AMMMM.... WOULD YOU GO TO BED WITH ME?.... MMM הדיסק שקנית: קבילתי במתנה דיסק של אביב גפן
הדיסק ששמעת: BEATLES האיש שהתקשרת אליו: ידיד שלי האיש שהתקשר אלייך: איזה אחד שמוק... תוכנית טלוויזיה שראית: ראיתי סרט "לילות בוגי"... נחשב? איש שחשבת עליו: זה משתנה האים את דלוקה על מישהו?: לא את רוצה לגור במקום אחר?: כן. מאוד! את מאמינה באהבה וירטואלית?: לא באהבה, אבל בקשר כן אתה רוצה עוד פירסינג?: לא רוצה בכלל את אוהבת רכבות הרים?: מאוד! אבל מעדיפה באנג'י הייתם בחו"ל?: כן. בניו יורק, בלאס וגאס, בוושינגטון, בניו סיטי (עיירה) בעד\נגד מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: תלוי מי עישון אצל בני עשרה: אני נגד גם לא אצל בני עשרה נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\ לסביות\ ביי: בעד האים את: אי פעם בכית על בת: בטח אי פעם בכית על בן: בטח אי פעם שיקרת: בטח אי פעם נעצרת: בטח, אבל בעקיפין כמה פעמים: היית מאוהבת: אף פעם לא באמת התאהבתי במישהו... למרות שחשבתי שכן. נשבר לך הלב: אף אחד לא שווה את זה שבררת לבבות: כן. אחד בטוח. ויש עוד שלושה שנראה לי שכן... השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת התחרטת על דברים שעשית: חרטה היא לא מידה טובה... דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: שינה, אמון, צחוק ממתק: גלידה בן&ג'ריס סרט מצוייר: דרדסים... חחחחחחח קורנפלקס: כל יום כל היום CRUNCH מסטיק: לא טוב למיצים בקיבה, אבל אוהבת בכ"ז... אורביט צבע: אדום יום בשבוע: שישי (מעניין למה) היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: מה???? תכשיט: עגילים חורף\קיץ: חורף ביג טיים בחדר: מה???? האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך: חברה שלי ראה אותך בוכה: אין לי שמץ הלכת איתו לסרט: לא זוכרת צעק עלייך: חחחח אימא שלי... שלח לך אימייל: אחותי האים אי פעם: אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת לזה: בטח הופעת בציבור בפיג'מה?: רק בציבור חבריי... בכית בסרט?: נדיר, אבל קרה. היית על במה?: כן חשבת שאת הולכת למות?: לא זוכרת... כנראה שאם כן, זה לא היה משמעותי נכשלת במקצוע?: בטח! בכיתה ג' קיבלתי 32 בתנ"ך... באמת. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?: גם לא... המניאקים.. רצית להיות המין השני?: אולי לכמה ימים... דברים אהובים: שיר אהוב: SUPERGIRL אוכל אהוב: גלידה בן&ג'ריס תוכנית אהובה: אהההמ... ספורט אהוב: אוהבת לראות כדורסל, אוהבת לשחק כדור עף תחביב: אין כאן מספיק מקום זמר\זמרת\להקה אהובים: אין משהו ספציפי אהוב.. אוהבת הרבה עיתון אהוב: חחחחחחחח וסתם: מה השעה עכשיו: 1:07 בלילה תפוח או בננה?: בננה! כחול או אדום?: אדום! סתיו או אביב?: לא יודעת... נראה לי שאביב... כי אז היומולדת שלי מסנג'ר או אייסיקיו?: מסנג'ר מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה?: לצאת איזה ארוחה אחרונה אכלת?: קונפלקס תיכון או אוניברסיטה?: אוניברסיטה את משועממת?: לא רעש אחרון ששמעת?: או-או של האייסיקיו ריח אחרון שהרחת?: של סלט

למעלה