לקורין, במיוחד להורמונים שלך תמונות באתר למטה מהמרוץ ברמת הגולן. מה את אומרת על מס` 5??????
6 66 New member 3/6/01 #1 לקורין, במיוחד להורמונים שלך תמונות באתר למטה מהמרוץ ברמת הגולן. מה את אומרת על מס` 5??????
6 66 New member 3/6/01 #3 בקשר להורמונים אני יכול רק לנחש וראי איזה פלא זה מתחרז עם חמש ואיזה כיף כשבגוף יש הורמון הרבה של קורין וגם קצת של ירון אז לגבי כל זאת אל לך להלין שבוע מצוין מאחל ירון לקורין
בקשר להורמונים אני יכול רק לנחש וראי איזה פלא זה מתחרז עם חמש ואיזה כיף כשבגוף יש הורמון הרבה של קורין וגם קצת של ירון אז לגבי כל זאת אל לך להלין שבוע מצוין מאחל ירון לקורין
K korin New member 3/6/01 #4 רואה אני שהשפעתי רבה עלייך התחלת לשורר לנו....... שבוע טוב גם לבחור שסוף סוף גילה לנו את שמו גם זו התחלה
רואה אני שהשפעתי רבה עלייך התחלת לשורר לנו....... שבוע טוב גם לבחור שסוף סוף גילה לנו את שמו גם זו התחלה
6 66 New member 4/6/01 #5 שמי היה ידוע כבר מימים ימימה אבל בתוך הנפש עמוק פנימה אין יום אבוד ואין יום רע אני מתגעגע קורין מה פה קרה
שמי היה ידוע כבר מימים ימימה אבל בתוך הנפש עמוק פנימה אין יום אבוד ואין יום רע אני מתגעגע קורין מה פה קרה