לקום עם דפש מוד

steelwater

New member
לקום עם דפש מוד../images/Emo99.gif

אז שלשום עשיתי משמרת לילה ואחרי זה לא הלכתי לשון, הלכתי לשון רק אחרי 23:00. אז הייתי ערה משהו כמו 34 שעות. אז הייתי מאד עייפה! אז ישנתי מאחרי 23:00 עד אחרי 15:00 כלומר בערך 16 שעות, חחח. ולמה אני מספרת לכם את זה? כדי שתבינו למה קמתי עם דפש! מישהי התקשרה אלי ואחרי שדיברנו הגברתי את הרדיו והיה את "My own personal Jesus" וממש התלהבתי כי לא יצא לי כל-כך לשמוע את זה ברדיו! לפחות מאז שאני אוהבת אותם. אז שמתי את הרדיו על ממש חזק וממש נהנתי להקשיב לשיר. ואז היה את "Precious" וממש שמחתי! ואז הסנתי שזה הדו קרב של גלגלצ כי היה קצת לפני 16:00... העניין הוא שאחרי זה הוא אמר שדפש מוד זכו בדוקרב אבל הם לא אמרו מול מיט! מישהו יודע?

magshimot

New member
אחלה התעוררות

רק תיקון קטן בעדינות... לא משנה לי, מה ששלי - שלך. אבל זה: your own - personal - jesus לא היית רוצה אחד?... שיהיה אחלה יום
כדאי לך לקום איתם תמיד...

הגר26

New member
הם היו מול פינק פלויד

והם ניצחו 51% מול 49%. שמו את just can't get enough, personal jesus ו-precious. אחד לכל עשור, פחות או יותר...

זהר25

New member
פששששש גלגלץ.....

שמו משהו אחר חוץ מ enjoy the sielence מבחינתם לדפש מוד יש רק 3 שירים .אבל היה נחמד....אוהבת את החתימה שלך

aviGODFATHER

New member
Personal Jesus יצא ב-89 ../images/Emo3.gif

Violator יצא ב-90' אבל הסינגל של Personal Jusus יצא ב89

הגר26

New member
אני יודעת מותק

בגלל זה אמרתי "אחד לכל עשור, פחות או יותר..."!

Rinor

New member
oh man....

I wouldn't have voted there. 2 of my favorite bands are Pink Floyd and Depeche Mode...so no contest for me...I have no idea who I like better, they are both 2 of my favorites...but I would have thought Pink would win...guess it was a close battle...and good for it.

ו א נ ס ה

New member
רק 51%?! חוצפה...

חבל שלא ידעתי על הדו קרב הייתי מצביעה כדי להעלות את האחוזים. 51% זה אמנם ניצחון אבל עדיין ביזיון!

Rinor

New member
no way....they were vs. Pink

You don't expect Depeche to win Pink Floyd by a lot...after all, it is Pink Floyd!

הגר26

New member
הם לא היו שמים לעולם את דפש

מול פינק. הם תמיד מנסים לאזן כוחות בין הלהקות. חוץ מזה ששמעתי את זה...

זהר25

New member
תיראי נגד מי הם היתמודדו.....

חתיכת כבוד ,זה היה ביזיון אם זה היה מול איזה להקת בנים מטופשת ,אבל מול הפינק פלויד זה כבוד.

למעלה