לקום ולעזוב...........

בסופו של דבר...

הרי תעשי מה שיתאים לך... לא חושבת שתגובות פה יכולות לשנות החלטות...בטח לא תחושה. אני יודעת רק ש... אני לא הייתי מעיזה לעשות שום צעד לפני שהיה לי משו אחר ביד. ולא בגלל שאני לא אמיצה... זה בגלל שיש עליי עיניים ב-360 מעלות...לקורה שמה בחוץ.
עם כל שתחליטי.

לביאה11

New member
וואוו סופי.... לא קל, לא קל ../images/Emo10.gif

גם לא היה קל לקרוא. אני כל כך מבינה אותך, אבל אני גם חושבת ... כל הכבוד
שינויים... אל תחששי משינויים זה היה אחד השיעורים של החיים. יש כל כך הרבה אהבה במה שאת כותבת, ויש בך המון. שש שנים זה המון זמן, חלק מהחיים. אבל, יש עוד המון המון חלקים. אני לא מרובת מילים על הבוקר, כי הרגע התעוררתי ואני עם הקפה ביד השניה ואותך קראתי בשקיקה. אני מפרגנת לכל החלטה שתקחי, מי יודע טוב ממך!? ורק דבר אחד לפני שאני נכנסת למקלחת ומתחילה את יומי.. והעיקר והעיקר... לא לפחד לא לפחד כלל.... בהצלחה סופינקה בכל החלטה אשר תעשי

א ש לי

New member
אז עבדתי במקום מדהים ורציתי שינוי

לפעמים צריך להעיז לקום ולעזוב בכדי להגיע למקום טוב יותר אני לא פחדנית והעזתי,עשרה חודשים אחרי אבטלה, רק עכשיו מצאתי משהו לא נעים לשבת בבית (טוב נו בהתחלה זה טריפ) אחר כך השיעמום בהמשך הרייקנות ואלוהים גדול מתי תמצאי משהו אחר אם בכלל, לפעמים יש צורך גם להתפשר, ואז במרחק שלך מן העבודה הקודמת, את לא מבינה איך עזבת, שניזכרים רק בטוב ומתגעגעים לאנשים שם לסוג העבודה לביטחון שהיה ועוד. סתם כתבתי מניסיוני, לא יכולה לתת עיצה. בהצלחה בכל בחירה

אני נגד עצות של לקום ולעזוב ../images/Emo70.gif

לא מחכים לה מיליון דולר בבנק שהיא יכולה לשבת בבית ולחפש משרה אחרת,ואין מי שיתמוך בה כלכלית כמו בעל לדוגמא. יש לה הרבה אחריות על הכתפיים ואין באפשרותה לקום בוקר אחד ולומר אני מתפטרת .

במקרה הזה

הייתי בוחרת בתיסמונת הקוף, לא עוזבים ענף אחד עד שאין שני ביד האחרת.רק ככה לא נופלים. ואני "שזכיתי"להיות בצד השני יכולה להעיד,אכן ובאמת באמת עבודת קודש היא.

א ש לי

New member
מי הציע לה לקום ולעזוב?

אילנצ'וק קרא אותי שוב ואשמח לתגובה אחרת נוספת ממך.

סופינקה, זושינקה...מה זה מבינה אותך

בכל מקרה לא הייתי עוזבת מקום אחד לפני שיש לי מקום אחר. פרנסה זה משהו שאסור אסור לוותר עליו. מעבר לזה עברתי כל פן ופן במה ששטחת כאן, ומבינה אותך כל כך. לא יכולה מפאת קוצר הזמן לכתוב כאן על הכל... רק חוזרת על השורה התחתונה. כל התחושות והלבטים הללו יראו לך מה זה מותרות, אם לא תהיה לך הכנסה קבועה ובטחון כלכלי (גם אם מצומצם). בהצלחה סופי

סופ ../images/Emo141.gif

תזכירי לי, מה זה היה שכתבת על לפעול מתוך שיקול דעת וקור רוח
הנה לך הזדמנות נפלאה לעבוד על זה.

אתה

צריך ללמד אותי על שיקול דעת וקור רוח אתה הוא האיש שיש לו זיקה הכי קרובה לענין, לא???? בינתיים עובדת על הקור רוח מול האב, הבן ורוח הקודש
אם אצליח מולם, כל השאר יראה זניח

יופי, אז הגעתי לעבודה ואני "פה"

אבל לא מוצאת את עצמי. יושבת עם הצוות, מדברים עבודה, וזה כאילו ממני והלאה, כאילו לא שייך לי. וזה עצוב לי, כי אני בתוך כל הכרוניות הזאת, בימים טובים יותר, הייתי נשמעת, הייתי מצטרפת לחשיבה, מנסה גם למצוא את הדרך הטובה ביותר עבור המטופל, יחד עם כולם והיום מה? זומביט, מסתכלת על השעון מתי נגמר היום. לא עצוב??? המקום הזה הוא בדמי, לכל מטופל פה יש חלק בתוכי, נטמע במודעות שלי, חיה אותו גם כשהולך הביתה. את כל זה כבר לא יהיה לא נראה לי שיהיה שינוי לטובה פה,הכל השתנה, לגמרי השתנה. קוראת כל אחד ואחד מכם, קוראת בעיון, אז נכון שבסוף זו תהיה החלטה שלי, אבל לשמוע דעות נוספות זה תמיד טוב, כי אולי "דברים שרואים מכאן לא רואים משם" ???? לא יודעת, באמת שלא יודעת מבולבלת, קצת עצובה, בעיקר מבולבלת

א ש לי

New member
סופי בונבונית מתוקית:)

זה רק ירידת מתח כמו בסיפרי החשמל יגיעו ימים טובים יותר נישכי שפתיים, זה יעבור... וזה גם יחזור בירידת מתח הבאה וכך החיים מסתובבים להם עבודה זוגיות מצבי רוח פעם אנחנו למעלה ופעם למטה. נו מה אני צריכה לספר לך?

r o n35a

New member
דברים שרואים מכאן לא רואים משם

קראתי, ומבין את עול הפרנסה. לפני קבלת החלטה יש לתת את הדעת: האם הרצון לעזוב נובע מסיבה כלכלית נטו??? אם התשובה היא-כן היית מציע לך לשקול שוב החלטה זו. אם עבודתך מעניקה לך סיפוק והרגשה טובה אל תמהרי להפטר ממנה. האלטרנטיבות בשוק היום לא טובות. גם אם תמצאי עבודה ששכר נאה בצידה ,אבל היא לא נעשית מהלב ולא מתוך אהבה, אין לי ספק שלא תמצאי את מקומך שם. כבוד והערכה של מקום עבודה ערכם רב מאוד. הצעה שלי שמרי על מקום עבודתך ובמקביל נסי למצוא מקורות הכנסה נוספים לתקופה קשה זו. אני הייתי פועל כך ,אולם לדעתי את ההחלטה קיבלת כבר . בכל מקרה שיהיה בהצלחה

החתולית

New member
את תמיד יכולה לבשל דיסה

אחרת :) כבר כתבו לך את העיקר, סופיה - לאור המצב החשוך, כדאי למצוא עבודה חדשה, ורק אז לעזוב את מקום העבודה הנוכחי. הרי מצבך הכספי אינו מזהיר ואין לך חסכון ששוכב לו שם וממתין לימים קשים (שיגיעו אם תשארי ללא עבודה). אני מצטרפת לשושן שחושב שזה רגע נפלא לתרגל פעולה מהראש ולא מהבטן. רוצה רשימה של אתרים של חיפוש עבודה ?

למעלה