לקום ב-6 בבוקר...

קצפת

New member
לקום ב-6 בבוקר...

לקום ב-6 בבוקר, להתקלח במים קרים, לצאת מהבית ב-6:30 לקפוא מקור בתחנה, לחכות לאוטובוס האידיוט שדווקא הבוקר החליט להתעכב(בי``ס קיבוצי...), לעלות עליו, לא להספיק לעצום עיניים ולגלות שהגעתי לבי``ס, לעשות מבחן נורא בביולוגיה, ללמוד וללמוד וללמוד עד 2 בצהריים, לנסוע הביתה, לאכול שניצל עם פירה, לפול על המיטה לישון שעתיים(או לפחות עד שאחותי מעירה אותי בצרחות, שתמות) להתקלח ולנסות לעכל שחוזרים לשיגרה. א נ י ר ו צ ה ח ו פ ש!!! מיואשת ומחכה לפורים, קצפת.

קורט!

עומר?זה אתה?... גולשים על הבוקר??...בים?..לא סתם אני צוחקת מה קורה?. מיכלי.

אני לא הלכתי לבית הספר

חסכתי מעצמי את אותם הייסורים של לקום בשש בבוקר (גם אני בבית ספר קיבוצי! האח, הידד!) ונשארתי לישון עד 2. ולמה זה? כל הילדים הודיעו שהם לא באים יום אחריי ערב השנה החדשה..מעניין אותי לדעת מי באמת הגיע ומי לא.. ושמעתי שהחליטו לתת עונש למי שלא בא.. ``אבל לא הרגשתי טוב!!`` :) עד העונג הבא, נעמה.

בלה בלה

New member
הבוקר שאחרי..

כן, גם לי יש הורים קצת מופרעים ולכן המערכת סטריאו שלי התחילה לפעול בשמונה בבוקר (בב``ס שלי (גם כן קיבוצי..) ויתרו לנו על שעתיים ראשונות). ולכן לא היתה לי בררה אלא לקום ולגלות שאני לא יכולה לדרוך על רגל ימין (בעיות בקרסול- לא שזה מפליא אחרי צעידה של קילומטרים בסנדלים 8 ס``מ עקב) תוך חצי שעה כבר ישנתי באוטובוס (לא לפני שהספקתי להכין קפה עם כמות קפאין כפולה) והופ! לב``ס כדי לגלות ש- 20 ילדים מהכיתה שלי לא הגיעו (מה שמשאיר 6 שכן הגיעו..) ולהעביר את היום בשינה על הדשא (או כל מקום אחר..) וצפייה בסרטים ישראליים ישנים. יום נחמד דווקא.. עכשיו רק צריך להתרגל לכתוב 2001 ולא 2000, כי בינינו אין איזה הבדל גדול (הרי חילופי השנה האלו סתם נועדו לתת סיבה לשמוח, לרקוד ולהשתכר..), הכל ישאר כרגיל (ציפורים יצייצו, כלבים ינבחו ואנשים יריבו על שטויות..) בלה בלה (-: (אופטימית מתמיד)

למעלה