לקום בבוקר עם....

לקום בבוקר עם....

בוקר אני בחופש מחלה .... קמה לי מתיישבת לי מול הקופסה הקטנה שיש לי בחדר מעט בוהה , מעט קוראת , מעט מגיבה ... חושבת ששנה שלמה לא היה לי זמן לנשום עובדת מהבוקר עד הערב מגיעה וממשיכה חלק שני בבית עם כוחות, בלי כוחות ,אבל עושה... ועכשיו שאני בבית יש כל כך הרבה מה לעשות , אפילו רשימה הכנתי לי ומה אני עושה ? .... בוהה איך קמים מהכסא...איך עושים שאין אנרגיה לעשות... השבוע עומד להסתיים וכן גם חופש המחלה שלי ואיך חוזרים למקום הנורא הזה ... הבית נשאר כפי שהוא... הסידורים לא נעשים... השעות עוברות ... חושבת שאולי זה קשור לרבנות של אתמול ...אולי... מה שבטוח זה שאני עייפה סתם עוד יום מלנכולי

פיקסון

New member
החלמה מהירה

פשוט קמים מהכיסא ומתחילים לעשות סק"ס בברכת שנה טובה שנת אושר ובריאות ושנת שלום ללא מריבות

באלגן לא בורח

ולצערנו גם לא הכלים האבק הכביסה ועוד ועוד לא נורא קחי זמן לנוח,תני לנפש שקט. בסוף תעשי. תרגישי טוב חמודה

../images/Emo24.gif פשוט מאוד, לא עושים../images/Emo3.gif

את הרשימה מניחים בצד.. נהנים מהמנוחה .. מעט קוראים, מעט מגיבים, והרבה הרבה עושים רק דברים שכל כך רוצים.. לא חושבים על השבוע שעומד להסתיים וגם לא על המקום הנורא ההוא. חושבים רק חיובי ובעיקר לא מפסיקים לחייך

יקירתי, אחרי שאתמול היית ברבנות,

נראה לי טבעי ביותר לתת לגוף ולמוח קצת מנוחה (מה קצת הרבה). אחרי תקופה ארוכה של לחץ נפשי את זקוקה למנוחה... ואם את לא לוקחת אותה ביוזמתך הגוף יעשה את זה עבורך. אז? עזבי הכל ופשוט תנוחי ותתנקי. הכל יכול להמתין.

להמשך היום התקבל גם מיכתב פיטורין

אז אספתי את שארית כוחותיי ויצאתי לדואר לקבל דבר דואר רשום ואיזו הפתעה מיכתב פיטורין עקב צימצומים נחמד כך להמשיך את היום לא? הם שלחו את המכתב כשאני בחופשת מחלה וכמה ימים לפני שתהיה לי שנה הכל בכדי שלא אקבל פיצויים מחזיקה אצבעות חזק חזק שמחר התשובה במקום החדש תהיה חיובית ואוכל להרגע ... אבל יהיה טוב

מישהו אמר שהבעיות באות אחת אחת ???

אך כניראה ברצף.... טוב נו מקסימום אלך לעבוד איפה ש LANY4 עובד ...עם מיני חחחחחחח תודה שאתם כאן בשבילי כולם מחזקים אותי מאוד . סחלב

למעלה