לקויי שמיעה

sivlz

New member
לקויי שמיעה

הי...אני לקוית שמיעה..אשמח להכיר חבר'ה מהפורום...אתם יודעים שפת הסימנים ? לומדים/מתכננים ללמוד אותה ? איפה אתם עובדים/עבדתם ואיך היה בעבודה/ות ?אתם לומדים/למדתם באוניברסיטאות/מכללות ? איך היה לכם בלימודים האקדמיים ? איך התקבלתם לאוניברסיטאות/מכללות ? תודה

sivlz

New member
הקפצה...

אשמח מאוד לתשובותיכם על השאלות שבהודעתי המקורית... תודה

moran f

New member
מה יש להקפיץ? היית בראש העמוד

וקשה לי להגיד שאני לא מבינה אנשים שלא בא להם להעלות קורות חיים לפורום בפקודה (גם אם מנוסחת יפה). אם את מעוניינת להכיר אנשים, נסי לפתח דיון. רשימת שאלות זו לא הזמנה לדיון - נסי להתחיל בדיון בעצמך (למשל ספרי על עצמך את כל מה שאת מבקשת מאחרים).

sivlz

New member
תגובה

מה לספר על עצמי ? את לקוית שמיעה ? איך מסתדרת עם ליקוי השמיעה(בבודה,לימודים וכו' )? יודעת שפת סימנים ? תודה לך

moran f

New member
שאלת המון שאלות, נכון?

בדרך כלל כשלא שואלים שאלה ממוקדת אלא "שאלות לדיון" מנומס גם לענות עליהן בעצמך כדי לפתוח את הדיון ולא רק לזרוק שאלות. סימן השאלה הוא אכן סימן חביב ושימושי, אבל לפעמים רצוי לא להשתמש רק בו לאורך הודעה שלמה.

sivlz

New member
תגובה

אשמח מאוד לתשובותיך ולתשובות על השאלות שבהודעתי הקודמת... ומה את רוצה שאספר על עצמי ? תודה

moran f

New member
כבר אמרתי לך

אני לא רוצה שתספרי על עצמך כלום. אני כן חושבת שהיה מנומס אם היית עונה בעצמך על כל מה ששאלת אנשים אחרים.

sivlz

New member
תגובה

אני רוצה ליצור קשר ולדבר עם עוד לקויי שמיעה בפורום...לכן אשמח מאוד לתשובותיכם על השאלות שרשמתי בהודעתי המקורית... תודה

הצלחה גדולה מעבדה שיקוי דממה..

שמחים לארח אותך ניסוי הצלחה ניסוי מעבדה דממה ד"ר פרופסור נביא חרש מרצה שפת סמנים במדינות שומעים הרצאות מעבדות לומדים שפת ידיים מתכננים ללמוד לשפד שמיעה עובדים 13 ידיים לבנים בונים בית מקדש דממה מחודשת מקדישים כותל דממה לומדים באולפן ישיבה עולים חדשים ציונות חרשים אוניברסיטה מכללה הצלחה גדולה ביום שני הזה 2 ביולי ב6 וחצי טקס הצלחה אקדמיים חרשים הצלחה שיקוי טיפת שקט עובדה הצלחנו אותך להתקבל עולה חדשה ממדינה כיבוש שומעים מבצע דרך דממה עקיבה ממדינות שומעים דרך בולשת ליקוים שמיעה פרמידה חירייה שומעים חרשת סודנית חרשת רוסית חרשת גאנה חרש וונצולה חרש סיבלץ חרשים זה חרשים שנולדו כך להאמין כן אונברסיטה "כן" מכללה "כן" דרך שפת סמנים ידיים גוף אונברסיטה דממה עתיד באי דממה קבלת מבחנים אצל יד לבנים 13 ביקוש רב הפלגה לאי דממה להתרשמות לעתיד דור חרשים..לשלוח פרטים להיכרות צוות חרשים יודעים שפת סמנים לומדים מתכננים ללמוד גוף למציאה עבודה עתיד לומדים לומדים לאודשינים להפלגה לאי דממה הרשמה לאקדמיות חרשות חדרניות לקבלת נסיכות דממה באונברסיטה עתידת פוטו

למעלה