לקוח שלא משלם

• פותח הנושא savil
  • פורסם בתאריך

savil

New member
לקוח שלא משלם

יש לי לקוח שזכה במכרז המחיר שהוא נתן היה גהוהה יחסית למוצר יש לו 0 פידבקים זה היה חשוד לי מהתחלה הוא זכה במכרז ולא משלם לי כבר יותר משבוע אני חדש באי ביי מה עליי לעשות עכשיו פניתי לקונה והוא לא מגיב

noam weissman

New member
לדעתי הכי טוב לוותר..

אם הוא אינו עונה הוא גם לא ישלם.. פשוט להגיש בקשה לביטול עסקה בגלל שלקוח לא משלם... אם הוא יסכים יופי... אם לא יסכים וגם לא יגיב עדיין בסדר גמור מבחינתך ולא כל כך מבחינתו. אם יסגרו את התביעה ויתנו לך את עמלת הסיום הוא יקבל סטרייק.. 3 סטרייק והוא חסום לכל החיים מאיביי... בהצלחה

savil

New member
אני חושב האם יש דרך

לפנות לאנשים אחרים שהציעו הצעה במכרז כדי שהם יקנו את המוצר

noam weissman

New member
אחדד את העניין

כן אתה יכול לפנות למי שהציע הצעה יותר נמוכה ולהציע לו הצעה שניה SECOND CHANCE ובמקביל לתבוע את עמלת הסיום בחזרה... שני דברים שונים לגמרי...

טלי5555

New member
לקוח חדש

בד"כ לא מכיר את הנהלים של איביי ולעיתים גם לא מודע לרמות מחירים מקובלות. שלח לו הודעה נוספת דרך איביי ותזכר אותו לגבי הזכייה במכרז. אם יחלוף שבוע נוסף ולא ישלם/יצור קשר, שלח בקשה לביטול העסקה. רק אחרי שהעיסקה תבוטל אתה יכול לשלוח SC (אלא אם כן יש לך יותר מיח' אחת מהמוצר).

savil

New member
שלחתי לו כמה תיזכורות

האם אני יכול להציע לכמה אנשים היזדמנות לקניה שניה

טלי5555

New member
אם יש לך

יחידות נוספות מאותו מוצר, אין בעיה. אם אין לך יותר מאחד, אתה חייב לבטל את העיסקה לפני שאתה מציע. הוא עלול פתאום לשלם ואז תהיה בבעיה.

guygroup

New member
אצלי התאספו השבוע 6 כאלה עם 0 פידבקים

שעדין לא שילמו זה נראה לי הפך להיות מכת מדינה

גם אצלי משהו חריג.

5 קונים ביומיים עם 0 פידבק. 2 שילמו מיד [קנו ביי נאוו]. 3 המכרז יסתיים רק מחר בבוקר. אצלם מה שמדאיג אותי הוא שהם נירשמו ב 3.6.10 גם אם מדובר בפרובוקציה על 2 פריטים ההפסד זניח. אך פריט אחד יכול לעשות נזק של כ 110$. נחייה וניראה. אני כבר באמת שוקל להגביל את הקונים בכמות פידבקים וריטטינג מינימלי,בדקתי אחורה ואחוז הקונים אצלי עם פידבק 1 עד 3 הוא אפסי.עד היום לא עשיתי זאת כי תמיד זכרתי שגם אני ההיתי פעם 0 פידבק והרכישה שלי הראשונה היתה בסכום לא קטן !!!

yosimemn

New member
גם לי בזמן האחרון פתאום יש מלא קונים

שלא משלמים אפילו כאלה שיש להם כוכבים כחולים כבר יש לי איזה 10 תיקים פתוחים על אי תשלום כבר לא נעים לי לפתוח תיקים . נראה שמאז המשט מנסים לדפוק ישראלים באיביי היזהרווווווו

למעלה