לקוחות YES כנסו

STING3ER

New member
לקוחות YES כנסו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אולי נתחיל לשלוח אימיילים \ להתקשר לYES בשביל לבקש שהם יקנו את הסדרה כמו ב HOT? נראה לי שיש פה הרבה לקוחות של YES, כמוני שמקנאים במה שההוטניק'ים מקבלים. לפחות ננסה..., אני מוכן לנסות אבל אני צריך עוד כמה אנשים איתי. מספר טלפון של YES (שיחת חינם) 1-800-20-8000 שליחת אימייל https://secure.yes.co.il/contact/ContacrService.aspx

סלמאק

New member
עם כמה שגם אני מת לראות את הסדרה ב"יס",

אבל אני יודע שאין סיכוי. הוט הביאו את הסדרה כדי להתחרות ביס שהביאה את "גיבורים", "פלישה", "בטלסטאר גלקטיקה" ועוד. אני לא חושב שהם הולכים לרכוש סדרה שכבר משודרת אצל המתחרים שלהם, כי לא משתלם להוציא תקציב על משהו שכבר קיים אצל המתחרה, הם ינסו רק לעלות מעבר כך. אבל יודע מה? יאללה, שיהיה. אין מה להפסיד. תמיד אפשר לרשום משהו בסגנון "אני וכל מי שאני מכיר עומדים על סף מעבר ל"הוט" בגלל הסדרה הזו, תנו לי סיבה טובה להישאר, אני חייב את הסדרה הזו לווריד..."

STING3ER

New member
מי עוד מצתרף../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

ביום ראשון אני יתקשר ל YES , לפחות לנסות, זה לא יזיק

BlackBamba

New member
צודק לא יזיק לנסות....

למה למנויי יס לא מגיע? עזבו הנמקות שבאות ל"הצדיק" את יס, המנויים צריכים לדאוג לאינטרסים שלה ולא של יס.

aשרון

New member
גם אני בעניין ............

אין לי הוט, ודי סבבה לי עם זה בYES יש דברים טובים יותר, אפשר להזכיר להם שהעונות החדשות הן יותר טובות לרכישה מאשר שידורים חוזרים כמו בהוט כי הקהל האדוק של הסדרה יעשה מעבר חד בשביל פרקים חדשים ולא בשביל שידור חוזר. אולי עדיף שמישהו אחד מאיתנו ירכז את כל הפניות כלפי יס ויהייה איש הקשר איתם, אני מציע מועומדות, מה דעתכם? ועוד משהו, ההוטניק'ים נשמע כמו גזע חדש שיש ללמוד עליו , שיחקת אותה גבר , אולי תציע אותו לתסריטאים.

STING3ER

New member
עוד מעט החוזה של HOT עם AXN מסתיים

HOT קנו את הזכויות לשדר את AXN בארץ ועוד מעט החוזה שלהם מסתיים כל מה שצריך זה לנסות ולשכנע את YES לרכוש אותו מ SONY :) http://selectv.net/index.php?showtopic=32076 ו aשרון הוטניקים זה גזע דיי נפוץ, הם דומים לגואולד, גם להם יש נחש כזה בראש והעיניים שלהם נוצצים והם רואים רק VOD והשליט שלהם הוא גיא פינס ומכאן השאלה למה קוראים להם הוטניק'ים זה בגלל שהם יורקים לבה לוהטת

kinspirit

New member
ואז רק מי שי שלו yes יוכל לראות סטארגייט

בכל מקרה יהיה צד אחד שיפסיד

STING3ER

New member
לא הבנת אותי נכון

HOT\תבל חתמו על חוזה בלעדיות על שידור AXN בארץ מ SONY עכשיו כשהחוזה יסתיים, YES גם יוכלו לקנות את הערוץ. אבל לא נראה לי ש YES ירכשו את הערוץ בגלל שהם מפזרים את כל סדרות האקשן בערוץ yes stars 2 זה כמו מה שקרה עם הערוץ אגו בסוף גם YES יכלה לרכוש את הערוץ

למעלה