לקוחות "מועדפים"

לקוחות "מועדפים"

במקום העבודה שלי שבו כל השיחות מתועדות,ניתן לראות שיש לקוחות שלא יכולים להעביר שבוע בלי להתקשר אלינו 3-4 פעמים,האם גם אלכם יש תופעה כזאת,ומה דרך הטיפול בלקוחות אלה?

בוודאי שיש,

זאת תופעה שקיימת לפי דעתי כמעט בכל מוקד אפשרי. במקרים כאלה אין יותר מדי הרבה מה לעשות, אם הלקוח שוב מתקשר אז צריך לענות לו ולנסות לעזור לו.אצלנו למשל יש הרבה לקוחות שמתקשרים כדי לעשות כל מיני ברורים על תיקונים של המוצרים שלהם שנמצאים במעבדה, ואנחנו אומרים שנברר את זה ונחזור אליהם ברגע שנקבל תשובה (כי אנחנו לא מקבלים תשובות מהמעבדה בו במקום, וצריך לברר את זה מולם)אבל הלקוחות לא מבינים את המשפט "ברגע שנקבל תשובה אנחנו נחזור אליך", וכשהם רואים שלא מתקשרים אליהם הם מתקשרים שוב ושוב, אבל מקסימום אפשר לאמר לו שאנחנו יודעים שהוא יצר קשר והמקרה שלו נמצא בטיפול, וברגע שאנחנו נקבל תשובה אנחנו נחזור אליהם, ואין צורך להתקשר רלינו שוב, כי אנחנו ניצור איתם קשר

nbw1

New member
ממש מועדפים..

במקרה של המוקד שלי בכל אופן, מדובר באנשים שהם כ"כ חסרי אונים בשימוש באינטרנט עד שכל פעם שהם רוצים להשתמש באיזה שירות הם יתקשרו וישבו עם המוקד על הקו 2-3 שעות ביום עד שהם יכנסו, ולא מובן לי למה הם בכלל לא מוותרים על הנושא... המקרה השני, הוא אנשים שכל הזמן מתקשרים בנוגע לבעיות קטנוניות, אבל הם לפחות מבינים דבר או שניים..

a e q u i t a s

New member
בטח שיש ולא אחד

המוקד שלנו מקבל אלפי שיחות בחודש, ומשום מה יצא לי יותר מפעם אחת לקבל כמה שיחות בימים שונים מאותם אנשים, מיותר לציין להגיד שזה סיוט רציני
כי הטיפול השגרתי בנוהלים הקיימים שביצעת איתה כנראה ולא עבדו, ולכן הם מופנים ישירות למעקב בכירים - אבל כמובן שיש את ה"שטיפה" הרגילה בצעקות... נו באמת
תכלס, אנשים כאלה אני דיי מרחם, כי בעייתם לא נפתרה ובסך הכל הם מטורטרים... כל עוד שהם לא מטרידנים סדרתיים ברמה של הצקה, אלא באמת במצב של מצוקה שירותית.

דיקלוש99

New member
ברור שיש,

איך שנכנסת השיחה שמים על השתק ואומרים X על הקו, כבר כולם מכירים אותם.. הם פשוט מתקשרים כל יום ואין מה לעשות איתם.. פשוט נותנים להם את השירות וזהו..

למעלה