לקוחות הזויים

לקוחות הזויים

היום התקשר לקוח אני מעלה פרטים מסבירה ללקוח שאני אמצעי תשלום כדי לתת פרטים כספיים הלקוח מתעצבן ואומר לי אין לי זה אצל אישתי תתקשרי אליה החלטתי להיות נחמדה אני מתקשרת לאישתו אין תשובנ חוזרת אליו הוא אומר לי אני אתן עוד מספר בלב אני מתעצבנת על החוצפה מה הוא חושב שאני מזכירה שלו בכול מקרה התקשרתי כמובן שלא היה לה את המספר הנכון אני אומרת טוב אז אני אחזור לבעלך ואמשיך לדבר איתו ומה היא אומרת לי זה בסדר הוא לידי תגידו לי מאיפה החוצפה הזהו של אנשים אחר כך הם מתלוננים שהם מחכים הרבה זמן אחר כך הוא עוד מבקש מנהל האחמשית שמעה את הסיפור אמרה שישר היא מאשרת בדרך כלל הבכירים מאשרים זה לא מגיע בכלל לאחמשים היא במקרה שמעה מחר אני בעבודה אני אראה מה היה

Oיון

New member
מה תגידי אם אני אגלה לך שיש לקוחות

שמפברקים רצון לקנות בשביל לשוחח עם חברים שלו? תתקשרי להוא יש לו תכ"א, בנתים אני מעלה את ההוא בועידה ושני אלה מדברים על הא ודא בלי קשר לחברה...

high k

New member
לנו נתנו השבוע הוראה לא לעשות ועידה

יותר מדי אנשים עלו על הטריק הנחמד הזה לחסוך לעצמם כסף דרך מוקדי שירות לקוחות ותופסים טרמפ לחברים שלהם בשיחות ועידה.

לקוחות הזויים 2

אליי התקשרה בחורה שרצתה לדעת איפה חנות המפעל של אורנג' כאילו בא לך להסביר את עצמך? כוולה נקד"ש למה לקרוא לזה חנות מפעל?

Black Star

New member
../images/Emo6.gif

ואח"כ אותם הזויים מגיעים אלינו. הם הרבה יותר הזויים בלייב... נו, טוב לדעת שאני עובדת בחנות מפעל

bell boy

New member
ואני לקוח את כולכם!!! כנסו

אתה יושב בעמדה מתקשר אליך חיים מחלקת הטכנאים שצריך את המנהל שלו ומבקש ממך לחייג מספר אבל מה קורה בפועל ?? הות ואנחנו שיחת חינם 1-800 הוא מתקשר מבית כלא!!! אתם קולטים ? אסיר מבקש לדבר עם ההורים והמשפוחהשלו עד שיום אחד תפסתי קריזה אמרתי לו ככה: תקשיב אלמושינו או איך שלא קוראים לך חלאס מה אתה לא עושה עבודות בכלא? נקיונות מטבחים וכביסה?? יאללה תלך לעבוד ועזוב ת'י באימא שלך
מה הוא עשה?? צחק וניתק

מותר לי

New member
אממ... אמממ... לא לקוח אבל הזוי קצת

היום הגיע אלי רכב כלשהו. בדקתי תעודות, בדקתי את הנוסעים, את הנהג, נשאר לבדוק את הרכב. מבקשת לפתוח חללים, הנהג פותח את הכל ומשאיר אחד סגור. אני: "תפתח את זה בבקשה" נהג: "לא יכול, זה מקולקל" אני: "אין לא יכול, אתה פותח או לא נכנס" נהג: "זה מקולקל" אני: "אז אתה לא נכנס" נהג: "אבל בשדה תעופה נתנו לי להכנס" אני: "אבל כאן זה לא שדה תעופה" נהג: "הנה, תראי את הקבלות שהייתי בשדה תעופה אתמול!" אני: "אבל זה לא משנה לי מה עשו לך בשדה תעופה! כאן זה לא שדה תעופה, כאן יש נהלים אחרים, ואם אתה לא יכול לפתוח אז אתה לא נכנס!" נהג: "אבל זה התקלקל אתמול!" אני: "זה לא משנה לי מתי זה התקלקל, לך למוסך ותתקן! ועד אז אתה לא יכול להכנס לכאן!" ועוד אחד: אני: "שלום! אתם מחכים למישהו?" נהג: "אנחנו רוצים לחצות את הגבול" אני: "אפשר רק עם מונית" אחרי 5 דקות שהמון מוניות עוברות והתיירים לא נכנסים לשום מונית... אני: "מה קורה?" נהג: "אנחנו מחפשים מונית גדולה" אחרי עוד 5 דקות מונית גדולה ריקה מגיעה ושוב הם לא נכנסים... אני שואלת את נהג המונית: "למה לא לקחת אותם?" ומקבלת תשובה שדיי הפתיעה אותי: "הם לא רוצים לשלם!" אחרי חצי שעה שהם קלטו שאין כזה דבר לנסוע במונית בלי לשלם הם נשברו ועלו כמו גדולים לשתי מוניות קטנות

אלי התקשר לקוחה

מהמגזר הערבי , הציגה את עצמה כמכשפה וקראה לי את העתיד. לפי איך שהוא נשמע ממנה העתיד שלי שחור מאוד

למעלה