לקוחה מרוצה

לקוחה מרוצה

רפרפתי להנאתי בין הפורומים וגיליתי אתכם - פורום נפלא! חייבת לציין שירות מדהים, ממש למדו לתת שירות: חווית שירות מעצימה מהיום: מבזק בינלאומי : אני לקוחה דיי ותיקה שלהם - כמעט 4 שנים . התקשרתי היום לבקש חשבוניות של כמה שנים טובות (לצורכי מס וכל הבלאגנים) על הדרך הנציגה הבאמת נפלאה הציעה מיוזמתה להוזיל ואף לשדרג את חבילת הגלישה שלנו- קיימה שיחת ועידה בין ספק התשתית.. מה אני אגיד לכם? בא לי לכתוב מכתב תודה רק שאין לי מושג איך עושים את זה כל הכבוד !!!

Marble Arch

New member
נפלא לשמוע..

לדעתי תכתבי מכתב תודה! את מתקשרת למוקד, לדעתי כמעט בטוח שהשיחה מתועדת והנציגה שטיפלה בך מופיעה שם; תבקשי את השם שלה ואת הכתובת/מס' פקס של שירות לקוחות וזהו. המכתבים האלה חשובים נורא ומתייחסים אליהם (למרות המחשבה שלפעמים עוברת בראש שאף אחד לא מתייחס למכתבים חיובים).

RReuTT

New member
דווקא אצלנו מתייחסים

לזה הרבה יותר מהמכתבים הפחות טובים. אצלנו, כשאנחנו מקבלים מכתב תודה, המנהלת תולה את זה בחדר עובדים על הלוח מודעות וזה ממש נחמד.

איזה כיף לשמוע

כן ירבו לקוחות מרוצים כמוך

תודה לכולכם/ן

שלחתי גם שלחתי..יש מייל הכי מהיר וקל.. קיבלתי מכתב תגובה, ממנהל תחום השירות בבזק בינלאומי: כמה חשוב להם לשמוע וכמה מאמצים הם עושים בשביל שירות איכותי. וכו'.. ממש עשה לי טוב בחזרה. באמת כל הכבוד! וגם לכם על העבודה הלא קלה הזו "שירות לקוחות ישראלי.." (אמהל'ה)

למעלה