לקוחה "חצי" מרוצה...

שירז פ

New member
לקוחה "חצי" מרוצה...

כך כתבה לי לקוחתי (האמריקאית, כמובן) I wanted to let you know that I received the bracelet. I do like it and am going to keep it, but to be honest I was a bit disappointed. For one, the length is very short. I think it will be fine as it fits my wrist and my sister is a little smaller than me, but in general we have small wrists so it seems tight. Second, I thought the jewel would be on both sides of the gold, and not just empty on the bottom side. As I said I do like it and you've been a very kind and helpful seller, but I just thought I would be getting a bit more for the amount I paid. Thank you, Sandy -לקחתי את זה מאד מאד קשה ומיד עלה בדעתי לשלוח לה שרשרת תואמת לצמיד שקנתה. אינסטנלטיבית עניתי כך: Sandy hi im so so sorry to hear that you are disappointed. the length is 15-18cm as i wrote in the description (it is adjustable- you can close it in 3 links) unless the order is different. about the dezign- im sorry if the picture wasnt clear. i will think how to compensate you and will let you know. greeting, shiraz אני מבולבלת- כיצד הייתן מגיבות?

E i t a n 47

New member
במקום לשלוח משהו תואם

האם אפשר לשלוח לה את מה שהיא רוצה? כלומר צמיד שבו את "מתקנת את הפגמים" שהיא טענה. אם זה אפשרי הייתי שולח לה צמיד חדש "מתוקן" ,לכשתקבל אותו בקשי ממנה לשלוח את הישן חזרה על חשבונך. כך היא תהיה מרוצה ולך לא יוןצר הפסד גדול. בהצלחה

שירז פ

New member
תודה רבה!

מה שהיא רוצה זו המצאה שלה.. מוטב שבפעם הבאה אצלם גם את הצד השני הפעם אשתמש בעצתך. תודה תודה

מסכימה לגמרי עם איתן

הלקוחה תהיה מרוצה, תהנה מהתכשיט וגם את. השאלה היא, איך את פותרת את הבעיה הנ"ל בעתיד.... כדי שלא תווצר סיטואציה כזו שוב. אולי את יכולה לכתוב בתיאור המוצר שבעת הרכישה שהיכתבו לך ב"הודעה למוכר" מה היקף פרק כף היד שלהן וכך תהיה לך שליטה על אורך הצמיד.

שירז פ

New member
איתן ורונית-זה נגמר כך..

נתתי לה לבחור בין צמיד חדש (כעצתו של איתן) לבין שרשרת (פשוטה בהרבה, מבחינתי) היא מאד שמחה על הרצון הטוב ובחרה בשרשרת, למזלי.. את המידה אני מציינת מראש בהחלט- 15-18סמ- נראה שהסטנדרט האמריקאי של פרק כף היד גדול יותר ושבאמת כדאי להתכתב ספציפית.. תודה

למעלה