לקדם אתר

לקדם אתר

לאחרונה העליתי לאוויר את אתר הבית שלי והייתי מעוניין לדעת כיצד אני יכול לקדם אותו במיוחד את צירוץ המילים צילום ועריכת וידאו לכל מי שמעוניין להציא הצעות או ליזום רעיונות אני פתוח להצעות ולרעיונות אני יוסיף קישור לצפייה באתר תודה לכולם

RoyceGracie

New member
תוכל לקרוא המון על קידום אתרים

ואיך לקדם את האתר שלך, יש המון מידע בנושא. מעבר לזה, אני רוצה לאמר שהאתר שלך נראה טוב, הקונספט שלו טוב, של הסרט שנפתח ברגע שנכנסים. מה שהפריע לי זה המסגרות האפורות מסביב לקבצי פלאש, מסגרות שמסמנות את האובייקט. יש דרכים להוריד את המסגרות הללו. יש גם טיפה בעיות בסידור באתר שלך, יש חלקים קופצים, אני גולש באינטרנט אקספלורר. הקוד של האתר שלך לא תקני ולא סמנטי, יש כל מיני תקלות קוד שיש לתקן ואלמנטים בסיסיים שנוגעים לקידום אתרים שחייבים להוסיף- כמו תגיות מטה. גם הכפתורים באתר שלך הם כפתורי פלאש, אלו כפתורים שגוגל לא יודע לקרוע ולכן מבחינת גוגל עמוד הבית שלך הוא העמוד היחיד באתר. תוכל לפנות במסר אם תרצה שנעשה לך טיפה סדר באתר. בברכה

כמה טיפים ואוו

דבר ראשון תודה רבה!!!! על המשוב הכנה. אינני בטוח שאני יודע למה אתה מתכוון האם הכוונה שהטקסט לא נמצא בצידו הימני של הוידאו? והקוד ל תיקני? לגבי ההערות של הפלאש , איך פותרים את זה ? HTML? ובכלל? לגבי הקוד ....אני צריך לציין שבנה אותו חבר אמריקאי שכבר אינו בסביבה..... בקיצר.... מה דעתך?

RoyceGracie

New member
דעתי היא

שצריך לעבוד טיפה על תיקונים. אתה מוזמן לפנות במסר להכוונה ספציפית יותר ופראקטית. כן הכוונה היא שהטקסט לא לצד הוידאו

למעלה