לקארן קארן

מיטל*

New member
לקארן קארן

הי אני רוצה להגיד לך שיש לך כשרון כתיבה מדהים.באמת.פשוט מדהים ואת יודעת מה אני חושבת?שזה נהדר וזו דרך טובה להתמודד עם הרבה דברים במקום לשתוק,להיות דוממת ולחנוק את עצמך מבפנים.אז תמשיכי לכתוב,להוציא ולשתף. את מקסימה בעצמך. שלך מכל הלב מיטל

karen_karen

New member
מיטל*

תודה את פשוט מקסימה... לדאבוני אני לא חושבת כמוך.. אני פשוט כותבת מה שיוצא ... אבל באמת תודה... את מתוקה... אוהבת קארן... מצטערת שזה בקצרה פשוט אני מרגישה פתאום כל כך חלשה... כבר שבוע לא אוכלת... רק כותבת... בקושי הולכת... חזקה מבחוץ חלשה מבפנים... איך קורה הדבר ? פשוט מדהים... תודה לך מיטל... אוהבת אותך בכל ליבי קארן

מיטל*

New member
קארן קארן

מתוקה שלי, את נאבקת..את מנסה מבחוץ להקרין חוזק אבל מבפנים את מרגישה אחרת,את מרגישה חולשה וקארן את יודעת מה? זה בסדר. מותר להראות שכואב. מותר להסיר את התחפושת של החוזק כי את לא צריכה לשמור שום דבר בבטן.זה קורע אותך מבפנים. קארן,לא לאכול זה לא הפתרון.לדבר..לכתוב..לבכות...זו התמודדות וככה את לא צריכה להרוס את עצמך תוך כדי.את לא צריכה להעניש את עצמך על שום דבר. אני פה אם את רוצה לדבר,אוקי? והכי חשוב-תדברי,תכתבי,תפרקי את כל מה שיש לך על הלב.אל תעני את עצמך,אל תבגדי בעצמך כי את יקרה.החיים שלך יקרים. אוהבת מיטל ``אנשים רבים סובלים מבריאות גרועה לא בגלל מה שהם אוכלים, אלא בגלל מה שאוכל אותם``.....

karen_karen

New member
מיטל*

אני אוהבת את החיים ... יודעת עד כמה הם יקרים... אבל מה לעשות....? יש לי כל היום בחילות... לא מסוגלת לחשוב על אוכל... חושבת עליו .... חושבת עלי.... חושבת... תודה לך מכל הלב קארן

מיטל*

New member
קארן קארן

את אוהבת את החיים אז תתמקדי בזה,קארן כדאי שתחיי,שתהיי בריאה,שתהי מאושרת.. לכל מחשבה קארן יש כוח עצום. כשאדם חושב מחשבות שליליות ועגומות,הוא מושך אל עצמו מחשבות נוספות מאותו סוג,והוא נחלש... כשאדם חושב מחשבות חיוביות,מלאות תקווה,יותר קל ,יותר בריא. תשחבי על עצמך, על הבריאות שלך, על העובדה שאת אוהבת את החיים... שלך מכל הלב מיטל

מיטל*

New member
לתגל

תגל מה שלומך?איך את מרגישה? כל כך הרבה זמן לא שמעתי ממך ואני ממש דואגת לך. אני מקווה שאת יודעת שאת נורא חשובה לי, שלך מכל הלב אוהבת מיטל

למעלה