לצרוב סרט...

lunabrava

New member
לצרוב סרט...../images/Emo53.gif

אין לי צורב דיוידי יש לי צורב רגיל שקניתי עם המחשב אני יכלה לצרוב בו סרטים? אם כן אז איך...

joey10

New member
את יכולה, אבל...

אם את רוצה לצפות בהם בדי וי די, תצטרכי לעשות כמה תהליכים להפיכת הסרט ל-vcd. יש מדריכים לזה.

¶ music girl

New member
חייבים vcd../images/Emo35.gif../images/Emo28.gif

יש לי dvd שקורא צרובים, אבל אין לי צורב dvd. האם על מנת לראות סרטים שאני צורבת בDVD חייבים להפוך את הסרט ל- vcd, או שישנן עוד אפשרויות
תודה מראש.

joey10

New member
../images/Emo44.gif

קודם כל, אני מקווה ששתיכן יודעות שמשתמשים בדיסק רגיל בצורב רגיל. יש dvd שקורא את הסרטים במצבם הרגיל במחשב, פשוט לצרוב ולראות... אבל בדי וי די הנפוץ יותר כרגע, חייבים להפוך ל-vcd או svcd כדי לצרוב.

¶ music girl

New member
../images/Emo15.gifשאלה../images/Emo28.gif

במדריך של הפיכת הסרט לvcd רשום שצריך שהסיומת של הסרט תהיה avi. הסיומת של הסרט שאני רוצה להפוף היא .Xvid.CD1.DEiTY.Verifieds.com מה זה אומר
אני עדיין יכולה להפוך את הסרט ל vcd

libal

New member
כן - זה סרט AVI . פשוט לא מוגדר

במחשב שלך להראות את הסיומות . לשם הפיכת הסרט לVCD כנסי למדריכים שבפורום .בקשר לצפייה בAVI ישירות בDVD - לשם כך צריך DVD תומך DIVX . כיום זה דוקא די נפוץ ...

libal

New member
ניכנסים לסייר של וינדוס

בוחרים TOOLS , ואז FOLDER OPTIONS ואז VIEW ואז מבטלים סימון HIDE EXTENSION FOR KNOWING FILE TYPE

lunabrava

New member
מצאתי את המדריך ויש לי עוד שאלה..

אחרי שאני צורבת איך הסרט יוצא.. כאילו..כמו שרואים אותו במחשב? אותה איכות..

¶ music girl

New member
../images/Emo41.gifההודעה שלי נבלעה עם שאר../images/Emo28.gif

ההודעות בשרשור זה. אחזור על שאלתי: במדריך של הפיכת הסרט לvcd רשום שצריך שהסיומת של הסרט תהיה avi. הסיומת של הסרט שאני רוצה להפוף היא .Xvid.CD1.DEiTY.Verifieds.com מה זה אומר? אני עדיין יכולה להפוך את הסרט ל vcd?

joey10

New member
לא יכול להיות...

שזו הסיומת, תלחצי מקש ימני על הקובץ ותראי את הסיומת שלו... אני מניח שזה avi.

למעלה